Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmm hiç ümitsiz olmasın menepoza girene kadar ümit var bütün kalbimle dua ediyorum

ümitsizlik değil nihal biliyosunkı onun eşinin spremleri sıfır hiç yok ama allah büyük ol der oluverir inş tek temennımızzz ooo

canımmm hiç ümitsiz olmasın menepoza girene kadar ümit var bütün kalbimle dua ediyorum

ümitsizlik değil nihal biliyosunkı onun eşinin spremleri sıfır hiç yok ama allah büyük ol der oluverir inş tek temennımızzz ooo

evet canım ümitsizlik değil ama tbenin dediği gibi ama yine de rabbim büyük ezan saati şericiğimiz için dua edelim kızlar belkide rabbim ol dedi oldu belli mi olur bir mucize olur valla inş..

nihalcim bizde hep onun için du ediyoruz sende artık önce berar için sonra bizler için dua edersin artık :))

kızlar yorucu birgündü ama nihalin hamilleği, süperdii şükür 11 günde 2 hamile ve araksı geleck bunu buraya yazıyorumm görün bakın bu sene topiğin ekim zamnın değil hasat zamanını yaşayacağızzzzzzzz hepinize bol hamişli günler
nihal rahm flmi etkili oldu kızkardeşimde rahim flmden hemen sonra akldıı maşallhhhh

aa iki kere göndermişim aynı mesajı internet gitmişti gönderilmedi diye tekrar gönderdim olsun iki kere halay çekmiş olurum...

Ben de yolun yarısına gelmiş anne aday adaylarındanım.forumunuza ve siteye bugün üye oldum.3 aydır deniyorum hamile kalmayı.bu ay çok ümitliyim ama 3 saattir regl ağrısı gibi ağrı var bende ama kanama yok.umarım olmam beklenen adet günüme 4 gün var.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum.

biliyorum canım bende durumu ama allahım ne derse o olur o zaman ebrarcık için şöle dua ediyim allahım mucizelerin bol ebrar arkadaşımada mucize yarat mucizesini ver rabbım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz onun sınavını geçmesi için muzesini ver nasıl ??

canımmmmmmmmmm hoşgeldin sefa getirdin uğurlu ayda uğutrlu yılda ve uğurlu günde geldin takma kafana sende anne olacaksın canımmmm

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

serpil02507+,tben+,nhlkpr+,OFELIA06,cimcimes53+,nazemir,fatosozel,

kızlar ne güzel başladıkk yıla ve bu haftaya bu harika rabbimmmmmmmmmm nazarlardan koruusn bekleyenlerin elini boş çevirmesin

nihal ay antibiyotik ne zaman alsam diye diye konuşurken gördünmmüü sen işi
bide ben şarkı besteledim sana hiç umursamadın beni küsüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…