oyyy kıyamam sana gitma ağlarımm
buarada kızlar benim kocamda çok sevindi valla allah bağışlasın dedi inş. kendi çocuklarınada sevinecekler kavuniçicim :)))
dilaracım biz burada sadece hamile kalıp kalamamakla ilgili görüşmüyoruz. Biz geyik yapıyoruz. Güncel konuşuyoruz. Siyaset yapıyoruz. Magazin paylaşıyoruz. Biz burada her şeyi konuşuyoruz
bazıları terkedip geri geliyo falan
Arkadaşlardan biri kendinden bahset dedi bahsettim yani anlayacağın gelen her türlü soruya cvp veriyorum bilmek ve bilgilendirmek istiyorum ondan soruyorum
tabii canım..burda herşeyi soruyoruz,anlatıyoruz,bilgilenip,bilgilendiriyoruz...Arkadaşlardan biri kendinden bahset dedi bahsettim yani anlayacağın gelen her türlü soruya cvp veriyorum bilmek ve bilgilendirmek istiyorum ondan soruyorum
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu Allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım
Arkadaşlardan biri kendinden bahset dedi bahsettim yani anlayacağın gelen her türlü soruya cvp veriyorum bilmek ve bilgilendirmek istiyorum ondan soruyorum
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu Allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım
canlar ben kaçıyorum
yarın görüşmek dileğiyle esen kalın
dua edin benim için
allaha emanet olun
dualarımız sennle canım...ben de 5 te gidicem drye......yumurtalarımıa bakıcakmış....
inş.güzel haberlerle dönersin sende canım
bugün dr.günü sanırım
tarihte uyumlu
11.01.2011
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.şöyle bir kaç sayfa okudum. Sanırım bir arkadaşımız hamileymiş çok güzel bir haber bu allahım inşallah bizlerede nasip eder. çok ama çok duygulandım
ınş canım tşk ederim ilginden dolayı şidilik bildiğim yumurlama problemi cuma günü konturolüm var bakalım nekadar yumurlamışsın sizde kendinizden bahsedermisiniz birazcık
Inş canım tşk ederim ilginden dolayı şidilik bildiğim yumurlama problemi cuma günü konturolüm var bakalım nekadar yumurlamışsın sizde kendinizden bahsedermisiniz birazcık
arkadaşım inş adetlerinde düzene girer demişsin ama benim adetlerim çok düzgünn
bir nihalimşiz vardı birde nihalla mız olduHoşgeldin nihalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?