Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

rakı haaa kafamçokkarıştı serpil sen rahim filmi çektirmiştin canım ozaman belli olurdu iltahap var mı die bide sahte rakı dolu piyasa dikkat etmek lazım

ben biracıyım ama tabbi balığın yanında rakı içerim ama eşimden doakyı içmiyorum o duymasın adet olunca stresimden bira içtiğim anlar oldu :))

bu arada zeytinede çok geçmiş olsun diyorum.hiç merak etme canım bebeğine bişey olmayacak..sen bol bol su iç...

rakı haaa kafamçokkarıştı serpil sen rahim filmi çektirmiştin canım ozaman belli olurdu iltahap var mı die bide sahte rakı dolu piyasa dikkat etmek lazım

canım rahim fmmi çekldi ama iltahp nasıl belli olurki zannetmem mesal soğan kürü uyguladığımda benden nasıl açık kahve akıntı geldi anlatamam vallhii şaşırdım kaldım inan bana mesala hayıttada çok akıntım oldu eee birde rakı deneyelim :)) olmadı sarımsak olmadı maydonoz .))))))))))))))))))))))))

iLTıHAP DAıMı OLARAK KALICI BıRŞEY DEĞıL Kı KIZLAR,HER DAıM OLABıLıR VE DE GEÇEBıLıR
RAHıM FıLMı ÇOKKK AYRI BıŞEYYYYYY

serpilcim moydonozda güzel iltihap söküyor ama onuda dikkatli kullanmak lazım düşük olabiliyormuş

kızlar ben maydonzu hiç içmedim hani süt buharı yapıyorlarmış oda zahmetli işi hiç uğraşamam kumsalım vallhi en kolayı şu rakı sok çıkar .))))))))))))))))))))))))))))))) 1 dkaikalık iş ya kızlar ben bir ay az adet oluyorum bir ay çok garip bişi sizlerde nasıl dün ilaç içmiştim omu azaltıı acaba?

mısaracım inşallah gelmez bebişi olur

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…