Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya sen kilo almiyormusun ben yaklasik bir ay kulaniyorum 5 kilo aldim kendima stres yapmaya basladim ama bebek da istedim icin devam ediyorum icmeya

yok canım öle bir ayda 5 kilo falan almadım hiç bünyeden bünyeye değişir belki bilmiyorum canım yan etkilerinde kilo yazıyomuki :44::44::44: 1-2 kilo aldım yazdan beri ama folikten değildir sanırım :)))

kızlar kızkardeşim adetten sonra birlikte olmuş erken yumurtalmış bilginiz olsun ilk yarıda olmuş sonraki dönemde hiç olmaamış 15 gün hiç olmamışş

cevremde kulanan var normal yoldan hamila kalan tedavilen hamila kalan ama kendim icin birsey diyemem daha yeni 1 aydir kulaniyorum bu ay transver olma ihtimalm var ama daha beli deil 2 defa tutmadan baska testler yapmalari gerekmiyormu nedeni oyrenmek icin

almanyaya yoları göründü bana sanda uğrarım

canım bende folikasit kullanıyorum 5 aydır ....bende kilo aldım ama sanırım transfer diyosun tüp yaptırdın heralde iğnelerden fazla kilo aldın sen folikasit fazla kilo yapmaz canım...ben 3 aşılama yaptırdım 48 liloydum 52 kilo oldum bu aşılamalardan sonra bence eğer iğne yaptırdıysan kilo almışsındır:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…