Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin tubacım...herşeyin hayırlısı tabii....allah ne yazdıysa o olur....

canlarım çok yoğunum ama arada girmeye çalışyorum

hayatkavuniçi canım seni anlıyorum kendini toparla canım aralarda bende aynı yıkımları yaşıyorum en kısa zamanda tekrar gel canım mucksssss

cimcimemm dün gece 4 tane daha yasin okudum listeye eklermisin

belkide haklısın hemşom. bu yüzden ben daha çok msn ye takılıyorum. sağlıklı beyin en önemlisi am unutmamak lazım her şerde bir hayır vardır. lütfen kendini özletme. seni çok sevdik biz. her zaman görüşmek isteriz. kendine iyi bak. sürekli pozitif enerjili kal

Serpilcim azcık iyiyim cnm tam olarak iyileşemedim.İlaç kullanmayınca böle oldu,bugün antibiyotik içmeye başladım.

inşallah şimdi düzelirsin canım. sen yinede çok dikkatli ol. allah acil şifalar versin canım

Slm :80::80::80:

Evet serpoş dövelimmmm Artık sinir ediyo beni (PATRON YANLIŞ ANLAŞILMASIN HİHİ:)

kız benim patronuda araya alın

nihalcim bende öyle arada sırada girmeye çalışıyorum. yılbaşı yeni yıl yoğunluğu bitene kadar malesef böyle

cimcime, serpil, şeker-leblebi, ahsen, tualina,kimse, nermin napıyonuz kızlar

canım haklsın bu dönmei yaşmış biri olark pskolojimi bozdum her ay aynı acıları yaşamk vs vs vs ben ne zaman koptum herşeyden akıntım ve hormonlarım adetim herşeyim düzene girdi çok haklısnn bu topicde çok güzel paylaşımlarımız var ama bebek takıntısndan kurtulunmalı hayatı zehir etmmeliyiz sana hak veriyorum cnm istdeğin zaman geyiğine çık gel ben öyle yapıyorum tatlım ve bebk düşüncesi yokk yaşamımda benden kıymetlide yok diyorum :)))

ben bile bu kadar merak edeceğimi düşünmezdim serpilcim.hayırlısı diyorum.fazla da kalmadı reglime

Aynı konu etrafında dönüp durmak gerçekten varolan sıkıntılarımızı kartopu misali daha çok büyütüyor takıntı haline getiriyor.Bu nedenle nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın canlarım.Sevgiler...

evet canım sana katılıyorum :)) ama biz burad sadce bebeğğe yoğunlaşmıyoruz yanii farklı paylşımlar var ben şahsen memenununmm :))) buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…