Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim canım seni ve kardeşini tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah
rabbim nazarlardan korusun

canım ben iyiyim asıl sen nasılsın nazar değdi kız sana

arkadaşlar da öyle diyo da,anam nereme nazar değsin kuşum.....ama şöyle de bişey var,allahaşükür çok sağlam bi insanımdır ama, 9 aydır bi kurtulamadım hastalıklardan...bir ay iyiysem 2 ay bi garip hastalık buluyo beni...allah daha beterinden saklasın canım....hepimiz sağlıklı bir yıl geçirelim inşallah.

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
serpilin teyze olma şerefine

kızlar selam....nasılsınız....
ben bu hafta da arızalıyım biraz...işler çok birikmiş raporluydum ya...
ambale oldu kafam valla...buraya da uğrayamadım,çok merak ettim hepinizi....

bizde de bişey yok canım her şey aynı kızlar yoğun pek sessiz buralar zaten ben regl oldum sonunda 54 gün üstüne bugün 2. günüm böle işte başka bişey yok bizde seni merak ettik valla...

geldi canım benim yapıldı sobam ısındım çok şükür çayımıda içiyom ohhhh :))))

fatoşşş sana yeni oklava satın aldım msn de gelince vericem ayyy msn açsana azcuk

fatoşşş sana yeni oklava satın aldım msn de gelince vericem ayyy msn açsana azcuk

evet fatoş görmen lazım

yok cnm anca oynamaya başladık baktım herkes sessiz likten yakınıyo oynayalım bari
serpilin teyze olma şerefine inş bigün anne olma şerefine oynarız

aminnnnnn inş.. canım benim ....

nasılsınız kızlar ben iyiyim bebişimiz geldi dünyaya aallaha
şükür spinal sezeryanla getirdim
sarılık oldu onunla uğraşıyorduk
sizleri merak ettirdiysem özür dilerim
24.12.2010 da saat 9:40 da merhaba dedi bizlere beyazıt efemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…