ya sen kilo almiyormusun ben yaklasik bir ay kulaniyorum 5 kilo aldim kendima stres yapmaya basladim ama bebek da istedim icin devam ediyorum icmeya
yok canım öle bir ayda 5 kilo falan almadım hiç bünyeden bünyeye değişir belki bilmiyorum canım yan etkilerinde kilo yazıyomuki :44::44::44: 1-2 kilo aldım yazdan beri ama folikten değildir sanırım :)))
kızlar kızkardeşim adetten sonra birlikte olmuş erken yumurtalmış bilginiz olsun ilk yarıda olmuş sonraki dönemde hiç olmaamış 15 gün hiç olmamışş
cevremde kulanan var normal yoldan hamila kalan tedavilen hamila kalan ama kendim icin birsey diyemem daha yeni 1 aydir kulaniyorum bu ay transver olma ihtimalm var ama daha beli deil 2 defa tutmadan baska testler yapmalari gerekmiyormu nedeni oyrenmek icin
yok canım öle bir ayda 5 kilo falan almadım hiç bünyeden bünyeye değişir belki bilmiyorum canım yan etkilerinde kilo yazıyomuki :44::44::44: 1-2 kilo aldım yazdan beri ama folikten değildir sanırım :)))
cevremde kulanan var normal yoldan hamila kalan tedavilen hamila kalan ama kendim icin birsey diyemem daha yeni 1 aydir kulaniyorum bu ay transver olma ihtimalm var ama daha beli deil 2 defa tutmadan baska testler yapmalari gerekmiyormu nedeni oyrenmek icin
serengl,cimcimes53+,serpil02507,caadi,nhlkpr+,
naber paçi ler
almanyaya yoları göründü bana sanda uğrarım
o zamn ben bu hafta sonu başlıyım çalışmaya
zaten adamın yanında değilim bari haftasonları tam birlikte olalım dimi
almanyaya yoları göründü bana sanda uğrarım
kardeşinin doğumunamı
serengl,cimcimes53+,serpil02507,caadi,nhlkpr+,
naber paçi ler [/QUOTE iyidir ne olsun fatoşcum :79::79::79::79:
ii canım seni sormalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?