buyur gel istediyin zaman basim gozum ustune
canım bende folikasit kullanıyorum 5 aydır ....bende kilo aldım ama sanırım transfer diyosun tüp yaptırdın heralde iğnelerden fazla kilo aldın sen folikasit fazla kilo yapmaz canım...ben 3 aşılama yaptırdım 48 liloydum 52 kilo oldum bu aşılamalardan sonra bence eğer iğne yaptırdıysan kilo almışsındır:44::44::44::44::44::44:
canım sağol almanyay doğuma ben gelirsem muhakka snaa uğrarım canım
evet haklısın seren doğru konuya parmak bastın bravo :81::81::81:
transferlerde yapılan iğneler kullanılan ilaçlar kilo yapmış olabilir canım ...
canlarım geldim ama kaçmak zorundayım hepinizi öpüyorum. cimcime akşam üzeri msn gelirim inş. bu arada ebrarcığıma selam söyle
evet haklısın seren doğru konuya parmak bastın bravo :81::81::81:
transferlerde yapılan iğneler kullanılan ilaçlar kilo yapmış olabilir canım ...
hormon iğneleri onlar benide birisi uyarmıştı aşılama ve tüp sonrası kilo yapıyo dikkat et demişti demekki sana kiloyu o iğneler yaptı...inşallah biraan önce kavuşuruz bebeklerimize daha fazla beklemeden
canlarım geldim ama kaçmak zorundayım hepinizi öpüyorum. cimcime akşam üzeri msn gelirim inş. bu arada ebrarcığıma selam söyle
evet bende duymuştum bunu ama ben değil cadı yaptırmış serencim
hormon iğneleri onlar benide birisi uyarmıştı aşılama ve tüp sonrası kilo yapıyo dikkat et demişti demekki sana kiloyu o iğneler yaptı...inşallah biraan önce kavuşuruz bebeklerimize daha fazla beklemeden
evet birinci sefer igne kulandim ama bu 9ayda di 2transverde sadece bir igne kulandim pregnul ve 5 gun sonra trnsver oldu oda 11 ayda oldu ben son bir ayda aldim kiloyu ama senin dedinde olabilir birazda hava souk olmus fala yuruyus yapamiyorum
Allah her istiyene versin bizede kiloyu bosverek vitamine devam hamile kalim kismet olsun dourmakta nasip olsun sonra kilolari dusunurus biraz tombik olucaz ama olsun
bunlar sana klo yapmıştır çünkü bu tarz iğnler klo yapıyor
serpil02507+,caadi,serengl,nazemir,cimcimes53+,seldayavuzguray,fatosozel,
ben 2011 bebbek patalamsı olacağına innaıyorum 2010 çok kurak geçitii hahhahhahahah
olabilir bosverip devam canim hizla kilo alsamda devam bebek daha onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?