bismillahirrahmanirrahim
estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah. El- azim el– kerim ellezi lailahe illahu el– hayyül kayyum ve etubü ileyhi ve nes´elühüt tevbete vel magfirete vel hidayete lena.
Innehu hütetevvaburrahim, tevbete abdin, zalimin linefsihi,
la yemlikü linefsihi mevten vela ´hayaten vela nüsura.
Ilahi yarabbi, ilahi yarabbi, ilahi yarabbi, eger benim
elimden ve dilimden ve gözümden ve kulagımdan ve
ayagımdan ve cemii azalarımdan, bilip bilmeyip
senin rızana muhalif isledigim kelimei küfür, sirk, hata ve
isyan her ne ki sadır olduysa, ben onların cümlesine tevbe ettim rucu ettim. Pisman oldum, bir dahi islememesine azmi cezmettim.
Peygamberlerin evveli hazreti adem aleyhisselam,
ahiri iki cihan serveri muhammed mustafa sallallahü
taala aleyhi ve sellem efendimiz hazretlerine
ve bu ikisinin arasında ne kadar peygamberler geldi
ve gecti ve senin canibin den her ne getirdiler ise ben
onların cümlesine inandım ve iman getirdim.
Dilim ile ikrar, kalbim ile tasdik ettim.
Haktır ve gercektir. Asla sek ve süphem yoktur.
Amentü billahi ve bima cae min in dillah. Amentü billahi
ve bima cae min in dillah, amentü bi resulullah ve bima
cae min indi resulullah. Amentü billahi ve melaiketihi ve
kütübihi ve rusulühi velyevmil ahiri ve bilkaderi hayrihi
ve serrihi ve minallahi teala velba´sü badel mevt.
Hakkun, eshedü en lailahe illallah. Ve eshedü enne muhammeden abdühu ve resulühü
hakkun, eshedü en lailahe illallah. Ve eshedü enne muhammeden abdühu ve resulühü
hakkun, eshedü en lailahe illallah. Ve eshedü enne muhammeden abdühu ve resulühü
bismillahirrahmanirrahim
estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah. El- azim el– kerim ellezi lailahe illahu el– hayyül kayyum ve etubü ileyhi ve nes´elühüt tevbete vel magfirete vel hidayete lena.
Innehu hütetevvaburrahim, tevbete abdin, zalimin linefsihi,
la yemlikü linefsihi mevten vela ´hayaten vela nüsura.
Ilahi yarabbi, ilahi yarabbi, ilahi yarabbi, eger benim
elimden ve dilimden ve gözümden ve kulagımdan ve
ayagımdan ve cemii azalarımdan, bilip bilmeyip
senin rızana muhalif isledigim kelimei küfür, sirk, hata ve
isyan her ne ki sadır olduysa, ben onların cümlesine tevbe ettim rucu ettim. Pisman oldum, bir dahi islememesine azmi cezmettim.
Peygamberlerin evveli hazreti adem aleyhisselam,
ahiri iki cihan serveri muhammed mustafa sallallahü
taala aleyhi ve sellem efendimiz hazretlerine
ve bu ikisinin arasında ne kadar peygamberler geldi
ve gecti ve senin canibin den her ne getirdiler ise ben
onların cümlesine inandım ve iman getirdim.
Dilim ile ikrar, kalbim ile tasdik ettim.
Haktır ve gercektir. Asla sek ve süphem yoktur.
Amentü billahi ve bima cae min in dillah. Amentü billahi
ve bima cae min in dillah, amentü bi resulullah ve bima
cae min indi resulullah. Amentü billahi ve melaiketihi ve
kütübihi ve rusulühi velyevmil ahiri ve bilkaderi hayrihi
ve serrihi ve minallahi teala velba´sü badel mevt.
Hakkun, eshedü en lailahe illallah. Ve eshedü enne muhammeden abdühu ve resulühü
3 ihlas bir fatiha
Ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize islâm gibi bir din Kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ Rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin Muhammed Mustafa (S.A.V.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle
Yüzlerimizin karasına bakma nar ı cehennemde yakma, sen Rahimsin, Kerimsin, bizleri dünya ve âhirette mes'ud eyle yâ Rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz Kur'ân ı azimüş şanı (okunan 41 meryem ve şermin için çekilen tefriciyler ve okunan tüm süreler) ne niyetle okunduysa lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ Rabbi.
Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât Kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri Peygamberler Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıleyle yâ Rabbi
Ruh u Resul i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ Rabbi.
