Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nasıl yani serpilcim rakılı pamuğu o bölgeye uygulucaz anam yanar mafolur insan

Anaaa o ne kız

Ben de yarın sabah denize girsem süper olacak şu burun deliklerim açılacak
denize filan girme şimdi dur bakalım hamile olup olmadığın önce bir netleşsin. allah korusun enfeksiyon kaparsın bir şey olur. burnuna tuzlu karbonatlı su çek sümkür klava:

serpil benim arkadaşımın anneside bana hep sarımsağı ez temiz beze koy orada biraz beklet çıkar dio o öle hamile kalmış yıllar sonrailtap söküyomuş bide bu gün bi arkadaşımın arkadaşı dr ona şeker ilacı vermiş öle hamile kalmış şeker ilaçları ürameyi hızlandrıyomuş tamamda benim eşde sorun ozamn nasıl olcaksa (

serpill nasıl oclakk oo yaaa

ama dikkat et onu sarhoş etme kız zaten kocan ayda bir-iki kere geliyor. sarhoş zamanına denk gelmesin

sertpilim bu arada kapıyı açtınmı gülüm yine misafirimiz gelmiş

hayır birde mualla teyze demezmii eşinde şeyine biraz döksün diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyyyyy bu mümkün değil dedim adam beni camadan aşağı atar benim eşim imamgilerdendir o rakıyı kafama geçirir :))))))))))))))))))))) şeyy olurken kanallara iyi gelirmiş :roflol::roflol:

ama dikkat et onu sarhoş etme kız zaten kocan ayda bir-iki kere geliyor. sarhoş zamanına denk gelmesin

sertpilim bu arada kapıyı açtınmı gülüm yine misafirimiz gelmiş

sarhoş sarhoş daha ii olur belki fatoşcum biz bilinçli yapıyozz yaaakaydirigubbakcemile3

heheheeeeeeeeeeeeee:)))))))) serpil seninde bi teyzen var hııııııı benimkinden beter komikaze:))))))))))))))))))))))))

Canım ben 3 aydır şeker ilacı kullanıyorum (Son 4 gün hariç ilacım bitti)
Bunu dr verdi bana pko hastasıyım.Bizde sürekli tatlı yeme isteği oluyor bu yüzdende pko hastalığı olanlar benim gibi tombiş olurlar,tatlı isteğimizi bir nebzede olsa azaltıyor

Yani anlayacaınız kafanıza göre kullanmayın sakın ha

ayy serpil alemsinnnnn:roflol:

serpillll eşimizin şeyi sarhoş olmasın :roflol:

e sen şeyine sürünce rakı kokusu almıycakmı adamcağızzz:roflol:

busecan ne yapayım hayatım teyze akşam öyle dedi .))) bende hemen kızlar söyleyyeim dedim oda aman ha söyleme sen dene dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…