aaaaaaaaaa ne süper bir haber kardeşin de tedaviye başlayacaktı sanırım aman allahım çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamile haberi darısı tüm kızların başına
tuğbişşşşşşş naber balım görüşemedik bugün
ii fatoşcummm senden naber sordum az önce msnde yoksunnnn
inş çorap söküğü gibi arka arkaya haber alırız
ii fatoşcummm senden naber sordum az önce msnde yoksunnnn
Inş çorap söküğü gibi arka arkaya haber alırız
aminnn inş............
canım çok yoğunum ya hala bankaları tutturamadım. Sanırım artık patron beni tutturacak
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aaaaaaaaaa ne süper bir haber kardeşin de tedaviye başlayacaktı sanırım aman allahım çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamile haberi darısı tüm kızların başına
tuğbişşşşşşş naber balım görüşemedik bugün
herkese iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım.serpilcim tebrik ederim kardeşin hamileymiş.inş sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirir kardeşin.500 yasin okuyonuyomuş bu hafta ama ben alamayacağım malesef çünki okumam gereken cüzlerim var bu hafta.onun için kusuruma bakmayın benim
canım benim kusura bakmayız tabi ama 2 haftada okuyacaz zaten yani haftaya cumaya kadar vakit var ????
herkese iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım.serpilcim tebrik ederim kardeşin hamileymiş.inş sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirir kardeşin.500 yasin okuyonuyomuş bu hafta ama ben alamayacağım malesef çünki okumam gereken cüzlerim var bu hafta.onun için kusuruma bakmayın benim
canım çok yoğunum ya hala bankaları tutturamadım. Sanırım artık patron beni tutturacak
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
halloldu msn üzerinden o meseleartık her hafta olcakmış cüzlerimiz hoca öle dedi.okumazsak hızlanamazmışız bunu da dedi.aslın da haklı ama bilmiyo ki ben ne yavaş okuyorum
oku ve hızlan işte sadece hocadan değil bizde verecez sana ders işte bizlede okuyacan hızlanacan
kızlarr öpüyorum sizi ii akşamlarr
şeyma, serpil, fatoş
slm arkadaşlar
günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?