olmasın yeni tarihin buse başladın mı ateş ölçmeye nasıl tablon :hulya:
Tatlım evde internet hattında problem vardı giremedim.
Bir de şehirdışı görevine gittim geldim,fena halde gribe yakalandım
ama dikkat et onu sarhoş etme kız zaten kocan ayda bir-iki kere geliyor. sarhoş zamanına denk gelmesinkızlar rakıyla hamile kalma metodunu deneyeceğm :))))) ilk denek ben olayım :)))
çok sevindim canım vereliniortakEVET CANIM ölçüyorum ateşimi inş temmuzda pazar çalışmada yaptık işe koyulduk gene kaydirigubbakcemile3 kocişlede barıştık
kızlar akşam benimn komşuma indim muaall teyze onun kızındadda myom var ameliyat oldu ama yine myom oluşuyormuş bebek için uğarşıyor bende mualla teyzeye anlatım dedim bziddede bişi yok olmuyor ban bir tarif verdi sizinle paylaşmak istiyorum ama mualal teyze korktu dedi söyleme bişimişi olur sen kendini dene deii
10 yıllık bebeği olmayan komşuusna bu tarifle hamile bırakmış hemde kaç kadın hamile kalmış ben çok ısrra ettim tarifi verdii
küçük rakı al dedi pamuğu tampon haline getir rakıyı dök pamuğa oraya sok çıkar dedi beyaz iç çamaşırı giyin akaıcak olan akıntıyı takip et bunu bir kaç kere aralıklarala yap biraz canın acır eğer rakı kokusu genzinden çıkıyorsa rahat ol kanallarında iltahap olur buda bebeğe engel olur bu rakı kanalalrdaki iltahabı söker bunu hiç kimse bilemez kanaldaki iltahabı dedi bende adetim bitince yapıcammm
denize filan girme şimdi dur bakalım hamile olup olmadığın önce bir netleşsin. allah korusun enfeksiyon kaparsın bir şey olur. burnuna tuzlu karbonatlı su çek sümkürAnaaa o ne kız
Ben de yarın sabah denize girsem süper olacak şu burun deliklerim açılacak
kızlar akşam benimn komşuma indim muaall teyze onun kızındadda myom var ameliyat oldu ama yine myom oluşuyormuş bebek için uğarşıyor bende mualla teyzeye anlatım dedim bziddede bişi yok olmuyor ban bir tarif verdi sizinle paylaşmak istiyorum ama mualal teyze korktu dedi söyleme bişimişi olur sen kendini dene deii
10 yıllık bebeği olmayan komşuusna bu tarifle hamile bırakmış hemde kaç kadın hamile kalmış ben çok ısrra ettim tarifi verdii
küçük rakı al dedi pamuğu tampon haline getir rakıyı dök pamuğa oraya sok çıkar dedi beyaz iç çamaşırı giyin akaıcak olan akıntıyı takip et bunu bir kaç kere aralıklarala yap biraz canın acır eğer rakı kokusu genzinden çıkıyorsa rahat ol kanallarında iltahap olur buda bebeğe engel olur bu rakı kanalalrdaki iltahabı söker bunu hiç kimse bilemez kanaldaki iltahabı dedi bende adetim bitince yapıcammm
ama dikkat et onu sarhoş etme kız zaten kocan ayda bir-iki kere geliyor. sarhoş zamanına denk gelmesin
sertpilim bu arada kapıyı açtınmı gülüm yine misafirimiz gelmiş
ama dikkat et onu sarhoş etme kız zaten kocan ayda bir-iki kere geliyor. sarhoş zamanına denk gelmesin
sertpilim bu arada kapıyı açtınmı gülüm yine misafirimiz gelmiş
nasıl yani serpilcim rakılı pamuğu o bölgeye uygulucaz anam yanar mafolur insan
serpil benim arkadaşımın anneside bana hep sarımsağı ez temiz beze koy orada biraz beklet çıkar dio o öle hamile kalmış yıllar sonrailtap söküyomuş bide bu gün bi arkadaşımın arkadaşı dr ona şeker ilacı vermiş öle hamile kalmış şeker ilaçları ürameyi hızlandrıyomuş tamamda benim eşde sorun ozamn nasıl olcaksa(
heheheeeeeeeeeeeeee:)))))))) serpil seninde bi teyzen var hııııııı benimkinden beter komikaze:))))))))))))))))))))))))
hayır birde mualla teyze demezmii eşinde şeyine biraz döksün diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyyyyy bu mümkün değil dedim adam beni camadan aşağı atar benim eşim imamgilerdendir o rakıyı kafama geçirir :))))))))))))))))))))) şeyy olurken kanallara iyi gelirmiş :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?