Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlısı olsun ne diyelim ama dikkat et çok fazla yap boz tahtasına döndü bu iş

nihalcimm cnm şimdi geldim eve duydum çok sevindimm.ALLAH'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin.lütfen çok dikkatli ol tamam mı cnm.tebrikler...

venhar nerelerdesin tatlım sabahtan beri

sağol wenharcım allah razı olsun arkadaşım ayağımı çok sürtüyorum bu gün sizlerinde haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum inşallahhh

ben beceremiyorum

o ne kız :26:

fatooo 2010 geçmişte kaldı yaz boz tahtasıda şimdii beyimizin aklı başına gelmiş zannedrimm vazgeçmedi geçmeyecekte bu aşikar bende anne olmak istiyorunmm buda aşikar ne yapayımm kriizm tuttuu yine .<:)))))))))))))))))

Gerçek mutluluğu kalbimizde ve beynimizde yaşatan şey, güven duygusu ve kaybetme korkusunun olmamasıdır. Aslında her insanın sahip olabileceği bir şeydir mutluluk ve sadece bizim elimizdedir. Ve yine aslında bulabilene her yerdedir mutluluk, onu yakalamak ve yaşatmak bizlerin elinde...İnsanları sevmektir, koşulsuz ve çıkarsız. Sevinçleri paylaşmaktır, içten ve samimi, bazen kötünün iyisini görebilmektir, en zor durumlarda dahi sabredebilmektir. Bazen başarmaktır. bazense yenilgiyi kabullenmek.Takdir edebilmektir emeği, harcanan çabanın hakkını vermektir. Ağlamaktır bazen, ama çoğu zaman gülmeyi başarabilmektir.... okuduğum kitaptan hoşuma giden yazıyı paylaşmak istedim

süper tek kelimeyle:81::81::81::81:

kızlar bugün nihale çok sevindim rabbim nazarlardan korurun onları
ee darısı bizlerin başına inşallah rabbim tez zamanda bizlerede yaşatsın bu duyguyu
serpil eşinle barıştınmı kuzum benmi yalnış anladım yoksam

kumsaım eşimle ayrıyım ama sürekli aramları ve sürekli vazgeçmeyeceği aşikar henüz yüz yüze konuşmadım ama ayrılmayack bu ortda ailem ve ailesi istiyor bende galiba kızkardeşim ve nihalden etkilendim evet diyeceğim ayrılmıyor ayrılmayacak bende anne olmak istiyorum evet diyeceğim ona bugün evet diyeceğimin sinyalini verdim artık
ona
ben anne olmak istiyorum diem bir boşlukta oda evet dedii
kısmet kumsal biz ikimiz ve gizme aynı and aklacatıkk ( ben evet diyorumm ona şubatta çalışmalara başlayacağım ne yapayımm derdim anne olmak eeeeeeee oda vazgeçmiyor aklı başına gelmiş :)) gersini bilmişyorumm bu flm ne olur bilmiyorumm ahaaa sana yazarken o arıyor

canım benim vardır bundada bir hayır bakarsın herşey daha güzel olur ben şahsen sevindim canım inşallah bu yeni başlangıç senin için tüm istedikelrini elde etmeye vesile olur
hakkımı9zda hayırlısı olsun daha çok şey yezacaktım ama şimdi çıkmam lazım yarın konuşuruz bitanem kocaman çpüyorum seniii ayrıca anne olucak sın sen hemde en mükemmelinden

canlarım iyi akşamlar ben kaçıyorum. yoğunluktan msn gelemedim sabah inşallah görüşürüz öptüm hepinizi

kızlar bende çıkıyorum bir anık annelk krizm tutuu idare edin hepiniiz öpüyorum canlarımm rabbim hepinizn kucağını en kısa zamnda doldursun öptümm

hoşbulduk canm inşallah ya beklemk çok zor ya hayırlısı vardır bi zamanı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,şeker-leblebi,fatosozel,tben+,

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn yeni gelen arkadşlarda hoşgelmiş

taze hamişimiz nerdeymişşşşşşşşşş kızlar birazdan çıkıcam öğlene gelebilirim öpüyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…