canlarım dr keseyi gördü daha çok küçük ama 5hafta 2 günlük kesede 5 hafta iki günlük çıktı ölçüsü var sanırım kasıklarım ağrıyo diye progestan iğne yaptı önlem alalım dedi ama kese maşşallah çok net dedi kan testine gerek duymadı cumartresi günü tekrar çağırdı daha buyumuş olur olur dedi çokk ama ok mutluyum sizleri çok seviyorum dualararımızı ihmal etmeden tamamlayalım hızlanın kızlar yer gök dua
canlarım dr keseyi gördü daha çok küçük ama 5hafta 2 günlük kesede 5 hafta iki günlük çıktı ölçüsü var sanırım kasıklarım ağrıyo diye progestan iğne yaptı önlem alalım dedi ama kese maşşallah çok net dedi kan testine gerek duymadı cumartresi günü tekrar çağırdı daha buyumuş olur olur dedi çokk ama ok mutluyum sizleri çok seviyorum dualararımızı ihmal etmeden tamamlayalım hızlanın kızlar yer gök dua
canım..ben 37 yaşındayım...7 yaşında bir kzım var...yazın bir düşük yaptım..eylülden beri deniyorum ben de hamile kalamadım...daah yeni drye gittim hiç bir sorun yok...bugün de gidicem yumurtlama günlerime bakıcak,ona göre ödev vericek heralde.....
nihallllllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnn 3 dedin saat 4 oldu nihalllllllllllllllll.........
nihalim,senden ricalarım var....kendini yormayacaksın.ağır kaldırmayacaksın..bir süre sigara kahve çay kefeinli bişey içme...ya da az iç...lütfennnnnn
oyyy teyzeleri kurban olsun ona büyüyecek annesi ilk anne adayımızsın canım seni seviyoruz sağlıkla kucağına da alacaksın inş..
evet yer gök dua :))))))
geldi kız geldi
ben bir şey anlamadım kızlar ya hani bebek 5 haftalık ya sen en son ne zaman adet gördünki 5 hafta öncemi
geldi kız geldi
ben bir şey anlamadım kızlar ya hani bebek 5 haftalık ya sen en son ne zaman adet gördünki 5 hafta öncemi
tabii canım..burda herşeyi soruyoruz,anlatıyoruz,bilgilenip,bilgilendiriyoruz...
hoşgeldin nihalla..evet bugün çok mutlu bigün..hamilemiz var..2011in ilk sürprizi.....
evet canım 5 aralıkta görmüş en son reglini 5 hafta 2 günlük yiğenimiz var :))))))))
nazemir,nhlkpr+,nimren,cimcimes53+,es2006,asuuist,nihalla,tben+,dilara2424,
hani halay
nazemir,nhlkpr+,nimren,cimcimes53+,es2006,asuuist,nihalla,tben+,dilara2424,
hani halay
hoşbulduk canımm inşallah adaşım gibi bende ennnn kısa zaman da anne olurumm... 2 ay önce 8 haftalıkken düşük yaptımm((
nihal cnm çok sevindim okuduğum andan beri bugün inanılmaz içim kıpır kıpır o kadar mutluyum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kendine çok dikkat etmen gereken bi döneme girdin
bol bol dinlen ağır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?