aaaaaaa kız ben salatı tefrice sandıydım bu daha kolay. akşam başlıyorum allahın izni ile. cimcime şeri ye haber verdinizmi oda başlayacakmı
eeeeeee öğlen allah allah akşam yallah yallah bizde böyle
kızlar hemen başlayalım salavata yasinleri bitiririz haftaya süper olacak ooh ohh
fatoşcum günde 1000 okusan hatta ben 1000 okudum bile akşamda okusam 3 günde 4 günde biter canışkom
50tane bitti ble
dnimizde baskı zulüm yok
canlarım o sadece espriydi ama bi kere niyetlendik 3 haftaya yaydık bitsinde aminleyelim istiyorum uzayacak yoksa buara hepimizde bi tembellik var valla haklısınız bende dahil aminleyelimde niyetlerimizi sunalım istiyorum canlarım hepinizi yerim
şeri meşgul şuan canım konuşunca deriz :))))))))))
yeni katılan arkadaşlar yasin okumak ister mi acaba ????
bencede haftayı iple çekicem yine. Allah cumaya yetişmemize yardım etsin. Nefes versin
cimcime de varKızın canı çıkıyor sayıları denk getiricem diye hatta seren hep benim için yasin okuyor allah razı olsun ama Cimcime onu hep genelden düşüyor
kız asıl ben seni yerim
bencede haftayı iple çekicem yine. allah cumaya yetişmemize yardım etsin. nefes versin
tatlişkom okurum ben bir an salatı tefrice sandım onu günde 1000 tane okumak zor. salavatı okurum 1000 den fazla okurum
allah kabul edip yerine ulaştırsın inşallah
cimcime de varkızın canı çıkıyor sayıları denk getiricem diye hatta seren hep benim için yasin okuyor allah razı olsun ama cimcime onu hep genelden düşüyor
kız asıl ben seni yerim
yeni katılan arkadaşlar yasin okumak ister mi acaba ????
evet oda başlasın. hatta şu bizim yasinleri bitirdiğimizde yine şerinin kocasına bir 41 yasin daha okuyalım yad 4444 salatı tefricemi okusak. istanbuldaki doktora gitmesi için
bende ctesi pazar turboları açayım bari
yoksa olmayacak
[ı]bende ctesi pazar turboları açayım bari
yoksa olmayacak[/ı]
çok güldümm
aç kuzum aç herkes açsın turboları
başka bir topikte arkadaşın birisi yazmış
sizlerle paylaşmak istedim
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:
“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”
Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
Herkese selam.
SLMM KIZLAR YORGUNLUKTAN CANIM ÇIKTI AYKTA DURMAKTANDA AYKLARIM ACIDII
tuğba canım amşallhh başlmış hızlıca okuyorsun bende nasişpse pazar başlarım yarın yoğunum ve evde mevlüt var pazara bırakırım 5000 okuyucam
/QUOTE]
CANIMM AY SENDE ÇOK HIZLISIN MAŞALLAH HEMEN OKURSUN
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Tealaya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir? diye sordu. Allah Teala:
Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin? diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın
SAĞOL CNM ALLAH BİZİ İSYANDAN UZAK TUTSUN İSYAN ETMEKTEN ALLAH BİZİ YOLUNDAN AYIRMASIN
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:
“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?