canımmmmmmmmmm hoşgeldin sefa getirdin uğurlu ayda uğutrlu yılda ve uğurlu günde geldin takma kafana sende anne olacaksın canımmmm
çokkkk teşekkür ederim serpil02507:)umarım öyledir.yaş 35.daha önce bundan 10 yıl önce 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.turner sendromuymuşkürtaj oldum .şimdi 2. Evliliğimi yaptım 7 aylık evliyim.3 aydır uğraşıyorum.hiç bir sorunum yok hamile kalmanı bekliyorum diyor doktorum ama olmadı bakalım şimdilik. Ya bu adet ağrısı gibi ağrı hamilelikte oluyormu acaba? çok merak ediyorum??bilen var mı?:97:
çokkkk teşekkür ederim serpil02507:)umarım öyledir.yaş 35.daha önce bundan 10 yıl önce 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.turner sendromuymuşkürtaj oldum .şimdi 2. Evliliğimi yaptım 7 aylık evliyim.3 aydır uğraşıyorum.hiç bir sorunum yok hamile kalmanı bekliyorum diyor doktorum ama olmadı bakalım şimdilik. Ya bu adet ağrısı gibi ağrı hamilelikte oluyormu acaba? çok merak ediyorum??bilen var mı?:97:
nihal ay antibiyotik ne zaman alsam diye diye konuşurken gördünmmüü sen işi
bide ben şarkı besteledim sana hiç umursamadın beni küsüm
slm cnm daha önce hamıle kalmışsın bilmen gerekir belirtileri
serpil02507+,tben+,nhlkpr+,OFELIA06,cimcimes53+,nazemir,fatosozel,
kızlar ne güzel başladıkk yıla ve bu haftaya bu harika rabbimmmmmmmmmm nazarlardan koruusn bekleyenlerin elini boş çevirmesin
nihal ay antibiyotik ne zaman alsam diye diye konuşurken gördünmmüü sen işi
bide ben şarkı besteledim sana hiç umursamadın beni küsüm
biliyorum canım bende durumu ama allahım ne derse o olur o zaman ebrarcık için şöle dua ediyim allahım mucizelerin bol ebrar arkadaşımada mucize yarat mucizesini ver rabbım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz onun sınavını geçmesi için muzesini ver nasıl ??
Ben de yolun yarısına gelmiş anne aday adaylarındanım.forumunuza ve siteye bugün üye oldum.3 aydır deniyorum hamile kalmayı.bu ay çok ümitliyim ama 3 saattir regl ağrısı gibi ağrı var bende ama kanama yok.umarım olmam beklenen adet günüme 4 gün var.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum.
bu 11 günde iki hamilemiizn dualarıı rabbimin izniyle kabul olacak tüm kızlar kaalacakkk yaşaşsınnnnnnnnnn bende bende kalıcammmmmmmmm ben anne olucammmmmmmm:81::81::81::81::81:
kızlar yorucu birgündü ama nihalin hamilleği, süperdii şükür 11 günde 2 hamile ve araksı geleck bunu buraya yazıyorumm görün bakın bu sene topiğin ekim zamnın değil hasat zamanını yaşayacağızzzzzzzz hepinize bol hamişli günler
nihal rahm flmi etkili oldu kızkardeşimde rahim flmden hemen sonra akldıı maşallhhhh
fatoş özeline bak :))))))))
fatoooooooooooooo canımmmmmmmmm ya ben sarhoş gibiyimmm ama bebeğim hepiniz ve bende anne olacağım bugün sadce bunu yazzabiliyorum sadce tek bildiğim bu
fatoş özeline bak :))))))))
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,fatosozel,cimcimes53+,nazemir,nimren,OFELIA06,tben+,nhlkpr+,
kızlar bu ay duygu modundayıımm
nihallllllllllllll tabiiki mesajları atlaman normall biiz yalnız bırakmadınn sağoll
cnmmm
rabbimmmmmmmmmmmmmmmm güzeliğini hep yaşatsın cnmmm dualarında yalnız bırakma hepsi bu ayyyyyyyyyyyyyy neer yaşadık bzi neleri paylaştıkk duyguluyumm yazamsam kuusrabkamyın
sabah test yaptım çift çizgi
oldu canım
kız barıştınız mı yoksa cevap versene
nihalcimm cnm şimdi geldim eve duydum çok sevindimm.ALLAH'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin.lütfen çok dikkatli ol tamam mı cnm.tebrikler...
ben beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?