Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet haklısın seren doğru konuya parmak bastın bravo :81::81::81:

transferlerde yapılan iğneler kullanılan ilaçlar kilo yapmış olabilir canım ...

canlarım geldim ama kaçmak zorundayım hepinizi öpüyorum. cimcime akşam üzeri msn gelirim inş. bu arada ebrarcığıma selam söyle

serpil02507+,fatosozel,cimcimes53+,seldayavuzguray,caadi,serengl,nhlkpr+,

selda canım nasılsın ?????

fatoo giiyonmuu bebeğim...

kızlar harbiden ilk belirti göğüsler ve kızkardeşim hergün berbaer olmuş bir halt olmamış adetten sonra olmuş 10 gün içinde sonrası hiç olmamış çalışma yapmamış

hormon iğneleri onlar benide birisi uyarmıştı aşılama ve tüp sonrası kilo yapıyo dikkat et demişti demekki sana kiloyu o iğneler yaptı...inşallah biraan önce kavuşuruz bebeklerimize daha fazla beklemeden

evet birinci sefer igne kulandim ama bu 9ayda di 2transverde sadece bir igne kulandim pregnul ve 5 gun sonra trnsver oldu oda 11 ayda oldu ben son bir ayda aldim kiloyu ama senin dedinde olabilir birazda hava souk olmus fala yuruyus yapamiyorum

hormon iğneleri onlar benide birisi uyarmıştı aşılama ve tüp sonrası kilo yapıyo dikkat et demişti demekki sana kiloyu o iğneler yaptı...inşallah biraan önce kavuşuruz bebeklerimize daha fazla beklemeden

evet bende duymuştum bunu ama ben değil cadı yaptırmış serencim

Allah her istiyene versin bizede kiloyu bosverek vitamine devam hamile kalim kismet olsun dourmakta nasip olsun sonra kilolari dusunurus biraz tombik olucaz ama olsun

evet birinci sefer igne kulandim ama bu 9ayda di 2transverde sadece bir igne kulandim pregnul ve 5 gun sonra trnsver oldu oda 11 ayda oldu ben son bir ayda aldim kiloyu ama senin dedinde olabilir birazda hava souk olmus fala yuruyus yapamiyorum

bunlar sana klo yapmıştır çünkü bu tarz iğnler klo yapıyor

serpil02507+,caadi,serengl,nazemir,cimcimes53+,seldayavuzguray,fatosozel,

ben 2011 bebbek patalamsı olacağına innaıyorum 2010 çok kurak geçitii hahhahhahahah

selam kızlar ben geldim ama kalbim hala kırık ama burdakilerin ne suçu var ben kendimi biliyorum elden banane

son durumlardan haber vereyim istedim aşılama tutmayınca doktorla görüşmeye gittik eşimin değerleri kötü çıkmıştı doktor bizi gelecek tüp bebek merkezine yönlendirdi tüm sonuçlarla birlikte orada eşimin değerleri kontrol edilecek ama yinede burdaki doktorumuzla görüşmeye devam edeceğiz ama neden illa o merkez diye içimden geçirmedim desem yalan olur araştırıyorum başka bir merkez daha tüp bebek yolu bize göründü herhalde arada yine uğrarım ben artık tüp bebek topiclerine transfer oluyorum aklımda ve kalbimdesiniz

olabilir bosverip devam canim hizla kilo alsamda devam bebek daha onemli

evet evlendiğimde 37 kiloydum 3 ay sonra bebek düşünmeye karar verdik altı ay süper inceciktim bir yılda tam 17 kilo aldım 54 oldum ama bir haftadır diyet yapıyorum aşılamadaki ilaçlar beni öldürdü ama doktor hepsini bıraktırdı biraz vücut dinlensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…