Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

merhaba kızlar
yine çok sessiz topik umarım hepiniz iyisinizdir
serpil çok sevindim cnm kardeşim için tekrar tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

:80::80::80: Slm valla işler yoğun benim demiştim ocaktan- hazirana kadar tam tasdik dönemine girdik raprolarım var çalış babam çalış
Bide patron burda üstelik
Siz napıyonuzzzzz

yakalandık mı neçıkıcam da ölesine bi bakıyım dedim ama yakalandımzatn pek bi sessiz topic

ben adamı öle yakalrım işte :)))

merhaba kızlar
yine çok sessiz topik umarım hepiniz iyisinizdir
serpil çok sevindim cnm kardeşim için tekrar tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba canım ii çok şükür sorma valla bi sessizlik hakim buaralar ....

:80::80::80: Slm valla işler yoğun benim demiştim ocaktan- hazirana kadar tam tasdik dönemine girdik raprolarım var çalış babam çalış
Bide patron burda üstelik
Siz napıyonuzzzzz

ay senin patronun ne diyim ben ....:))))

kızlar selam....nasılsınız....
ben bu hafta da arızalıyım biraz...işler çok birikmiş raporluydum ya...
ambale oldu kafam valla...buraya da uğrayamadım,çok merak ettim hepinizi....

kızlar selam....nasılsınız....
ben bu hafta da arızalıyım biraz...işler çok birikmiş raporluydum ya...
ambale oldu kafam valla...buraya da uğrayamadım,çok merak ettim hepinizi....

canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. bizimde topiğe çok uğradığımız söylenemez herkesler çok yoğun bu aralar

slm canım topik o kadar sessizki ara ara bakıyoz canım nasılsın bakalım ben donuyorum sobamın kablosu yandı tamirci bekliyom (((

canıııııııııııım kıyamam ya bu havada. geldimi tamirci ayaklarını mümkün olduğu kadar yere basmamaya özen göster. karton parçası filan koy ayağının altına yerden gelen soğuğu keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…