nasılsınız kızlar ben iyiyim bebişimiz geldi dünyaya aallaha
şükür spinal sezeryanla getirdim
sarılık oldu onunla uğraşıyorduk
sizleri merak ettirdiysem özür dilerim
24.12.2010 da saat 9:40 da merhaba dedi bizlere beyazıt efemiz
fatoşşş sana yeni oklava satın aldım msn de gelince vericem ayyy msn açsana azcuk
hoşgeldi beyazıt dünyamıza, aramıza. umarım onu uzun sağlıklı hayırlı umut dolu güzellikler içinde yıllar bekliyordur. rabbim yazısını en güzel biçimde yazsın inşallah. seninde gözün aydın zeytincim. güzel haberlerle geldin ya merak ettirmeni affettik
seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum tuğbiş.
serpil kız küsmüyüz ne selam ne sabah ne oluyor kuzum
aaaaaaaaaa kimse kalmamış.
bende evime gideyim o halde
yorgunluktan vucudum kafamı taşıyamıyor artık ben bu yrgunlukla nasıl bebek yapıcam :26:
neyse kızlar hadi hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar
şekerleblebi tatlım ne haber nasılsın ayy görüşemedik hasret kaldık birbirimize :))
tben senin patronu artık dövmenin zamanı geldi değilimi? :))))
zeytinimmmmmmmmmmmm bebşimizle iyi vakit geçir bebeğim en güzel anlrdasın
ahsen bayağıdır görüşemyioruz ama neyseki seni buldum başka bir topicde .))) yakaldımm dermişim
nihal cnm sende yoğunsun ama şu peri masalı gibi geçirdiğin yılbaşı resmini bekliyoruz
hayatkavuniçi canım belin nasıl oldu umarım sağlığın iyiidr 2011 bakalım kim bombayı patlatacakk :))))
wen har kızzzzzzzzz çalışmalrının meyvesini bekliyoruz artıkk merakla :)))
kumsal cnm keyfin nasıl 2011 hepimiz için yeni başlangıç diyorum sen ne dersin
cmcime sevgili asistanımız canım yoğun olduğunu biliyorumm ben bugün kimse için yasini okurum bebğim dün okuyamdım ama 41 ayel kürsü okudum
nimren cnm sen nasılsın kuzu
serengl valhii sohbet edemedik dün ofis aşırı kalablıktı ama boş kalablık eş dosttu yani yazamadım hiç
mısra sağlığın nasıl oldu oldukça kötü hastaydın( uras paşaya iyi bak
ve diğer fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mucuxxxxxxxx
canım benim :))))) koccaığın minicik buse kondurunca yorgunluğu unutursun ve bebek yapabilrsin .))))
günaydın kızlar...
Zeytincim allah analı babalı büyütsün canım...
Kızlar,bugün regl oldum....sanırım,eğer ki becerebilirsem, bugünden sonra pek uğramayacağım buralara..bebek takıntısından kurtulmam lazım...bu ayki regl bana iyi gelmedi...biraz kafamı toparlamam lazım....aralarda okurum gelişmelerinizi,ama çok dahil olmayacağım..anlayın beni....
Kendimi sadece işime vermem lazım...bebek fikri haricinde,yeni uğraşlar bulmam lazım....
Sabahtan akşama kadar bebek düşünüyorum,gün sayıyorum,akıntı kontrolü yapıyorum....evet bu ay kesin,bu ay kesin diyip aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum......yoruldum sanırım biraz...artık sağlıklı düşünemiyorum....
Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum...burası gerçekten harika insanlarla dolu..hepinizi çok sevdim....güzel keyifli zamanlar geçirdik...gene geçirebiliriz belki,bilmiyorum....dualarınızda beni eksik etmeyin,benim dualarım hep sizinle ve bizim gibilerle olacak.....
şu bebek yapmalıyım,ama ben bebek yapamayanlar kategorisindeyim fikrinden kurtulup,sağlıklı bir beyin ve sağlıklı bir ruha sahip oluncaya kadar dinlenmek istiyorum.....
Hepinizi çok seviyorum....allah hepinizi çok aratmadan minik bebişlerinize kavuştursun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?