nazemir,nhlkpr+,nimren,cimcimes53+,es2006,asuuist,nihalla,tben+,dilara2424,
hani halay
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nihal sana bir görev daha artık isimlerimizle dua et hamılesin ya bide
oda çok isterdi sanırım test yapmayı ama bunu ona soramayız bile dimi((
ümitsiz ve isteksiz ne yazıkki ancak oldunmu diye sorabiliyorum daha olmadı belli mi olur rabbim o kadar büyükki belki bir mucize verir dimi inş. kızlar dualarım ebrarcığımla :)))
canımmm hiç ümitsiz olmasın menepoza girene kadar ümit var bütün kalbimle dua ediyorum
evet nihal bundan sonraki görevin her duanda gece yatmadan vs her zaman isimlerimizle dua edeceksin
canımmm hiç ümitsiz olmasın menepoza girene kadar ümit var bütün kalbimle dua ediyorum
ümitsizlik değil nihal biliyosunkı onun eşinin spremleri sıfır hiç yok ama allah büyük ol der oluverir inş tek temennımızzz ooo
evet nihal bundan sonraki görevin her duanda gece yatmadan vs her zaman isimlerimizle dua edeceksin
delilerrrr test elimde gözlerim şaşı ben sizin adınızı söylüyorum etmem mi hiç sen şu dua liatesini yayınla
delilerrrr test elimde gözlerim şaşı ben sizin adınızı söylüyorum etmem mi hiç sen şu dua liatesini yayınla
aa iki kere göndermişim aynı mesajı internet gitmişti gönderilmedi diye tekrar gönderdim olsun iki kere halay çekmiş olurum...
bu 11 günde iki hamilemiizn dualarıı rabbimin izniyle kabul olacak tüm kızlar kaalacakkk yaşaşsınnnnnnnnnn bende bende kalıcammmmmmmmm ben anne olucammmmmmmm:81::81::81::81::81:
aa iki kere göndermişim aynı mesajı internet gitmişti gönderilmedi diye tekrar gönderdim olsun iki kere halay çekmiş olurum...
ümitsizlik değil nihal biliyosunkı onun eşinin spremleri sıfır hiç yok ama allah büyük ol der oluverir inş tek temennımızzz ooo
Ben de yolun yarısına gelmiş anne aday adaylarındanım.forumunuza ve siteye bugün üye oldum.3 aydır deniyorum hamile kalmayı.bu ay çok ümitliyim ama 3 saattir regl ağrısı gibi ağrı var bende ama kanama yok.umarım olmam beklenen adet günüme 4 gün var.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum.
biliyorum canım bende durumu ama allahım ne derse o olur o zaman ebrarcık için şöle dua ediyim allahım mucizelerin bol ebrar arkadaşımada mucize yarat mucizesini ver rabbım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz onun sınavını geçmesi için muzesini ver nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?