Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

500 yasin için liste yaptınmı cimcime
10 tane okudum ben okudulara yazarsın ok cnm patron burda gelemiyom

canııııııııım çok özledim kız seni

evet canım valla annemdeken nasıl olack bilmiyom çalışmalar ama bakacaz artık napalım

allah kabul etsin canım ....

sen annendemi kalıcan hayırdır. kız o zaman bir pazar eyüp sultan turu düzenleyelim

merhaba herkese
hayırlı haftalar :)

merhaba canım sanada hayırlı haftalar

Son düzenleme:
canııııııııım çok özledim kız seni

sen annendemi kalıcan hayırdır. kız o zaman bir pazar eyüp sultan turu düzenleyelim

merhaba canım sanada hayırlı haftalar

kız fatoş sen gündemi takip etmiyonmu canım dükkandan dolayı annemdeyim 1-2 ay hafta sonlrı git gel yapacam vs.. ama bi pazar eyüp sultan neden olmasın :))))

kızlar isimleri olmayan ve olmak isteyenler tarihleri unuttuğum için yazamadım lütfen tekrar yazın listeyi yenileyeyim :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızkardeşimm almanyadakii hamileeeeeeeeeeeeeeeee dualarımız kabul olduu :)))))

kızlar elif hamile 2011 dualarımzı ilk ham,ş haberimiz ayyy inamıyorum hepiniz hamiş oaksınız göründe bakınn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızkardeşimm almanyadakii hamileeeeeeeeeeeeeeeee dualarımız kabul olduu :)))))

hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :)))

kızlar elif hamile 2011 dualarımzı ilk ham,ş haberimiz ayyy inamıyorum hepiniz hamiş oaksınız göründe bakınn

kız hangi elif yiğitin anası olanmı hngisi kız ????

hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :)))

kız hangi elif yiğitin anası olanmı hngisi kız ????

kız yok almanyadaki kızkardeşim hani bebek istiyordu kaç aydır adet düzeni bozulmuştu ya .)))) şimdi hamile ve beklemdiği an yani bu ay beklemiyordu hep adeti gecikince umutsuz olmuştu

kız yok almanyadaki kızkardeşim hani bebek istiyordu kaç aydır adet düzeni bozulmuştu ya .)))) şimdi hamile ve beklemdiği an yani bu ay beklemiyordu hep adeti gecikince umutsuz olmuştu

hımm anladım canım ikisini ayrı ayrı yazınc hem kardeşin hemde elif diye biri hamile sandım :))))

canım darııs başınıza ilk hamiş haberi bendendeii onun içinde dua etmiştik bu sene hepiniz hamile olavcksınız canlarımm

amin inş. canım hepimiz yaşayacaz bu mutluluğu :)))

serpilcim tebrik ederim
güzel bir hamilelik geçirip kucağına aldığı günleride görür inş.
darısı isteyenlerin başına inş.

canım darııs başınıza ilk hamiş haberi bendendeii onun içinde dua etmiştik bu sene hepiniz hamile olavcksınız canlarımm

inş cnm amin darısı tüm isteyenlere inş sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar sağlıkla kucağına almak nasip etsin teyzesi

kızlar 500 yasini tamamlayamayacakmıyız yoksa ????

bide kızlar büyük ihtimal 2 haftada anca biter 500 yasin bu hafta kızların dualrını yaparız kimse canım sen naptın eksikleri söle tamamlayalaım ona göre bu hafta dualarız ...

kızlar regl oldum 3-4 gün sürer ama buda bu haftaya okuyamam demek oyuzden haftaya dualarız 500 yasini tamammı canlarım ....

aaaaaaaaaa ne süper bir haber kardeşin de tedaviye başlayacaktı sanırım aman allahım çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamile haberi darısı tüm kızların başına

tuğbişşşşşşş naber balım görüşemedik bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…