serpillll eşimizin şeyi sarhoş olmasın :roflol:
e sen şeyine sürünce rakı kokusu almıycakmı adamcağızzz:roflol:
busecan ne yapayım hayatım teyze akşam öyle dedi .))) bende hemen kızlar söyleyyeim dedim oda aman ha söyleme sen dene dediii
kız zaten benimki yok o dönemlerde olmaz adetimin bitice yapıcam o evde yokken uçucu zaten kokuus 10 dk sonra yok olur alkol uçar gider :)))) O GÖREVDEYKEN YAPICAMM
serpil benim arkadaşımın anneside bana hep sarımsağı ez temiz beze koy orada biraz beklet çıkar dio o öle hamile kalmış yıllar sonrailtap söküyomuş bide bu gün bi arkadaşımın arkadaşı dr ona şeker ilacı vermiş öle hamile kalmış şeker ilaçları ürameyi hızlandrıyomuş tamamda benim eşde sorun ozamn nasıl olcaksa(
hehee serpil ben sefyom bu teyzeleri :))))))))))) ben kçtım çok uykum var namaz vssöptüm akşm döncem ben döncem :)))))))))))
mısra eşim duysa çıldırır zaten emin ol
busecan ne yapalım deney deneye doğruyu bulacağız :)))
gziemim geçmişe daldın kuzm benimmm kaçırıyorsun baksana rakı muhabetindeyiz yakında kafayı buluruz
kumsalım ben deneyeyim faydasını görürsem deneyin derim
nihalim yoğunsun
fatoözelim yandıkk burda yandıkk canımmm
ahsenim balımmmm sayfanmı açık kaldı canımmm
mısra eşim duysa çıldırır zaten emin ol
busecan ne yapalım deney deneye doğruyu bulacağız :)))
gziemim geçmişe daldın kuzm benimmm kaçırıyorsun baksana rakı muhabetindeyiz yakında kafayı buluruz
kumsalım ben deneyeyim faydasını görürsem deneyin derim
nihalim yoğunsun
fatoözelim yandıkk burda yandıkk canımmm
ahsenim balımmmm sayfanmı açık kaldı canımmm
merhaba kızlar geçmişi okuyordum..hafta sonu herkes kırmızılara bürünmüş..hadi bakalım yeni ay yeni umutlar artık..serpilim senin şu rakı olayını okudum..bi bu kalmıştı yapmadığımız:))))dene bakalım sonra bizde deneriz:)))bu arada ben adet listesine tarih yazmak istemiyorum.bu ay boşverdim herşeyi.adet tarihimide hesaplamak istemiyorum..sadece 10-12-14-16 yı ayarlıyorum sonrasınıda bırakacağım.şu gün gelecek bugun gelecek stres oluyorum..zaten 1 temmuz itibariyle tatile çıkıyoruz..gittiğim yerde birde bunu stresini yaşamak istemiyorum.geleceksede gelmeyeceksede sürpriz olsun..zaten prolaktin ilacı kullanıyorum.bu ay olması zor bir ihtimal.prolaktin düşene kadar ben yumurtlamış olurum heralde.
merhaba kızlar geçmişi okuyordum..hafta sonu herkes kırmızılara bürünmüş..hadi bakalım yeni ay yeni umutlar artık..serpilim senin şu rakı olayını okudum..bi bu kalmıştı yapmadığımız:))))dene bakalım sonra bizde deneriz:)))bu arada ben adet listesine tarih yazmak istemiyorum.bu ay boşverdim herşeyi.adet tarihimide hesaplamak istemiyorum..sadece 10-12-14-16 yı ayarlıyorum sonrasınıda bırakacağım.şu gün gelecek bugun gelecek stres oluyorum..zaten 1 temmuz itibariyle tatile çıkıyoruz..gittiğim yerde birde bunu stresini yaşamak istemiyorum.geleceksede gelmeyeceksede sürpriz olsun..zaten prolaktin ilacı kullanıyorum.bu ay olması zor bir ihtimal.prolaktin düşene kadar ben yumurtlamış olurum heralde.
burdayım serpilcim okuyordum....rakı koycan he bide balık koy rakı balık iyi gider....kafayı bulur kanallar kız sonra bebiş olursa alkolik olmasın...aman allah korusun bunlara gerek kalmadan gelir bebişleriniz canım inşallah.
burdayım serpilcim okuyordum....rakı koycan he bide balık koy rakı balık iyi gider....kafayı bulur kanallar kız sonra bebiş olursa alkolik olmasın...aman allah korusun bunlara gerek kalmadan gelir bebişleriniz canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?