Yaaaaaaa çok sevindim bende rahim filmi cekildim 4 ay sonra kaldım ama en sonki: Ay keçi boynuzu suyuda kaynatıp içtim ikizlere hamile kalmıştım ama bebeklerim 2 aylık ken kalbleri durdu ve öldüler şimdi klomen tedavisine başladım hem keçi boynuzu hemde klomen inş olur bu sefer sizede tavsiye ederim:81::81::79::79:
tamam tatlım..hergün uğrıycam..selam edicem......
Farketten mi durumu...kendinde bi sorun olmadığını öğrenince,direk olarak beyin algıladı,pozitif düşünmeye başladı bence,vücut da bunun karşılığı olarak hamiileliği kabul etti....
o halde kavuniçim benim beynim salak hala sorun olmadığını anlayamadıYada spermler salak nereye gidip ne yapacağını bilmiyor
hay allah senin iyiliğini versin kız...güldürdün beni.....belki de gerçekten spermlerde vardır bişey...sayım falan yaptırdınız mı tatlım.....bi de benim beynime bakıcam bu ay,bakalım salak mı değil mi,bende de bi sorun yokmuş çünkü.....
ay en çokta nihal eşine nasıl söyledi onun tepkisi ne oldu onu merak ediyorum şimdi ben
tamam tatlım..hergün uğrıycam..selam edicem......
Farketten mi durumu...kendinde bi sorun olmadığını öğrenince,direk olarak beyin algıladı,pozitif düşünmeye başladı bence,vücut da bunun karşılığı olarak hamiileliği kabul etti....
o halde kavuniçim benim beynim salak hala sorun olmadığını anlayamadıYada spermler salak nereye gidip ne yapacağını bilmiyor
anam baktırdık sperm sayısında ve hareketliliğinde sorun yok ama spermlere zeka testi yaptıramadık. hastaneler henüz öyle bir teste başlamamışlar. ama biraz ısrar edicem belki hkan bey başlar yapmaya ne dersin venhar
Arkadaşım yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama 3ve4 senedir kadınlar kulübünün takipcisiyim erzincanlıyım erzincanda yaşıyorum 27 yaşındayım 5 senedir cocuk istiyorum ama olmuyo 10 yaşımda oğlum var birtane oldu dahada olmada kist ameliyatı geçirdim 4 yıl önce 3 kere tedavi gördüm ameliyattan sonra ama olmadı sonra rahim filmi cekildim acık cıktı tüplerim 4 ay sonra hamile kaldım ama hamiel kaldığımın o ay keçi boynuzu kaynatıp içmiştim 8 ay oldu ikizleri kaybedeli hala tık yok bende buay klomen tedavisine başladım keçi boynuzu kürünede başladım inş olur ama aralarda bitki çaylarıda içiyorum tabiki :97::18::18::18:
valla nihali bilmiyrum da,ben eşime kkdan biri hamile dedim...çok sevindi,,allah tamamına erdirsin dedi....ay en çokta nihal eşine nasıl söyledi onun tepkisi ne oldu onu merak ediyorum şimdi ben
bugün baya bi espri günündesin valla....çook güldürüyosun beni çoooookkkkkkk...anam baktırdık sperm sayısında ve hareketliliğinde sorun yok ama spermlere zeka testi yaptıramadık. hastaneler henüz öyle bir teste başlamamışlar. ama biraz ısrar edicem belki hkan bey başlar yapmaya ne dersin venhar
kız anlattım ya bende nihalde testi yapmış sabah giyinmeye gitmiş ümidi yokmuş bi bakmış çift çizgi 8-10 kere bakmış hemen resmini çekmiş eşine yollamış eşide aramış benu şimdi ben anlayamadım falan demiş :))) sölemiş tabi nihal havalara uçmuş eşi ....
Allahım ne güzel bişeydir hepimize yaşatsın inş....
arkadaşım yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama 3ve4 senedir kadınlar kulübünün takipcisiyim erzincanlıyım erzincanda yaşıyorum 27 yaşındayım 5 senedir cocuk istiyorum ama olmuyo 10 yaşımda oğlum var birtane oldu dahada olmada kist ameliyatı geçirdim 4 yıl önce 3 kere tedavi gördüm ameliyattan sonra ama olmadı sonra rahim filmi cekildim acık cıktı tüplerim 4 ay sonra hamile kaldım ama hamiel kaldığımın o ay keçi boynuzu kaynatıp içmiştim 8 ay oldu ikizleri kaybedeli hala tık yok bende buay klomen tedavisine başladım keçi boynuzu kürünede başladım inş olur ama aralarda bitki çaylarıda içiyorum tabiki :97::18::18::18:
kız anlattım ya bende nihalde testi yapmış sabah giyinmeye gitmiş ümidi yokmuş bi bakmış çift çizgi 8-10 kere bakmış hemen resmini çekmiş eşine yollamış eşide aramış benu şimdi ben anlayamadım falan demiş :))) sölemiş tabi nihal havalara uçmuş eşi ....
Allahım ne güzel bişeydir hepimize yaşatsın inş....
süpersin ya
valla nihali bilmiyrum da,ben eşime kkdan biri hamile dedim...çok sevindi,,allah tamamına erdirsin dedi....
Bugün baya bi espri günündesin valla....çook güldürüyosun beni çoooookkkkkkk...
Spermlere ıq testi..imza toplayalım,yapsınlar.
10 yaşındaki oğlunu allah bağışlasın. Erzincandan hiç arkadaşımız yoktu sanırım. Yavaş yavaş türkiye mozaiğini oluşturuyoruz. Tatlım en azından senin bir tane var allaha şükürler olsun, bizim hiç yok. Allahtan gelene şükürler olsun diyoruz. Umarım sende umduğuna kavuşursun.
ne bağırıyorsun bacak kadar çocuğaNe kadar yoğun oldğumu bütün yazılanları takip edemediğimi bilmiyormusun Ben gidiyorum o zaman
sağolun arkadaşlarım beni sizler var ettiniz
evet yayıldı herye ben şimdiye kadar burda olara göre söylentilere göre uygulamalar yaptım bakış penceren daha çok değişiyo pozitif bakıyosun her yönden ek bilgilere sahip oluyosun iyi bir site iyi arkadaşlar benimde yumurtlama bozukluğu var işte bilirsiniz:26::87:
n egüzel canıminiçi..hep böyle ol....evet bugün neşeli ve mutluyum. Can dostumuz hamile. Allahım herkese nasip etsin. Güzel hamilelerimize sağlıkla doğum yapıp sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin bebişlerini. Bu dünyada üzülmeye gerek varmı keşke her günümüz böyle düğün bayram havasında olsa
oyyy kıyamam sana gitma ağlarımm
buarada kızlar benim kocamda çok sevindi valla allah bağışlasın dedi inş. kendi çocuklarınada sevinecekler kavuniçicim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?