Okunan Kur'ân ı azimüşşanın nuriyle kabirlerini pürnur, makamlarını Cennet eyle şefaati Kur'ana ve şefaati peygambere onları ve cümlemizi nail eyle yâ Rabbi. İşbu meclise uzaktan yakından teşrif edip diyen ve Cemaati müsliminin dahi ana baba kardeş ve bütün akrabai teallukâtımızdan âhirete intikal etmiş müminlerin ruhlarını bu Kur'an sofrasından hissedar eyle yâ Rabbi
Cümlesinin kabirleri nur olsun, makamları Cennet olsun. Amin diyenlerden Allah razı olsun. Bizler de bir gün şu isimlerini rahmet ile andığımız müslüman kardeşlerimiz gibi âhiret yolculuğuna çıktığı¬mızda son sözlerimizi Kelimei tevhid ve Kur'ân ı mecideyle, dahi dil¬lerimiz Allah, Allah diye zikrederek gözlerimiz cenneti âlâ ve cemali Muhammed Mustafa'ya hayran az ağrı, âşân ölüm ve imânı kâmil ile çene kapamak cümlemize nasib ve müyesser eyle yâ Rabbi
Biz müslümanları daima aziz ve mensur, düşmanlarımızı zelil ve makhur eyle yâ Rabbi. Görünür, görünmez kazalardan güç yetmez ve takat yetişmez belâlardan, hususan düşman istilasından güzel vatanımızı lutfunla muhafaza eyle yâ Rabbi. Devletimizi, milletimizi payidar eyle
Yâ Rabbelâlemin! Hasta olan mümin¬lere şifalar ver. Dertli olanlara devalar keremeyle. Borçlu olanlara eda¬lar nasib eyle, nâmurad olanları bermurad, nâşâd olan ümmeti Mu hammed'i en yakın zamanda handan ü şâdan eyle yâ Rabbi.
ALLAHIM OKUDUĞUMUZ DUALARIMIZI NİYETLERİMİZİ SEN BİLİYOSUN YARABBİM, FATOŞ, ŞERMİN,ŞEYMA, NİHAL, SERPİL, FATMA,SELDA, HİLAL,BUKET VE TUĞBA İSMİNİ SAYAMADIĞIM YERYÜZÜNDE K,M VARSA YARABBİM ANNELİK DUYGUSUNU TATTIR YAŞAT SAĞLIKLI GEBELİK, SAĞLIKLI BEBEK, SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASIP EYLE YARABBİM, EVLERİMİZE HUZUR,GÖNÜLLERİMİZE NUR YAĞDIR YARABBİM, HAYIRLI KAZANÇLAR VER YARABBİM AZ VERİP ARATTIRMA ÇOK VERİPTE AZDIRMA YARABBİM, ELE GÜNE MUHTAÇ ETME YARBBİM
GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZİ KORU YARBBİM CENNET BAHÇELERİNDEN YERLER NASIP EYLE YARABBİM
DOĞUM YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIM ET YARABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASIP ET BEBEKLERİNİ SAĞLIKLA KUACKALRINA ALMAK NASIP EYLE YARABBİM
evimizden huzurur bereketi eksik etme yarabbim...
Rabbim bizler bilemesekte sen bilzer için hayrın ve şerrin neyde olduğunu en iyi bilensin her daim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
bizi iftiralardan ikiyüzlülerden nankörlerden koru yarabbim
sapmaktan sapıtmaktan harama kaymaktan yanlış işler yapmaktan ve sana asi olmaktan yine senin rahmetine sığınırız biz bizi bıraksakta SEN BİZİ BIRAKMA ALALHIM
yarabbim evlerimize huzur dirlik birlik, bedenlerimize sağlık sıhhat bahşeyle. sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim. kardeşlerimin evlerine ve çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur, bol bereketli helal kazançlar ver yarabbim. arkadaşlarım rahşan, ahsen ayşe, zeytin, tualina yasemine kolay doğumlar ver yarabbim. şermin arkadaşımın evine huzur ver dirlk ver aile birliği ver yarabbim. serpil arkadaşımın kardeşine hürrüyetini nasip eyle yarabbim serpilin işlerinde helal bol bereket ver, tuğba, şeyma, seren, hilali, nihal, kavuniçi,sebahat,nermin,kimse,gizem79, seçil, selda ve fatoş ve adını sayamadığım arkadaşlarıma hayırlı ise ver yarabbim. yarabbim anne ve babama hayırlı ömürler ver yarabbim. sağlıklı ömürler ver. yarabbim fatoşun eşinin ailesine sıcaklık duymasına yardım et yarabbim. bizi doğru yoldan ayırma, sapıtmışların peşinden değil Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin ve ehlibeytinin yolundan ayırma yarabbim
Yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle YA RABBİ.
Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle YA RABBİ.
Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi Allah Allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme YA RABBİ
Dualarımızı KKABEDE ravzada yapılan dualar gibi kabul eyle YA RABBİ
Okunan 41 meryem,yasin, tebareke, amme hürmetine, ve şermin için çekilen tefriciyeler hürmetine kabeyi muazzam hürmetine,ne niyetle okunduysa onun hürmetine, peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(s.a.v.) hürmetine, Allah rızası için, eren evliyaların ruhu için amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El Fatiha
amin rabbim şu mubarek günde dua vaktindeyizde tüm arkadaşlarımın ve benim dualarımızı kabul edersin
kızlar bu hafta 500 ayetel kürsi okunacak kim ne kadar okuyacak sölesin listeyi düzenliyeyim hazır burdayken ....
aminnnnnnnnn yüreğine sağlık
kızlar bu hafta 500 ayetel kürsi okunacak kim ne kadar okuyacak sölesin listeyi düzenliyeyim hazır burdayken ....
aminnnnnnnnn yüreğine sağlık
ben 50 tane okurum canım
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. hakkınızı helal edin. dualarınız kabul olsun inşallah. cimcimem seninde ellerine yüreğine sağlık canım benim.
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine selda arkadaşımızın yarın kan testi sonucunun hayırlı ise pozitif çıkmasına izin ver yardım et yarabbim.
yarın zeytin arkadaşımızın doğumunun kolay geçmesine, bebeğini sağlıklı kucağına almasına izin ver yardım et yarabbim
allah hepimizin dualarını kabul etsin
kızlar yüreğinize ağzınıza sağlık allah razı olsun rabbim bütün dularımızı kabul etsinnnnn
AMİNNN
Allahımm arkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm
ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm
seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm
yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm
bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. hakkınızı helal edin. dualarınız kabul olsun inşallah. cimcimem seninde ellerine yüreğine sağlık canım benim.
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine selda arkadaşımızın yarın kan testi sonucunun hayırlı ise pozitif çıkmasına izin ver yardım et yarabbim.
yarın zeytin arkadaşımızın doğumunun kolay geçmesine, bebeğini sağlıklı kucağına almasına izin ver yardım et yarabbim
allah hepimizin dualarını kabul etsin
amin...allah kabul etsin..
3 ihlas bir fatiha
Ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize islâm gibi bir din Kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ Rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin Muhammed Mustafa (S.A.V.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle
Yüzlerimizin karasına bakma nar ı cehennemde yakma, sen Rahimsin, Kerimsin, bizleri dünya ve âhirette mes'ud eyle yâ Rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz Kur'ân ı azimüş şanı (okunan 41 meryem ve şermin için çekilen tefriciyler ve okunan tüm süreler) ne niyetle okunduysa lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ Rabbi.
Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât Kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri Peygamberler Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıleyle yâ Rabbi
Ruh u Resul i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ Rabbi.
Okunan Kur'ân ı azimüşşanın nuriyle kabirlerini pürnur, makamlarını Cennet eyle şefaati Kur'ana ve şefaati peygambere onları ve cümlemizi nail eyle yâ Rabbi. İşbu meclise uzaktan yakından teşrif edip diyen ve Cemaati müsliminin dahi ana baba kardeş ve bütün akrabai teallukâtımızdan âhirete intikal etmiş müminlerin ruhlarını bu Kur'an sofrasından hissedar eyle yâ Rabbi
Cümlesinin kabirleri nur olsun, makamları Cennet olsun. Amin diyenlerden Allah razı olsun. Bizler de bir gün şu isimlerini rahmet ile andığımız müslüman kardeşlerimiz gibi âhiret yolculuğuna çıktığı¬mızda son sözlerimizi Kelimei tevhid ve Kur'ân ı mecideyle, dahi dil¬lerimiz Allah, Allah diye zikrederek gözlerimiz cenneti âlâ ve cemali Muhammed Mustafa'ya hayran az ağrı, âşân ölüm ve imânı kâmil ile çene kapamak cümlemize nasib ve müyesser eyle yâ Rabbi
Biz müslümanları daima aziz ve mensur, düşmanlarımızı zelil ve makhur eyle yâ Rabbi. Görünür, görünmez kazalardan güç yetmez ve takat yetişmez belâlardan, hususan düşman istilasından güzel vatanımızı lutfunla muhafaza eyle yâ Rabbi. Devletimizi, milletimizi payidar eyle
Yâ Rabbelâlemin! Hasta olan mümin¬lere şifalar ver. Dertli olanlara devalar keremeyle. Borçlu olanlara eda¬lar nasib eyle, nâmurad olanları bermurad, nâşâd olan ümmeti Mu hammed'i en yakın zamanda handan ü şâdan eyle yâ Rabbi.
