Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ii fatoşcummm senden naber sordum az önce msnde yoksunnnn
inş çorap söküğü gibi arka arkaya haber alırız

fatooo süperdiii valhi bu haberr cnmmm

herkese iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım.serpilcim tebrik ederim kardeşin hamileymiş.inş sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirir kardeşin.500 yasin okuyonuyomuş bu hafta ama ben alamayacağım malesef çünki okumam gereken cüzlerim var bu hafta.onun için kusuruma bakmayın benim

canım benim kusura bakmayız tabi ama 2 haftada okuyacaz zaten yani haftaya cumaya kadar vakit var ????

canım benim kusura bakmayız tabi ama 2 haftada okuyacaz zaten yani haftaya cumaya kadar vakit var ????

halloldu msn üzerinden o meseleartık her hafta olcakmış cüzlerimiz hoca öle dedi.okumazsak hızlanamazmışız bunu da dedi.aslın da haklı ama bilmiyo ki ben ne yavaş okuyorum

Son düzenleme:

canımm tşk edrim darııs sizler ve tüm istyenlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

halloldu msn üzerinden o meseleartık her hafta olcakmış cüzlerimiz hoca öle dedi.okumazsak hızlanamazmışız bunu da dedi.aslın da haklı ama bilmiyo ki ben ne yavaş okuyorum

oku ve hızlan işte sadece hocadan değil bizde verecez sana ders işte bizlede okuyacan hızlanacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…