haklısın bence ben de bıraktım biliyosun ki gün saymayı, dr takıbını vs..
öylesine takılıyorum burayada konuşmak için sende öyle yap dene allah büyük hayırlısı ise versin ol der oluverir üzülmeee
günaydın kızlar...
zeytincim allah analı babalı büyütsün canım...
kızlar,bugün regl oldum....sanırım,eğer ki becerebilirsem, bugünden sonra pek uğramayacağım buralara..bebek takıntısından kurtulmam lazım...bu ayki regl bana iyi gelmedi...biraz kafamı toparlamam lazım....aralarda okurum gelişmelerinizi,ama çok dahil olmayacağım..anlayın beni....
kendimi sadece işime vermem lazım...bebek fikri haricinde,yeni uğraşlar bulmam lazım....
sabahtan akşama kadar bebek düşünüyorum,gün sayıyorum,akıntı kontrolü yapıyorum....evet bu ay kesin,bu ay kesin diyip aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum......yoruldum sanırım biraz...artık sağlıklı düşünemiyorum....
beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum...burası gerçekten harika insanlarla dolu..hepinizi çok sevdim....güzel keyifli zamanlar geçirdik...gene geçirebiliriz belki,bilmiyorum....dualarınızda beni eksik etmeyin,benim dualarım hep sizinle ve bizim gibilerle olacak.....
şu bebek yapmalıyım,ama ben bebek yapamayanlar kategorisindeyim fikrinden kurtulup,sağlıklı bir beyin ve sağlıklı bir ruha sahip oluncaya kadar dinlenmek istiyorum.....
hepinizi çok seviyorum....allah hepinizi çok aratmadan minik bebişlerinize kavuştursun inşallah....
Serpilcim azcık iyiyim cnm tam olarak iyileşemedim.İlaç kullanmayınca böle oldu,bugün antibiyotik içmeye başladım.
Slm :80::80::80:
Evet serpoş dövelimmmmArtık sinir ediyo beni (PATRON YANLIŞ ANLAŞILMASIN HİHİ:)
canlarım çok yoğunum ama arada girmeye çalışyorum
hayatkavuniçi canım seni anlıyorum kendini toparla canım aralarda bende aynı yıkımları yaşıyorum en kısa zamanda tekrar gel canım mucksssss
cimcimemm dün gece 4 tane daha yasin okudum listeye eklermisin
günaydın kızlar...
zeytincim allah analı babalı büyütsün canım...
kızlar,bugün regl oldum....sanırım,eğer ki becerebilirsem, bugünden sonra pek uğramayacağım buralara..bebek takıntısından kurtulmam lazım...bu ayki regl bana iyi gelmedi...biraz kafamı toparlamam lazım....aralarda okurum gelişmelerinizi,ama çok dahil olmayacağım..anlayın beni....
kendimi sadece işime vermem lazım...bebek fikri haricinde,yeni uğraşlar bulmam lazım....
sabahtan akşama kadar bebek düşünüyorum,gün sayıyorum,akıntı kontrolü yapıyorum....evet bu ay kesin,bu ay kesin diyip aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum......yoruldum sanırım biraz...artık sağlıklı düşünemiyorum....
beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum...burası gerçekten harika insanlarla dolu..hepinizi çok sevdim....güzel keyifli zamanlar geçirdik...gene geçirebiliriz belki,bilmiyorum....dualarınızda beni eksik etmeyin,benim dualarım hep sizinle ve bizim gibilerle olacak.....
şu bebek yapmalıyım,ama ben bebek yapamayanlar kategorisindeyim fikrinden kurtulup,sağlıklı bir beyin ve sağlıklı bir ruha sahip oluncaya kadar dinlenmek istiyorum.....
hepinizi çok seviyorum....allah hepinizi çok aratmadan minik bebişlerinize kavuştursun inşallah....
beni unutmuşsun
mini buse ve benim kocam. sen hayal görüyorsun
günaydın kızlar
şekerleblebi tatlım ne haber nasılsın ayy görüşemedik hasret kaldık birbirimize :))
tben senin patronu artık dövmenin zamanı geldi değilimi? :))))
zeytinimmmmmmmmmmmm bebşimizle iyi vakit geçir bebeğim en güzel anlrdasın
ahsen bayağıdır görüşemyioruz ama neyseki seni buldum başka bir topicde .))) yakaldımm dermişim
nihal cnm sende yoğunsun ama şu peri masalı gibi geçirdiğin yılbaşı resmini bekliyoruz
hayatkavuniçi canım belin nasıl oldu umarım sağlığın iyiidr 2011 bakalım kim bombayı patlatacakk :))))
wen har kızzzzzzzzz çalışmalrının meyvesini bekliyoruz artıkk merakla :)))
kumsal cnm keyfin nasıl 2011 hepimiz için yeni başlangıç diyorum sen ne dersin
cmcime sevgili asistanımız canım yoğun olduğunu biliyorumm ben bugün kimse için yasini okurum bebğim dün okuyamdım ama 41 ayel kürsü okudum
nimren cnm sen nasılsın kuzu
serengl valhii sohbet edemedik dün ofis aşırı kalablıktı ama boş kalablık eş dosttu yani yazamadım hiç
mısra sağlığın nasıl oldu oldukça kötü hastaydın( uras paşaya iyi bak
ve diğer fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mucuxxxxxxxx
ben bile bu kadar merak edeceğimi düşünmezdim serpilcim.hayırlısı diyorum.fazla da kalmadı reglime
:)) evet merak ediyoruz ama kafa ya çok takmadan malum tecrübe konuşuyor dermişim :))))
Aynı konu etrafında dönüp durmak gerçekten varolan sıkıntılarımızı kartopu misali daha çok büyütüyor takıntı haline getiriyor.Bu nedenle nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın canlarım.Sevgiler...
bura da tecrübe konuşuyo diyosun yanisabırsız ve meraklı işte insan oğlu naparsın
cimcimemm bir tek sen varsın tıpikte her daim açtığımda
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin canım nerdeydin sen bakım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?