ALLAHIM OKUDUĞUMUZ DUALARIMIZI NİYETLERİMİZİ SEN BİLİYOSUN YARABBİM, FATOŞ, ŞERMİN,ŞEYMA, NİHAL, SERPİL, FATMA,SELDA, HİLAL,BUKET VE TUĞBA İSMİNİ SAYAMADIĞIM YERYÜZÜNDE K,M VARSA YARABBİM ANNELİK DUYGUSUNU TATTIR YAŞAT SAĞLIKLI GEBELİK, SAĞLIKLI BEBEK, SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASIP EYLE YARABBİM, EVLERİMİZE HUZUR,GÖNÜLLERİMİZE NUR YAĞDIR YARABBİM, HAYIRLI KAZANÇLAR VER YARABBİM AZ VERİP ARATTIRMA ÇOK VERİPTE AZDIRMA YARABBİM, ELE GÜNE MUHTAÇ ETME YARBBİM
GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZİ KORU YARBBİM CENNET BAHÇELERİNDEN YERLER NASIP EYLE YARABBİM
DOĞUM YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIM ET YARABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASIP ET BEBEKLERİNİ SAĞLIKLA KUACKALRINA ALMAK NASIP EYLE YARABBİM
Rabbim bizler bilemesekte sen bilzer için hayrın ve şerrin neyde olduğunu en iyi bilensin her daim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
sapmaktan sapıtmaktan harama kaymaktan yanlış işler yapmaktan ve sana asi olmaktan yine senin rahmetine sığınırız biz bizi bıraksakta SEN BİZİ BIRAKMA ALALHIM
yarabbim evlerimize huzur dirlik birlik, bedenlerimize sağlık sıhhat bahşeyle. sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim. kardeşlerimin evlerine ve çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur, bol bereketli helal kazançlar ver yarabbim. arkadaşlarım rahşan, ahsen ayşe, zeytin, tualina yasemine kolay doğumlar ver yarabbim. şermin arkadaşımın evine huzur ver dirlk ver aile birliği ver yarabbim. serpil arkadaşımın işlerinde helal bol bereket ver, tuğba, şeyma, seren, hilali, nihal, kavuniçi,sebahat,nermin,kimse,gizem79, seçil, selda ve fatoş ve adını sayamadığım arkadaşlarıma hayırlı ise ver yarabbim. yarabbim anne ve babama hayırlı ömürler ver yarabbim. sağlıklı ömürler ver. yarabbim fatoşun eşinin ailesine sıcaklık duymasına yardım et yarabbim. bizi doğru yoldan ayırma, sapıtmışların peşinden değil Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin ve ehlibeytinin yolundan ayırma yarabbim
Yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle YA RABBİ.
Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle YA RABBİ.
Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi Allah Allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme YA RABBİ
Dualarımızı KKABEDE ravzada yapılan dualar gibi kabul eyle YA RABBİ
Okunan 41 meryem,yasin, tebareke, amme hürmetine, ve şermin için çekilen tefriciyeler hürmetine kabeyi muazzam hürmetine,ne niyetle okunduysa onun hürmetine, peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(s.a.v.) hürmetine, Allah rızası için, eren evliyaların ruhu için amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El Fatiha
3 ihlas bir fatiha
ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan rabbimiz bize islâm gibi bir din kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin muhammed mustafa (s.a.v.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle
yüzlerimizin karasına bakma nar ı cehennemde yakma, sen rahimsin, kerimsin, bizleri dünya ve âhirette mes'ud eyle yâ rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz kur'ân ı azimüş şanı (okunan 41 meryem ve şermin için çekilen tefriciyler ve okunan tüm süreler) ne niyetle okunduysa lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ rabbi.
Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri peygamberler peygamberi hz. Muhammed mustafa (s.a.v.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıleyle yâ rabbi
ruh u resul i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ rabbi.
