Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman seldacımm zaman zaman bazann inişler çıkışlar yaşıyoruz balım takılma böyle şeyler şu gelecek tüp merkezine niye yönlenidriyor sen antalya tüp merkezinide değerlendir kemal beyin ekibi bayağı başarılı ama tabii rabbimm ol desin ya lütfe n arada gel git valhiii böyle olmuyor cnm haaa bu arada moralini bozma yavaş yavaş kendini hazırla tüpe stresiiz canım 2011 de herke hamiş olacak çünkü kardeşimin ilk hamile haberini verdim ayağını sürüyecek

bende tup bebek yapiyorum uzulme herseyin hayirlisi Allah buyuk herkeze nasip eder

serpil02507+,caadi,serengl,nazemir,cimcimes53+,seldayavuzguray,fatosozel,

ben 2011 bebbek patalamsı olacağına innaıyorum 2010 çok kurak geçitii hahhahhahahah
inşallah canım

seldacım kimseye kırılma lütfen ......hangi tüp bebek merkezine yönlendirdi ..bende şubatta sanırım tüp yaptırıcam istanbuldamıydın sen ....hayırlısı olsun canım .....

aşılmada kullanılan hormon iğneleri 6 ay vücutta kalıyormuş cnm yanii hamile olma olasılığın hep var

hoşgeldin nazemir:79::79::79::79::79::79::79:

hoşbulduk... herkese selam! ben sizi 2 haftadır takip ediyorum sürekli girip okuyorum ama yazmak hiç aklıma gelmemişdi siz birbirinizle okadar haşir neşir olmuşunuzki ben yazsamda arada kaynayıp gidecem diye düşündüm sadece okuyup çıkıyordum tam çıkacaktımki yakalandım

ben asilamada ne kulanildini bilmiyorum ama eminim bebek hasreti ceken herkez icin once bebek sonra kilo dusunuyor sonra veriris spor yaparis

evet yakaladım seni kaynamaz yazdıkların biz burda tanıştık seninlede arkadaş oluruz aramıza hoşgeldin ozaman kendini tanıtırmısın canım

:81::81::81::79::79::82::82: hoşgeldin canımm ayyy aşkolsunn niye kayanayasın gel canımm aramıza:94::94: hşgeldin

kızlar bayan düşünceyi izleyin çok güzel bir flm biz izleidkk ayyy vallahii beni anlatıyor ama kız sonradan hamiş kaldıı :)) çok güzell

seldacım hoşgeldin bende takldım şimdi antalyadaki bütün tüp beebk merkezlerini iyice araştır ve moralini yüksek tut canım şimdi hepimizin morale ihtiyacı var

merhaba hos geldin aramiza

selda antalya tüp bebek merkezini değerlendir ekib iyi canım birde vallhii kafadan atmak lazım bak ben bekarım ya artıkk süper rahatım ve yumurtlama akını bile gördüm önce göremiyordum

kizlar birkac gundur seda saynda bakicilari izliyorm kanim donuyor bu ne vijdansizlik o ufacik bebekleri neler yapiyorlar Allah anelera sabir versin

selda antalya tüp bebek merkezini değerlendir ekib iyi canım birde vallhii kafadan atmak lazım bak ben bekarım ya artıkk süper rahatım ve yumurtlama akını bile gördüm önce göremiyordum

bendem boşasam acaba adamı süperleri stoklatıp hem kafamda rahat olur

bendem boşasam acaba adamı süperleri stoklatıp hem kafamda rahat olur

ayyy seldacım artık yumurta kı dedikleri şeyi yaşar oldum önce hiç olmuyordu süper rahtaldım iştahım açıldıı kafam rahat yüüzm gülüyor hahhahahhahahahahahhahahhahahhahahahahhahhah hormonlarım dengelendii galiba mutluluk hormonu salgılıyor bünyem hahhahahahhahhaha

serpil02507+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,nazemir,caadi,nhlkpr+,cimcimes53+,serengl,

haaaa bu arad iştahımda açıldı .))) gülücüklerin bini bin para inşallahh paracıkk kısmetimde açaılır

evet yakaladım seni kaynamaz yazdıkların biz burda tanıştık seninlede arkadaş oluruz aramıza hoşgeldin ozaman kendini tanıtırmısın canım

:81::81::81::79::79::82::82: hoşgeldin canımm ayyy aşkolsunn niye kayanayasın gel canımm aramıza:94::94: hşgeldin

merhaba hos geldin aramiza

genelde öyle oluyor.yaş 35 yolun yarısı hatta 5 ay sonra 36 olacam 13 yıldır evliyim 1 düşük aradan 1 yıl sonra dış gebelik dış gebelikden sonra 1 yıl korunma arkasından tedavi derken tüp bebeğe geldik 1.denemem dün başladı

seni mutlu görmek çok güzel bitanemallah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…