Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

geçmiş olsun canım..o tür bahtsızlıklar oluyor maalesef...inşallah şimdiki tedavin işe yarar...

o halde kavuniçim benim beynim salak hala sorun olmadığını anlayamadı Yada spermler salak nereye gidip ne yapacağını bilmiyor

hayatkavunici+,cimcimes53+,dilara2424,nimren,şeker-leblebi,tben+,

kızlaaaaaaaaaaaar cimcime, tben, nimren, şeker nerdesiniz be sesiniz çıkmıyor. msn açamıyorum patron gelip gidiyor diye

o halde kavuniçim benim beynim salak hala sorun olmadığını anlayamadı Yada spermler salak nereye gidip ne yapacağını bilmiyor

hay allah senin iyiliğini versin kız...güldürdün beni.....belki de gerçekten spermlerde vardır bişey...sayım falan yaptırdınız mı tatlım.....bi de benim beynime bakıcam bu ay,bakalım salak mı değil mi,bende de bi sorun yokmuş çünkü.....

anam baktırdık sperm sayısında ve hareketliliğinde sorun yok ama spermlere zeka testi yaptıramadık. hastaneler henüz öyle bir teste başlamamışlar. ama biraz ısrar edicem belki hkan bey başlar yapmaya ne dersin venhar

Arkadaşım yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama 3ve4 senedir kadınlar kulübünün takipcisiyim erzincanlıyım erzincanda yaşıyorum 27 yaşındayım 5 senedir cocuk istiyorum ama olmuyo 10 yaşımda oğlum var birtane oldu dahada olmada kist ameliyatı geçirdim 4 yıl önce 3 kere tedavi gördüm ameliyattan sonra ama olmadı sonra rahim filmi cekildim acık cıktı tüplerim 4 ay sonra hamile kaldım ama hamiel kaldığımın o ay keçi boynuzu kaynatıp içmiştim 8 ay oldu ikizleri kaybedeli hala tık yok bende buay klomen tedavisine başladım keçi boynuzu kürünede başladım inş olur ama aralarda bitki çaylarıda içiyorum tabiki :97::18::18::18:

ay en çokta nihal eşine nasıl söyledi onun tepkisi ne oldu onu merak ediyorum şimdi ben

kız anlattım ya bende nihalde testi yapmış sabah giyinmeye gitmiş ümidi yokmuş bi bakmış çift çizgi 8-10 kere bakmış hemen resmini çekmiş eşine yollamış eşide aramış benu şimdi ben anlayamadım falan demiş :))) sölemiş tabi nihal havalara uçmuş eşi ....

allahım ne güzel bişeydir hepimize yaşatsın inş....

hakketten he doğru teşhis

hayırlısı canım benim inş. ikincide olacaktır vakti zamanını bekşliyodur rabbim oğlunu bağışlasın sağlık sıhhat versin ....

ay en çokta nihal eşine nasıl söyledi onun tepkisi ne oldu onu merak ediyorum şimdi ben
valla nihali bilmiyrum da,ben eşime kkdan biri hamile dedim...çok sevindi,,allah tamamına erdirsin dedi....

bugün baya bi espri günündesin valla....çook güldürüyosun beni çoooookkkkkkk...
spermlere IQ testi..imza toplayalım,yapsınlar.

amin cnm

10 yaşındaki oğlunu allah bağışlasın. Erzincandan hiç arkadaşımız yoktu sanırım. Yavaş yavaş türkiye mozaiğini oluşturuyoruz. Tatlım en azından senin bir tane var allaha şükürler olsun, bizim hiç yok. Allahtan gelene şükürler olsun diyoruz. Umarım sende umduğuna kavuşursun.

ne bağırıyorsun bacak kadar çocuğa Ne kadar yoğun oldğumu bütün yazılanları takip edemediğimi bilmiyormusun Ben gidiyorum o zaman

sağolun arkadaşlarım beni sizler var ettiniz

evet bugün neşeli ve mutluyum. Can dostumuz hamile. Allahım herkese nasip etsin. Güzel hamilelerimize sağlıkla doğum yapıp sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin bebişlerini. Bu dünyada üzülmeye gerek varmı keşke her günümüz böyle düğün bayram havasında olsa

oyyy kıyamam sana gitma ağlarımm

buarada kızlar benim kocamda çok sevindi valla allah bağışlasın dedi inş. kendi çocuklarınada sevinecekler kavuniçicim :)))

Evet yayıldı herye ben şimdiye kadar burda olara göre söylentilere göre uygulamalar yaptım bakış penceren daha çok değişiyo pozitif bakıyosun her yönden ek bilgilere sahip oluyosun iyi bir site iyi arkadaşlar benimde yumurtlama bozukluğu var işte bilirsiniz:26::87:

dilaracım biz burada sadece hamile kalıp kalamamakla ilgili görüşmüyoruz. Biz geyik yapıyoruz. Güncel konuşuyoruz. Siyaset yapıyoruz. Magazin paylaşıyoruz. Biz burada her şeyi konuşuyoruz

n egüzel canıminiçi..hep böyle ol....

oyyy kıyamam sana gitma ağlarımm

buarada kızlar benim kocamda çok sevindi valla allah bağışlasın dedi inş. kendi çocuklarınada sevinecekler kavuniçicim :)))

amin canım..inşallah bizlere de nasip olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…