Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

oyyy kıyamam sana gitma ağlarımm

buarada kızlar benim kocamda çok sevindi valla allah bağışlasın dedi inş. kendi çocuklarınada sevinecekler kavuniçicim :)))

kız seni bırakıp gidermiyim ben paçi. seren nerelerde bugün çok yoğun galiba. daha sabahtan beri hiç selamlaşamadık onla.

kızlar ahsen doğummu yaptı acaba ondan haber alamıyorum

Arkadaşlardan biri kendinden bahset dedi bahsettim yani anlayacağın gelen her türlü soruya cvp veriyorum bilmek ve bilgilendirmek istiyorum ondan soruyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu Allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım

bazıları terkedip geri geliyo falan

o kendini biliyor açık açık yazmaya gerek yok baş harfi kavuniçi

Arkadaşlardan biri kendinden bahset dedi bahsettim yani anlayacağın gelen her türlü soruya cvp veriyorum bilmek ve bilgilendirmek istiyorum ondan soruyorum

anladım tatlım zaten kendinden bahset diyen bendim. bende sana bizi anlatmaya çalıştım

tabii canım..burda herşeyi soruyoruz,anlatıyoruz,bilgilenip,bilgilendiriyoruz...
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu Allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım

hoşgeldin nihalla..evet bugün çok mutlu bigün..hamilemiz var..2011in ilk sürprizi.....

nihallllllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnn 3 dedin saat 4 oldu nihalllllllllllllllll.........

Son düzenleme:
canlar ben kaçıyorum
yarın görüşmek dileğiyle esen kalın
dua edin benim için
allaha emanet olun

dilaracığım sanırım yumurtlama bozukluğu,klomenle vb tedaviyle düzeltilebilecek bir rahatsızlık..inşallah en kısa zamanda düzene girer adetlerin...ve ikinci kez anne olabilirsin canım....

Inş canım tşk ederim ilginden dolayı şidilik bildiğim yumurlama problemi cuma günü konturolüm var bakalım nekadar yumurlamışsın sizde kendinizden bahsedermisiniz birazcık

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. Sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım

bir nihalimşiz vardı birde nihalla mız oldu Hoşgeldin nihalla

Inş canım tşk ederim ilginden dolayı şidilik bildiğim yumurlama problemi cuma günü konturolüm var bakalım nekadar yumurlamışsın sizde kendinizden bahsedermisiniz birazcık

canım..ben 37 yaşındayım...7 yaşında bir kzım var...yazın bir düşük yaptım..eylülden beri deniyorum ben de hamile kalamadım...daah yeni drye gittim hiç bir sorun yok...bugün de gidicem yumurtlama günlerime bakıcak,ona göre ödev vericek heralde.....

canlarım dr keseyi gördü daha çok küçük ama 5hafta 2 günlük kesede 5 hafta iki günlük çıktı ölçüsü var sanırım kasıklarım ağrıyo diye progestan iğne yaptı önlem alalım dedi ama kese maşşallah çok net dedi kan testine gerek duymadı cumartresi günü tekrar çağırdı daha buyumuş olur olur dedi çokk ama ok mutluyum sizleri çok seviyorum dualararımızı ihmal etmeden tamamlayalım hızlanın kızlar yer gök dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…