500 yasin için liste yaptınmı cimcime
10 tane okudum ben okudulara yazarsın ok cnm patron burda gelemiyom
evet canım valla annemdeken nasıl olack bilmiyom çalışmalar ama bakacaz artık napalım
allah kabul etsin canım ....
merhaba herkese
hayırlı haftalar :)
canııııııııım çok özledim kız seni
sen annendemi kalıcan hayırdır. kız o zaman bir pazar eyüp sultan turu düzenleyelim
merhaba canım sanada hayırlı haftalar
canııııııııım çok özledim kız seni
bugün yapacam listeyi canım tamam yazarım allah kabul etsin ...
tahmin ettik ptronu zaten seni arayacaktım şimdi valla :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızkardeşimm almanyadakii hamileeeeeeeeeeeeeeeee dualarımız kabul olduu :)))))
kızlar elif hamile 2011 dualarımzı ilk ham,ş haberimiz ayyy inamıyorum hepiniz hamiş oaksınız göründe bakınn
hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :)))
kız hangi elif yiğitin anası olanmı hngisi kız ????
kızlar elif hamile 2011 dualarımzı ilk ham,ş haberimiz ayyy inamıyorum hepiniz hamiş oaksınız göründe bakınn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızkardeşimm almanyadakii hamileeeeeeeeeeeeeeeee dualarımız kabul olduu :)))))
kız yok almanyadaki kızkardeşim hani bebek istiyordu kaç aydır adet düzeni bozulmuştu ya .)))) şimdi hamile ve beklemdiği an yani bu ay beklemiyordu hep adeti gecikince umutsuz olmuştu
canım darııs başınıza ilk hamiş haberi bendendeii onun içinde dua etmiştik bu sene hepiniz hamile olavcksınız canlarımm
hımm anladım canım ikisini ayrı ayrı yazınc hem kardeşin hemde elif diye biri hamile sandım :))))
amin inş. canım hepimiz yaşayacaz bu mutluluğu :)))
serpilcim tebrik ederim
güzel bir hamilelik geçirip kucağına aldığı günleride görür inş.
darısı isteyenlerin başına inş.
darısı siizn başınıza bebğim hepiniz anne olacksınız kuzu emin olun buna
canım darııs başınıza ilk hamiş haberi bendendeii onun içinde dua etmiştik bu sene hepiniz hamile olavcksınız canlarımm
kız yok almanyadaki kızkardeşim hani bebek istiyordu kaç aydır adet düzeni bozulmuştu ya .)))) şimdi hamile ve beklemdiği an yani bu ay beklemiyordu hep adeti gecikince umutsuz olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?