Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hosbulduk canim iyim ama biraz da iyi deilim B kompleksi diye bi vitamin haplari kulaniyorum ve hizla kilo aliyorum aranizda bunlari kulanan varmi

valla canım hiç duymadım bilmiyorum ne için alıyosun ilacı ???

kızçelerr nasılsınız :)))))))))))

saol canım iyiyiz sen nasılsın ...

nihal ne oldu kuzu niye ağlıyorsun sen bakıyım

kız nşhal ağlamıyoki ????

ayy nasıl vitamin banada yaz hemen alayım 4 kloya ihtiyacım var

serpil kaç kere diyecez sana kafana göre ilaç alamazsın vitamin bile olsa fazlası zarar dr demeden olmaz .......

kiz gercek kiloya mi ihtiyacin var gel benden sana transver edembende nasilsa bu aralar fazla oldu foliumzuur 400 ml B6 ve B12 sanirim orada adi folikulusit eyer yalnis yazmadimsa

ayyy evet ciidi kloya ihtiyacım var çünkü ben klo kaybetim bu hafta 2 klo aldım ama 4 klo alma lazım ben bunu soraum eczaneye cnm

cumartsei günü gideyim dr a hahahhaha canım benim ya

hamile kalmak istiyen herkeza verilen bir vitamin onceleri yine ona benzer vitamin iciyordum sadece transverden sonra ama simdi bunu en az bir ay transver oncesi baslamam gerekiyormus ve bende basladim demir eksikli kansizliga iyi geliyor ve tum Bvitaminleri artik ise yararmi bilmiyorum ama internete gezindim zaman yuzlerce kadin bu vitamini kulanarak hamila kalanlarin vitamlen ilgili cevaplari ve yorumlari bir cogu hamila kalmis bazilari 3 ay bazi 5ay kulanmis ve hepsi bebek sayibi olmus ben sadece paylasmak istedim bana doktor onerdi umarim bu sefer ocakta transverim olucak dondurulmus embriyo 1 tane tutar ozaman diyebilirim tam net bu vitamin ise yariyor

günaydın canım nasılsın???500 yasin bu hafta değil canım haftaya yapılacak okuyamazsan biz bitirirsek yardım ederiz
günaysın canım iyiyim sağol sen nasılsın aa haftayamı tamam tatlım ben okurum o zman sağol
dert etme cnm okuyamdığın yerde biz okuruz sıkma canını
sağol canım benim nasılsın iyimisin
günadyın canım
canım benim 20 tane var senin zaten haftaya cumaya dualanacak yetiştirirsin olmadı yardım ederiz :))))
canım ben haftaya olduğunu bilmiyordum okurum haftaya kadar kuzum
kızçelerr nasılsınız :)))))))))))

günaydın canım naslsın nihalcim

anladım cnmm bu biizm burada folicasit :))) diyorlar

hayırlısı olsun canım inş. tutar istediğin gibi olur herşey evet sanırım serpilinde dediği gibi folik asitten bahseediyoruz bende hemen hemen 4 aydır içiyorum ....

hayırlısı olsun canım inş. tutar istediğin gibi olur herşey evet sanırım serpilinde dediği gibi folik asitten bahseediyoruz bende hemen hemen 4 aydır içiyorum ....

ya sen kilo almiyormusun ben yaklasik bir ay kulaniyorum 5 kilo aldim kendima stres yapmaya basladim ama bebek da istedim icin devam ediyorum icmeya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…