Okunan kur'ân ı azimüşşanın nuriyle kabirlerini pürnur, makamlarını cennet eyle şefaati kur'ana ve şefaati peygambere onları ve cümlemizi nail eyle yâ rabbi. Işbu meclise uzaktan yakından teşrif edip diyen ve cemaati müsliminin dahi ana baba kardeş ve bütün akrabai teallukâtımızdan âhirete intikal etmiş müminlerin ruhlarını bu kur'an sofrasından hissedar eyle yâ rabbi
cümlesinin kabirleri nur olsun, makamları cennet olsun. Amin diyenlerden allah razı olsun. Bizler de bir gün şu isimlerini rahmet ile andığımız müslüman kardeşlerimiz gibi âhiret yolculuğuna çıktığı¬mızda son sözlerimizi kelimei tevhid ve kur'ân ı mecideyle, dahi dil¬lerimiz allah, allah diye zikrederek gözlerimiz cenneti âlâ ve cemali muhammed mustafa'ya hayran az ağrı, âşân ölüm ve imânı kâmil ile çene kapamak cümlemize nasib ve müyesser eyle yâ rabbi
biz müslümanları daima aziz ve mensur, düşmanlarımızı zelil ve makhur eyle yâ rabbi. Görünür, görünmez kazalardan güç yetmez ve takat yetişmez belâlardan, hususan düşman istilasından güzel vatanımızı lutfunla muhafaza eyle yâ rabbi. Devletimizi, milletimizi payidar eyle
yâ rabbelâlemin! Hasta olan mümin¬lere şifalar ver. Dertli olanlara devalar keremeyle. Borçlu olanlara eda¬lar nasib eyle, nâmurad olanları bermurad, nâşâd olan ümmeti mu hammed'i en yakın zamanda handan ü şâdan eyle yâ rabbi.
Allahım okuduğumuz dualarımızı niyetlerimizi sen biliyosun yarabbim, fatoş, şermin,şeyma, nihal, serpil, fatma,selda, hilal,buket ve tuğba ismini sayamadığım yeryüzünde k,m varsa yarabbim annelik duygusunu tattır yaşat sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek, sağlıklı doğumlar nasıp eyle yarabbim, evlerimize huzur,gönüllerimize nur yağdır yarabbim, hayırlı kazançlar ver yarabbim az verip arattırma çok veripte azdırma yarabbim, ele güne muhtaç etme yarbbim
günahlarımızı bağışla bizi koru yarbbim cennet bahçelerinden yerler nasıp eyle yarabbim
doğum yapacak olan arkadaşlarımıza yardım et yarabbim hayırlı doğumlar nasıp et bebeklerini sağlıkla kuackalrına almak nasıp eyle yarabbim
sapmaktan sapıtmaktan harama kaymaktan yanlış işler yapmaktan ve sana asi olmaktan yine senin rahmetine sığınırız biz bizi bıraksakta sen bizi bırakma alalhım
yarabbim evlerimize huzur dirlik birlik, bedenlerimize sağlık sıhhat bahşeyle. Sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim. Kardeşlerimin evlerine ve çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur, bol bereketli helal kazançlar ver yarabbim. Arkadaşlarım rahşan, ahsen ayşe, zeytin, tualina yasemine kolay doğumlar ver yarabbim. şermin arkadaşımın evine huzur ver dirlk ver aile birliği ver yarabbim. Serpil arkadaşımın işlerinde helal bol bereket ver, tuğba, şeyma, seren, hilali, nihal, kavuniçi,sebahat,nermin,kimse,gizem79, seçil, selda ve fatoş ve adını sayamadığım arkadaşlarıma hayırlı ise ver yarabbim. Yarabbim anne ve babama hayırlı ömürler ver yarabbim. Sağlıklı ömürler ver. Yarabbim fatoşun eşinin ailesine sıcaklık duymasına yardım et yarabbim. Bizi doğru yoldan ayırma, sapıtmışların peşinden değil hz.muhammed mustafa s.a.v. Efendimizin ve ehlibeytinin yolundan ayırma yarabbim
yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle ya rabbi.
Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle ya rabbi.
Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi allah allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme ya rabbi
dualarımızı kkabede ravzada yapılan dualar gibi kabul eyle ya rabbi
okunan 41 meryem,yasin, tebareke, amme hürmetine, ve şermin için çekilen tefriciyeler hürmetine kabeyi muazzam hürmetine,ne niyetle okunduysa onun hürmetine, peygamber efendimiz hz. Muhammet mustafa(s.a.v.) hürmetine, allah rızası için, eren evliyaların ruhu için amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için
sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El fatiha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?