okuyun arkadaşlar dileğin en kısa zamanda sağlık bir evlat sahibi olması nasip ettsin rabbım bizlere
tuğbacım selavat olduğu için regli ikende okunuyo merak etme
selavata başlanıyo yasin yine kalmasa bari
500 yasin ve 5000 selavat duası yapıcaz
yok canım günü farketmiyo ne için istersen ona niyetlen ne kadar kısa sürede bitirsen o kadar iyi canım kendin için bizim kızlar 5000 e niyetlenmişler :)))
selavata başlanıyo yasin yine kalmasa bari
amin nihalcimoylemi peki o zaman
kız hayır yasinleri bitirn bence arada yasinlerinizide okuyun aaaaa
500 yasin ve 5000 selavat duası yapıcaz
ewtt süperrrrrrrrrrrrrrr bide herkes 5000 çarp 10 kişiyle ohhhhhhhhhhh maşallahhh
selam kızlar 5000 salavatmı ne zaman başlanıyor kişi başı ne kadar okuycaz
hemen başlıyorsun
kişi başı 5000
fatoşcum herkes kendine 5000 okuycak hayatım nihal yaptı ya bizde yapalım ben başladım bugün kızlarda geliyor arkamdan
herkes kendine 5000 salavat okuyacak fatoşcum tuğba şeker ben başlayalım dedik yazınca herkes başlasın dedik isteyen okuyacak yani yetişirse cumaya amin deriz inş...
anladım canlarım 5000 bir haftaya böl kız günde kaç tane yapıyor okurum benonu ezberden okuyorum. çalışırkende okuyabiliyorum
hemen başlıyorsun
kişi başı 5000
dövseydin bariokuyun laaaaaaan heyyyyyyyyt
kıa akıllı bıdık ben 5000 tane selevat çekmiştim doğruu :))) canım facede bir grup varmış yengem üyemiş oraya resullah aşıkları diye bir paylaşım bana 5000 tane okuyacaksın 31.12 gecesi 23:59 kadar dedi niyet ve ne dileğin varsa onu niyet et demişti bilmiyorum yani ne desem ama ne kadar kısa sürede okursan o kadar iyi ben ben üçbuçuk günde bitirdim
allahumme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
kızlar ben kaçtım öğleden sonra olurumm eee duaları bitirdikk şöyleeeeeeee bir halay çekeriz ne dersiniz mucuxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?