Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpillll eşimizin şeyi sarhoş olmasın :roflol:

e sen şeyine sürünce rakı kokusu almıycakmı adamcağızzz:roflol:

kız zaten benimki yok o dönemlerde olmaz adetimin bitice yapıcam o evde yokken uçucu zaten kokuus 10 dk sonra yok olur alkol uçar gider :)))) O GÖREVDEYKEN YAPICAMM

hehee serpil ben sefyom bu teyzeleri :))))))))))) ben kçtım çok uykum var namaz vssöptüm akşm döncem ben döncem :)))))))))))

canım kanlalardaki iltahabı bizler bilemiyormuşuz buda gebeliği engellermiş yani sarımsak olayını duydum ben ama rakıyı ilk defa duydum

aslında haklısın benim gittiğim dr da bitkisel ilaç veren eşine o bölgesine bişeyler yapmış demdi ama bana iltihabı söksün diye ama ne yapmış anlatmadı ilacı kaydirigubbakcemile3

mısra eşim duysa çıldırır zaten emin ol

busecan ne yapalım deney deneye doğruyu bulacağız :)))

gziemim geçmişe daldın kuzm benimmm kaçırıyorsun baksana rakı muhabetindeyiz yakında kafayı buluruz

kumsalım ben deneyeyim faydasını görürsem deneyin derim

nihalim yoğunsun
fatoözelim yandıkk burda yandıkk canımmm

ahsenim balımmmm sayfanmı açık kaldı canımmm

evet aynen denek olduk kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar geçmişi okuyordum..hafta sonu herkes kırmızılara bürünmüş..hadi bakalım yeni ay yeni umutlar artık..serpilim senin şu rakı olayını okudum..bi bu kalmıştı yapmadığımız:))))dene bakalım sonra bizde deneriz:)))bu arada ben adet listesine tarih yazmak istemiyorum.bu ay boşverdim herşeyi.adet tarihimide hesaplamak istemiyorum..sadece 10-12-14-16 yı ayarlıyorum sonrasınıda bırakacağım.şu gün gelecek bugun gelecek stres oluyorum..zaten 1 temmuz itibariyle tatile çıkıyoruz..gittiğim yerde birde bunu stresini yaşamak istemiyorum.geleceksede gelmeyeceksede sürpriz olsun..zaten prolaktin ilacı kullanıyorum.bu ay olması zor bir ihtimal.prolaktin düşene kadar ben yumurtlamış olurum heralde.

serpiilim herşey tamamda bu rakı işi beni pek sarmadı kaş yaparken göz çıkartmyalım sonra sonuçta zararlı bişey alkol hem benim kociş bana bunu dünyada yaptırmaz

hayırlısı olsun canım arkadaşım ii tatillerr

gizemm mısra kumsal ya kızlar çılgının antikorlarını acaba bu şey yok edermi sonuçta antikor bir nevi mikrop yada virüs değilmi belki bu o virüsleri sarhoş eder spremleri öldürmez ne dersiniz? vallahi aklıma çılgın geldiii

burdayım serpilcim okuyordum....rakı koycan he bide balık koy rakı balık iyi gider....kafayı bulur kanallar kız sonra bebiş olursa alkolik olmasın...aman allah korusun bunlara gerek kalmadan gelir bebişleriniz canım inşallah.

gizemim heee nama kırmılzra bürünüdk ama hiç birimiz mutsuz değiliz aksine çok kuvettelendik şu rakı işini deneyeceğim bende zaten ramazana kadar düşünmüyorum kardeşin düğünü erkene alındı programımız yoğun o yüzden rahatım ama elimden geeelnide yapayım diyorum zaten eşim pek olmayacak yanımda idare edeceğim bende stres olmayacağım canım en iyiisni yapıyorsun tatdaını çıkart bende bol bol eğleneceğim hatat mısrayala gezeceğim boll bollll

evet canım doğuştan sarhoşşş:)))nara atarak doğarmış:))

Yok be Serpil cim antikorlar çok güçlü rakıyla falan yok olmaz.
Ahsennnn ah rakı balık dedin beni kalbimden vurdun çok uzun süredir planlıyorum ama eşlik edecek biri yok.Eşim alkol almıyor ,1 arkadaşım var onunlada çalışma saatlerimiz uymuyor.
Kız Serpil sen rakı içiyon mu?

hepinizi öpüyorum kızlar bugun fazla duramayacağım.yarın önemli bir sunumum var..ona çalışmam lazım....

rakı balık roka var soframda :))) diye özcan denizin türküüs varya :)))) biizm velet geliyormuş heytttttttttttttttttttttttttttttt anasından doğan babasından olan varmı bana yan bakan külhanbeyi birde kızssa eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çık işin içinden :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…