tevbe haşa başka rab yoktur ki bu sözler çok doğrudur hayırlısını isteyip isyan etmememiz lazım yarabbim bizleri altından kalkamayacağımız sınavları tabi tutma ....
Yarın sen şimdi bebeğimizin kalbini mi duycan
Ayy duygulandım
Haber ver bize olurmu
Yarın sen şimdi bebeğimizin kalbini mi duycan
Ayy duygulandım
Haber ver bize olurmu
Bugün biraz kötüyüm...dr a gittim dr umutsuz yumurtalar gelişmemiş dedi...femaradan bugün iğneye geçtik.... 4 gün iğne salı yine kontrol var yine bir gelişme olmazsa tedavi iptal...ve birdaha denemeyecez dedi dr bitti... Ben şimdi iğnemi almaya gidiyorum eczaneye iğnemide olup gelecem...
başka bir topikte arkadaşın birisi yazmış
sizlerle paylaşmak istedim
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:
“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”
Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
SLMM KIZLAR YORGUNLUKTAN CANIM ÇIKTI AYKTA DURMAKTANDA AYKLARIM ACIDII
niahlcim ilk kontrolumuuz yraın yaşıyoruz hayırlı olsun pıt pıt seslerini iyi dinle cnm
tuğba canım amşallhh başlmış hızlıca okuyorsun bende nasişpse pazar başlarım yarın yoğunum ve evde mevlüt var pazara bırakırım 5000 okuyucam
şekerleblebii evet oku canım okumak ruhen iyi geliyor
cimcime sana yasin konusunda hak veriyorum çok ağırdan giittikk bu hafta nasipse bitsin canım
nimer evte cumaya hem yasinleri hem salavatlarımızn duasını yaparız
fatoözel canım ebrar için yani kocası için 4444 tefrice okuyalım canım
belanya canım geliyorsun bir keime yazda nasıl odlduğunu bileyim kırmıızlı kız hep aklımdasın biliyuorsun canım
ayyyyyyyyyyyy geberdimm
yeni arkadşlarda okuusun tabii okumak istrelerse ne kadar çok okuyanımız olursa o kadar çok makbul olur
kızlar halim yokk birazn dinlenince halaya geçeriz ağır abla modundan çıkalımm
Bugün biraz kötüyüm...dr a gittim dr umutsuz yumurtalar gelişmemiş dedi...femaradan bugün iğneye geçtik.... 4 gün iğne salı yine kontrol var yine bir gelişme olmazsa tedavi iptal...ve birdaha denemeyecez dedi dr bitti... Ben şimdi iğnemi almaya gidiyorum eczaneye iğnemide olup gelecem...
nazemir neden canın sıkkın
serpil02507+,şeker-leblebi,fatosozel,nhlkpr+,tben+,nimren,cimcimes53+,nazemir,
amann duygu modu dua modu bitmiştirr buyurun hanımlar siizi şöyle alayım
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122: hopaaaaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kardeşimin eşini bıçakladılar akşam oğluda bende kardeşim hastanede....tedavim sona erebilir bu kadar çaba boşuna olabilir....yinede bundada vardır bir hayır diyorum...ama yinede üzgünüm
kardeşimin eşini bıçakladılar akşam oğluda bende kardeşim hastanede....tedavim sona erebilir bu kadar çaba boşuna olabilir....yinede bundada vardır bir hayır diyorum...ama yinede üzgünüm
kız ağalama ağlatacn benii tüm gözyaşlarınız mutluluk yaşı olsun
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122: hopaaaaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
unutma şanslı yıldayı negatif hiç birşey yok canım öyle düşünn topraktan can veren allah senin yumurtalarınamı vermeyeckk sakin olll bebeiş
neden doktor tedavi iptal dedi anlamdımki bu ay gelişmediyse önümüzdeki ay gelişir yumurtan neden hemen karamsarlığa kapılıyorsun canım
eeeeeee ben kalkayım bari en büyüğünüz olarak (serpilden küçük ama)
geldim kız geldim
neden doktor tedavi iptal dedi anlamdımki bu ay gelişmediyse önümüzdeki ay gelişir yumurtan neden hemen karamsarlığa kapılıyorsun canım
eeeeeee ben kalkayım bari en büyüğünüz olarak (serpilden küçük ama)
geldim kız geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?