- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
canım mısra geliyo sana denk gelmemiştir ahsen doğum yaptı galiba tualina epeydir yok
tualinadan sonra ki hamilemiz sensin dimi nihal
epeydir hamile haberi alamıyorduk dimi
kız yok bu hfta stresli dosyalar var elimde birde sıkışıkk biraz yordu beni beyin olarakk o yüzdenn ttalım uyudumm nedense saat 2 de bir uzandım uzanış o uzanış birde rüya gördüm üstüne üstlük hahhahahahahahha
anam bu kız cinss strese girince uyuyooo
uyu yavrum uyu sen
allah hayırlara çıkarsın inş rüyanı
evet bebeğim strese girince uyuyorum ki en tehlikeli uykudur dr hiç bir zaman bu uykuyu onaylamaz zaten bende norolojiye gideceğim hastahaneden randevu alıp muhakk görünmelyimm :))) çeksinler şu kafa flmimi falan ne ayak görelim hahhahahahahha
evet nihalcim sen 6. haftanın içindesin 5 hafta 4 günlüksün p.tesi 6 hafta 1 günlük olacaksın allahın izni ile canım benim :))))))))))))
kızlar buarada mısra arada msn e geliyo tualinada işler yoğun sanırım ama ahseni bilmiyom doğurdumuki acep ??????????
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
serpil02507+,tben+,cimcimes53+,seaside+,şeker-leblebi,nhlkpr+,fatosozel,nimren,
ya kızlar belki ahsen doğurduu yanii yakındıı haber veremedimi bize acaba????????
kız doğuran kadın nasıl nete girsindelü anca toparlanıyodur gelir belki evinde net yok :26::26:
yaw.anacım....doğurduktan sonra mesaj yazdı ya,,allahım kimdi yaa....epidural sezeryan oldu falan diye...sarılıklıydı bebek..kafayı yiycem...yoksa ben rüya mı gördüm anacım......
serpil oh be sonunda karşılaştık kuzum....ben çok yokum da,sen de çok yoksun galiba.....
öpüyorum seni çok çok.....
bu arada aralıkta doğuran kimdi peki.......
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
serpil02507+,tben+,cimcimes53+,seaside+,şeker-leblebi,nhlkpr+,fatosozel,nimren,
ya kızlar belki ahsen doğurduu yanii yakındıı haber veremedimi bize acaba????????
serpil oh be sonunda karşılaştık kuzum....ben çok yokum da,sen de çok yoksun galiba.....
öpüyorum seni çok çok.....
bu arada aralıkta doğuran kimdi peki.......
kız doğuran kadın nasıl nete girsindelü anca toparlanıyodur gelir belki evinde net yok :26::26:
olmaz tuğba doğumhaneden çıkınca hemen laptoptan bağlanacaksınız haber vereceksiniz yada telden bağlanaın nerden bağlanırsanız bağlanın ama haber verin dimi yani olmadı eşinize dostunuza diyin o bağlansın bizi merakte bırakmayın canım
evet sanırım öle serpilcim en kısa zamanda haber verecektir bize eminim ....
o zeytin di canım doğum yapan ...
olmaz tuğba doğumhaneden çıkınca hemen laptoptan bağlanacaksınız haber vereceksiniz yada telden bağlanaın nerden bağlanırsanız bağlanın ama haber verin dimi yani olmadı eşinize dostunuza diyin o bağlansın bizi merakte bırakmayın canım
güzelim cepten ararızz bizahsenin cebi almadınızmı test olmadımı
yaw.anacım....doğurduktan sonra mesaj yazdı ya,,allahım kimdi yaa....epidural sezeryan oldu falan diye...sarılıklıydı bebek..kafayı yiycem...yoksa ben rüya mı gördüm anacım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?