Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmmmmmmmm hoşgeldin sefa getirdin uğurlu ayda uğutrlu yılda ve uğurlu günde geldin takma kafana sende anne olacaksın canımmmm

çokkkk teşekkür ederim serpil02507:)umarım öyledir.yaş 35.daha önce bundan 10 yıl önce 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.turner sendromuymuşkürtaj oldum .şimdi 2. Evliliğimi yaptım 7 aylık evliyim.3 aydır uğraşıyorum.hiç bir sorunum yok hamile kalmanı bekliyorum diyor doktorum ama olmadı bakalım şimdilik. Ya bu adet ağrısı gibi ağrı hamilelikte oluyormu acaba? çok merak ediyorum??bilen var mı?:97:

slm cnm daha önce hamıle kalmışsın bilmen gerekir belirtileri

canım çok bi bilgim yok ama çoğu insan regl olacağını sanırmış seni ümitlendirmek de istemem daha gününde gelmemiş hayırlısı olsun inş. ama bugün hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşımız 38. gündeydi ve hala kasık ağrısı var bel ağrısı vs olabiliyo bunlar gebeliktede regle çok benziyo yani ....

nihal ay antibiyotik ne zaman alsam diye diye konuşurken gördünmmüü sen işi
bide ben şarkı besteledim sana hiç umursamadın beni küsüm

bebeyim ama bu gun benım kusuruma bakmayın dedim yazıları atladıysam özur dilerim dedim atlamışımmmmm evet ya reçete elimde kaç gündür bakıp duruyorum :))))))

evetttttttttt adet sancısı aynı sancılar oluyo inşallah takma kafana hamilesindir

serpil02507+,tben+,nhlkpr+,OFELIA06,cimcimes53+,nazemir,fatosozel,

kızlar ne güzel başladıkk yıla ve bu haftaya bu harika rabbimmmmmmmmmm nazarlardan koruusn bekleyenlerin elini boş çevirmesin

serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil hoşgeldin canım

nihal ay antibiyotik ne zaman alsam diye diye konuşurken gördünmmüü sen işi
bide ben şarkı besteledim sana hiç umursamadın beni küsüm

kız yine kime küstün böyle bi günde küsülürmü hiç

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ofelia06 sende hoşgeldin aramıza ne bereketli bir günmüş bugün maşalah gelen gelene. gelin arkadaşlar hepinizin yüreğinde hepinize kocaman yerler var

bu 11 günde iki hamilemiizn dualarıı rabbimin izniyle kabul olacak tüm kızlar kaalacakkk yaşaşsınnnnnnnnnn bende bende kalıcammmmmmmmm ben anne olucammmmmmmm:81::81::81::81::81:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ebette olucan. bu arada görüşme işi ne oldu konuşamadık bugün

evet ocak ayı hayırlı bereketli bir ay oldu daha 11 günde 2 hamile. allah nazarlardan saklasın. hep derdin ya 2010 defolsun 2011 gelsin ahanda geldi işte

canımmmmmmmmmmm
dert etme kzuu bak 42 yaşındayım ve anne ollmak istiyorum biz oucaz buna önce rabbim iizn verecek sonra biz evrenden istyeceğiz hepsi bu

fatoooooooooooooo canımmmmmmmmm ya ben sarhoş gibiyimmm ama bebeğim hepiniz ve bende anne olacağım bugün sadce bunu yazzabiliyorum sadce tek bildiğim bu

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,fatosozel,cimcimes53+,nazemir,nimren,OFELIA06,tben+,nhlkpr+,

kızlar bu ay duygu modundayıımm
nihallllllllllllll tabiiki mesajları atlaman normall biiz yalnız bırakmadınn sağoll
cnmmm
rabbimmmmmmmmmmmmmmmm güzeliğini hep yaşatsın cnmmm dualarında yalnız bırakma hepsi bu ayyyyyyyyyyyyyy neer yaşadık bzi neleri paylaştıkk duyguluyumm yazamsam kuusrabkamyın

fatoş özeline bak :))))))))

?????

serpilcim sağlığım müsade ettiği sürece hep burdayım dualardayım evet neler yaşadık neler gördük

oldu canım

kız barıştınız mı yoksa cevap versene

aman fatooooooooooo o ıurakmıyor evette demiyor biliyorsun eeeeeeeeeeee annelik duygularım kavbardııı ne yapayımm anne olmak istiyorum şuabbata çalışmalara başlayacağım artıkk eve kabul edeyimm hahhahhahhhahahhahahha n yapayımm

nihalcimm cnm şimdi geldim eve duydum çok sevindimm.ALLAH'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin.lütfen çok dikkatli ol tamam mı cnm.tebrikler...

sağol wenharcım allah razı olsun arkadaşım ayağımı çok sürtüyorum bu gün sizlerinde haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…