Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

okuyun arkadaşlar dileğin en kısa zamanda sağlık bir evlat sahibi olması nasip ettsin rabbım bizlere

tuğbacım selavat olduğu için regli ikende okunuyo merak etme

amin nihalcim oylemi peki o zaman

selavata başlanıyo yasin yine kalmasa bari

kız hayır yasinleri bitirn bence arada yasinlerinizide okuyun aaaaa

selavata başlanıyo yasin yine kalmasa bari

amin nihalcim oylemi peki o zaman

kız hayır yasinleri bitirn bence arada yasinlerinizide okuyun aaaaa

500 yasin ve 5000 selavat duası yapıcaz

ewtt süperrrrrrrrrrrrrrr bide herkes 5000 çarp 10 kişiyle ohhhhhhhhhhh maşallahhh

valla canlarım bencede çok güzel olur ama nihalinde dediği gibi yasinler kalmasın hala 100 eksik var ona göre ..........

hemen başlıyorsun
kişi başı 5000

fatoşcum herkes kendine 5000 okuycak hayatım nihal yaptı ya bizde yapalım ben başladım bugün kızlarda geliyor arkamdan

herkes kendine 5000 salavat okuyacak fatoşcum tuğba şeker ben başlayalım dedik yazınca herkes başlasın dedik isteyen okuyacak yani yetişirse cumaya amin deriz inş...

anladım canlarım 5000 bir haftaya böl kız günde kaç tane yapıyor okurum benonu ezberden okuyorum. çalışırkende okuyabiliyorum

tüüüüüüüüüüüüh bugünde zikirmatiğimi evde bırakmışım unutmuşum sabah çıkarken bak hemen başlardım ne güzel. neyse bu günlükte ataçlarla sayayım

canlarım o sadece espriydi ama bi kere niyetlendik 3 haftaya yaydık bitsinde aminleyelim istiyorum uzayacak yoksa buara hepimizde bi tembellik var valla haklısınız bende dahil aminleyelimde niyetlerimizi sunalım istiyorum canlarım hepinizi yerim

aaaaaaa kız ben salatı tefrice sandıydım bu daha kolay. akşam başlıyorum allahın izni ile. cimcime şeri ye haber verdinizmi oda başlayacakmı

kızlar ben kaçtım öğleden sonra olurumm eee duaları bitirdikk şöyleeeeeeee bir halay çekeriz ne dersiniz mucuxxxxxxxxxxx

eeeeeee öğlen allah allah akşam yallah yallah bizde böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…