hoşgeldin caadi:79::79::79::79::79::79:nasılsın canım
kızçelerr nasılsınız :)))))))))))
hosbulduk canim iyim ama biraz da iyi deilim B kompleksi diye bi vitamin haplari kulaniyorum ve hizla kilo aliyorum aranizda bunlari kulanan varmi
ayy nasıl vitamin banada yaz hemen alayım 4 kloya ihtiyacım var
hosbulduk canim iyim ama biraz da iyi deilim B kompleksi diye bi vitamin haplari kulaniyorum ve hizla kilo aliyorum aranizda bunlari kulanan varmi
nihal ne oldu kuzu niye ağlıyorsun sen bakıyım
ayy nasıl vitamin banada yaz hemen alayım 4 kloya ihtiyacım var
kiz gercek kiloya mi ihtiyacin var gel benden sana transver edembende nasilsa bu aralar fazla oldu foliumzuur 400 ml B6 ve B12 sanirim orada adi folikulusit eyer yalnis yazmadimsa
valla canım hiç duymadım bilmiyorum ne için alıyosun ilacı ???
saol canım iyiyiz sen nasılsın ...
kız nşhal ağlamıyoki ????
ayy valhii haklsın kız ya cumartesi gideyim dr a
serpil kaç kere diyecez sana kafana göre ilaç alamazsın vitamin bile olsa fazlası zarar dr demeden olmaz .......
günaysın canım iyiyim sağol sen nasılsın aa haftayamı tamam tatlım ben okurum o zman sağolgünaydın canım nasılsın???500 yasin bu hafta değil canım haftaya yapılacak okuyamazsan biz bitirirsek yardım ederiz
sağol canım benim nasılsın iyimisindert etme cnm okuyamdığın yerde biz okuruz sıkma canını
günadyın canımgunaydin kizlar
canım ben haftaya olduğunu bilmiyordum okurum haftaya kadar kuzumcanım benim 20 tane var senin zaten haftaya cumaya dualanacak yetiştirirsin olmadı yardım ederiz :))))
ayyy evet ciidi kloya ihtiyacım var çünkü ben klo kaybetim bu hafta 2 klo aldım ama 4 klo alma lazım ben bunu soraum eczaneye cnm
hamile kalmak istiyen herkeza verilen bir vitamin onceleri yine ona benzer vitamin iciyordum sadece transverden sonra ama simdi bunu en az bir ay transver oncesi baslamam gerekiyormus ve bende basladim demir eksikli kansizliga iyi geliyor ve tum Bvitaminleri artik ise yararmi bilmiyorum ama internete gezindim zaman yuzlerce kadin bu vitamini kulanarak hamila kalanlarin vitamlen ilgili cevaplari ve yorumlari bir cogu hamila kalmis bazilari 3 ay bazi 5ay kulanmis ve hepsi bebek sayibi olmus ben sadece paylasmak istedim bana doktor onerdi umarim bu sefer ocakta transverim olucak dondurulmus embriyo 1 tane tutar ozaman diyebilirim tam net bu vitamin ise yariyor
nihal ne oldu kuzu niye ağlıyorsun sen bakıyım
hamile kalmak istiyen herkeza verilen bir vitamin onceleri yine ona benzer vitamin iciyordum sadece transverden sonra ama simdi bunu en az bir ay transver oncesi baslamam gerekiyormus ve bende basladim demir eksikli kansizliga iyi geliyor ve tum Bvitaminleri artik ise yararmi bilmiyorum ama internete gezindim zaman yuzlerce kadin bu vitamini kulanarak hamila kalanlarin vitamlen ilgili cevaplari ve yorumlari bir cogu hamila kalmis bazilari 3 ay bazi 5ay kulanmis ve hepsi bebek sayibi olmus ben sadece paylasmak istedim bana doktor onerdi umarim bu sefer ocakta transverim olucak dondurulmus embriyo 1 tane tutar ozaman diyebilirim tam net bu vitamin ise yariyor
hayırlısı olsun canım inş. tutar istediğin gibi olur herşey evet sanırım serpilinde dediği gibi folik asitten bahseediyoruz bende hemen hemen 4 aydır içiyorum ....
iyiyim canımmmm
cadııı şu vitamının adnını net bakıp yazarmısın canım
iyiyim canımmmm
cadııı şu vitamının adnını net bakıp yazarmısın canım
cfoserpi
benim burada boyla yaziliyor foliuzuur 400mcg B complex ama serpil folicasit yazmis orada nasil oldunu bilemem
hayırlısı olsun canım inş. tutar istediğin gibi olur herşey evet sanırım serpilinde dediği gibi folik asitten bahseediyoruz bende hemen hemen 4 aydır içiyorum ....
cfoserpi
benim burada boyla yaziliyor foliuzuur 400mcg B complex ama serpil folicasit yazmis orada nasil oldunu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?