Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hemen başlayalım salavata yasinleri bitiririz haftaya süper olacak ooh ohh

bencede haftayı iple çekicem yine. allah cumaya yetişmemize yardım etsin. nefes versin

fatoşcum günde 1000 okusan hatta ben 1000 okudum bile akşamda okusam 3 günde 4 günde biter canışkom

tatlişkom okurum ben bir an salatı tefrice sandım onu günde 1000 tane okumak zor. salavatı okurum 1000 den fazla okurum

50tane bitti ble

allah kabul edip yerine ulaştırsın inşallah

dnimizde baskı zulüm yok

cimcime de var kızın canı çıkıyor sayıları denk getiricem diye hatta seren hep benim için yasin okuyor allah razı olsun ama cimcime onu hep genelden düşüyor

kız asıl ben seni yerim

haklısın valla kızlar yasini bitirelim bencede hadiyinnn kızlarrr

canım napım eksikleri biz tamamlıyoz nasılsa oyuzden genelden düşüyom :))))

yeni katılan arkadaşlar yasin okumak ister mi acaba ????

evet oda başlasın. hatta şu bizim yasinleri bitirdiğimizde yine şerinin kocasına bir 41 yasin daha okuyalım yad 4444 salatı tefricemi okusak. istanbuldaki doktora gitmesi için

okuyalım tabi canım ama önce elimizdekileri bitirelim dimi :)))))))))

SLMM KIZLAR YORGUNLUKTAN CANIM ÇIKTI AYKTA DURMAKTANDA AYKLARIM ACIDII

niahlcim ilk kontrolumuuz yraın yaşıyoruz hayırlı olsun pıt pıt seslerini iyi dinle cnm

tuğba canım amşallhh başlmış hızlıca okuyorsun bende nasişpse pazar başlarım yarın yoğunum ve evde mevlüt var pazara bırakırım 5000 okuyucam

şekerleblebii evet oku canım okumak ruhen iyi geliyor

cimcime sana yasin konusunda hak veriyorum çok ağırdan giittikk bu hafta nasipse bitsin canım

nimer evte cumaya hem yasinleri hem salavatlarımızn duasını yaparız

fatoözel canım ebrar için yani kocası için 4444 tefrice okuyalım canım

belanya canım geliyorsun bir keime yazda nasıl odlduğunu bileyim kırmıızlı kız hep aklımdasın biliyuorsun canım

ayyyyyyyyyyyy geberdimm

yeni arkadşlarda okuusun tabii okumak istrelerse ne kadar çok okuyanımız olursa o kadar çok makbul olur

kızlar halim yokk birazn dinlenince halaya geçeriz ağır abla modundan çıkalımm

başka bir topikte arkadaşın birisi yazmış
sizlerle paylaşmak istedim

Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:

“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.

Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”

Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”

tevbe haşa başka rab yoktur ki bu sözler çok doğrudur hayırlısını isteyip isyan etmememiz lazım yarabbim bizleri altından kalkamayacağımız sınavları tabi tutma ....

NEDEN ÜZGÜNSÜN :26:

çok güzel bu yazı yeni gelen cici arkadşımız için olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…