selam kızlar ben geldim ama kalbim hala kırık ama burdakilerin ne suçu var ben kendimi biliyorum elden banane
son durumlardan haber vereyim istedim aşılama tutmayınca doktorla görüşmeye gittik eşimin değerleri kötü çıkmıştı doktor bizi gelecek tüp bebek merkezine yönlendirdi tüm sonuçlarla birlikte orada eşimin değerleri kontrol edilecek ama yinede burdaki doktorumuzla görüşmeye devam edeceğiz ama neden illa o merkez diye içimden geçirmedim desem yalan olur araştırıyorum başka bir merkez daha tüp bebek yolu bize göründü herhalde arada yine uğrarım ben artık tüp bebek topiclerine transfer oluyorum aklımda ve kalbimdesiniz
selam kızlar ben geldim ama kalbim hala kırık ama burdakilerin ne suçu var ben kendimi biliyorum elden banane
son durumlardan haber vereyim istedim aşılama tutmayınca doktorla görüşmeye gittik eşimin değerleri kötü çıkmıştı doktor bizi gelecek tüp bebek merkezine yönlendirdi tüm sonuçlarla birlikte orada eşimin değerleri kontrol edilecek ama yinede burdaki doktorumuzla görüşmeye devam edeceğiz ama neden illa o merkez diye içimden geçirmedim desem yalan olur araştırıyorum başka bir merkez daha tüp bebek yolu bize göründü herhalde arada yine uğrarım ben artık tüp bebek topiclerine transfer oluyorum aklımda ve kalbimdesiniz
inşallah canımserpil02507+,caadi,serengl,nazemir,cimcimes53+,seldayavuzguray,fatosozel,
ben 2011 bebbek patalamsı olacağına innaıyorum 2010 çok kurak geçitii hahhahhahahah
evet evlendiğimde 37 kiloydum 3 ay sonra bebek düşünmeye karar verdik altı ay süper inceciktim bir yılda tam 17 kilo aldım 54 oldum ama bir haftadır diyet yapıyorum aşılamadaki ilaçlar beni öldürdü ama doktor hepsini bıraktırdı biraz vücut dinlensin diye
hoşgeldin nazemir:79::79::79::79::79::79::79:
evet evlendiğimde 37 kiloydum 3 ay sonra bebek düşünmeye karar verdik altı ay süper inceciktim bir yılda tam 17 kilo aldım 54 oldum ama bir haftadır diyet yapıyorum aşılamadaki ilaçlar beni öldürdü ama doktor hepsini bıraktırdı biraz vücut dinlensin diye
hoşbulduk... herkese selam! ben sizi 2 haftadır takip ediyorum sürekli girip okuyorum ama yazmak hiç aklıma gelmemişdi siz birbirinizle okadar haşir neşir olmuşunuzki ben yazsamda arada kaynayıp gidecem diye düşündüm sadece okuyup çıkıyordum tam çıkacaktımki yakalandım
hoşbulduk... herkese selam! ben sizi 2 haftadır takip ediyorum sürekli girip okuyorum ama yazmak hiç aklıma gelmemişdi siz birbirinizle okadar haşir neşir olmuşunuzki ben yazsamda arada kaynayıp gidecem diye düşündüm sadece okuyup çıkıyordum tam çıkacaktımki yakalandım
kizlar birkac gundur seda saynda bakicilari izliyorm kanim donuyor bu ne vijdansizlik o ufacik bebekleri neler yapiyorlar Allah anelera sabir versin
selda antalya tüp bebek merkezini değerlendir ekib iyi canım birde vallhii kafadan atmak lazım bak ben bekarım ya artıkk süper rahatım ve yumurtlama akını bile gördüm önce göremiyordum
bendem boşasam acaba adamı süperleri stoklatıp hem kafamda rahat olur
evet yakaladım seni kaynamaz yazdıkların biz burda tanıştık seninlede arkadaş oluruz aramıza hoşgeldin ozaman kendini tanıtırmısın canım
:81::81::81::79::79::82::82: hoşgeldin canımm ayyy aşkolsunn niye kayanayasın gel canımm aramıza:94::94: hşgeldin
merhaba hos geldin aramiza
ayyy seldacım artık yumurta kı dedikleri şeyi yaşar oldum önce hiç olmuyordu süper rahtaldım iştahım açıldıı kafam rahat yüüzm gülüyor hahhahahhahahahahahhahahhahahhahahahahhahhah hormonlarım dengelendii galiba mutluluk hormonu salgılıyor bünyem hahhahahahhahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?