aman fatooooooooooo o ıurakmıyor evette demiyor biliyorsun eeeeeeeeeeee annelik duygularım kavbardııı ne yapayımm anne olmak istiyorum şuabbata çalışmalara başlayacağım artıkk eve kabul edeyimm hahhahhahhhahahhahahha n yapayımm
nihalcimm cnm şimdi geldim eve duydum çok sevindimm.ALLAH'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin.lütfen çok dikkatli ol tamam mı cnm.tebrikler...
sağol wenharcım allah razı olsun arkadaşım ayağımı çok sürtüyorum bu gün sizlerinde haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum inşallahhh
ben beceremiyorum
sağol wenharcım allah razı olsun arkadaşım ayağımı çok sürtüyorum bu gün sizlerinde haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum inşallahhh
hayırlısı olsun ne diyelim ama dikkat et çok fazla yap boz tahtasına döndü bu iş
venhar nerelerdesin tatlım sabahtan beri
o ne kız :26:
hepinize iyi akşamlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim
Gerçek mutluluğu kalbimizde ve beynimizde yaşatan şey, güven duygusu ve kaybetme korkusunun olmamasıdır. Aslında her insanın sahip olabileceği bir şeydir mutluluk ve sadece bizim elimizdedir. Ve yine aslında bulabilene her yerdedir mutluluk, onu yakalamak ve yaşatmak bizlerin elinde...İnsanları sevmektir, koşulsuz ve çıkarsız. Sevinçleri paylaşmaktır, içten ve samimi, bazen kötünün iyisini görebilmektir, en zor durumlarda dahi sabredebilmektir. Bazen başarmaktır. bazense yenilgiyi kabullenmek.Takdir edebilmektir emeği, harcanan çabanın hakkını vermektir. Ağlamaktır bazen, ama çoğu zaman gülmeyi başarabilmektir.... okuduğum kitaptan hoşuma giden yazıyı paylaşmak istedim
kızlar bugün nihale çok sevindim rabbim nazarlardan korurun onları
ee darısı bizlerin başına inşallah rabbim tez zamanda bizlerede yaşatsın bu duyguyu
serpil eşinle barıştınmı kuzum benmi yalnış anladım yoksam
kumsaım eşimle ayrıyım ama sürekli aramları ve sürekli vazgeçmeyeceği aşikar henüz yüz yüze konuşmadım ama ayrılmayack bu ortda ailem ve ailesi istiyor bende galiba kızkardeşim ve nihalden etkilendim evet diyeceğim ayrılmıyor ayrılmayacak bende anne olmak istiyorum evet diyeceğim ona bugün evet diyeceğimin sinyalini verdim artık
ona
ben anne olmak istiyorum diem bir boşlukta oda evet dedii
kısmet kumsal biz ikimiz ve gizme aynı and aklacatıkk( ben evet diyorumm ona şubatta çalışmalara başlayacağım ne yapayımm derdim anne olmak eeeeeeee oda vazgeçmiyor aklı başına gelmiş :)) gersini bilmişyorumm bu flm ne olur bilmiyorumm ahaaa sana yazarken o arıyor
nazemir,nhlkpr+,nimren,cimcimes53+,es2006,asuuist,nihalla,tben+,dilara2424,
hani halay
hoşgeldin canım ....
canım eğer bi sorunun yoksa ki inş. yoktur... biraz bekle canım kafana takmamaya çalış rahim anca kendine geliyo benim bi ablam oda 6 ay denedi olmadı dr a gidecekti artık o ay hamile kaldı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?