yok kız msn kapalıpatron gitsinde
ay cimcimem yerim seni ağzından bal damlıyooooyada regl mi uzaadı yaa
nihallll soğan suyu içmiştin sende dimi bende içtim ama işe yaramadımı(yani adetimi düzenlemedimi )
şşşşş pşştt günaydınn çıtırlar kıtırınızdan size bol çiçek ve öpücük
yok kız msn kapalıpatron gitsinde
ay cimcimem yerim seni ağzından bal damlıyooooyada regl mi uzaadı yaa
nihallll soğan suyu içmiştin sende dimi bende içtim ama işe yaramadımı(yani adetimi düzenlemedimi )
1. gün 3 ocak p.tesi
2. gün 4 ocak Salı
3. gün 5 ocak çar.ba
4. gün 6 ocak per.be
5. gün 7 ocak Cuma
6. gün 8 ocak c.tesi
7. gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8. gün 10 ocak p.tesi soğan
9. gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak Salı soğan 36,1
tuğbaaa yorum istiyorum bacımmm...
fatoş bu akşam git kocanın yanına diyo ben yarın gidecektim ama sence :)))))))))
tuğbiş bu ay 1 hafta sadece akşamları soğan suyu içtim ve 28. günde bugün regl oldum tatlım. biliyorsun benim regl uzamıştı 30 gün 31 gün allah ne verdiyse. soğan suyu kesin çözüm daha öncede denemiştim
kızlar bu ateş ölçme ynetmi nedir nasıl anlıyorsunuz yumurtlama oldugunu biaçkez denk geldim ama bişi anlamadım
inş. fatoş
ama ben bu ay bebek yapıcaktım olmadıki şimdineyse hadi tuğba benim yerime sen yapıver bir zahmet
valla canım bende pek anlamıyorum tben anlatır birazdan gelsinde :)))
her sabah ateş ölçüyosun düşüp çıkmalardan anlıyolar ama nasıl bilmem :))))
inş. sonrada biz yaparız fatoş işimdi tuğba yapsın
esmeray sen daha önce bizim topiğe geliyormuydun
dün cibeldemiroglu arkadaşaımın tavsiyesiüzerine geldim çok güzel paylaşımlar var çok güzel teselli veriylroar dedi
ikimizde 8 aylıkken bebeklerimiz karnımızda öldüğü için aynı kaderi paylaşıyoruzda
canım evet sizler şanslıısnız bekleriniz siiz cennet karşılayackalr eeeeeeeeee şimdii hadinnin baklımm yeni tur yeni şansa diyeceğizzzzzzz
sağol adaşım bnm tek tesellim cennette karşılayacak olması zaten
dediğin gibi yeniden inşallah RABBİM yine nasip eder hayırlısıyla ve bu kez kucağımız dolu olur
başın sağolsun çok üzücü bir olay allah yüzünü güldürür inşallah .....inşallah yerini doldurucak bir bebiş gelir
nihal kızkardeşimin bebğide 6 hafta 2 gün senin maşalhhh
fatoo canım soğan kürü bir harika benimde adetimiz düzene sokmuştu 28 gün olan adet normal ve sağlıklı döngüü hadii gözün aydınn bundan sonraki yolun açıkk tatalımm benimm
hayatkavuniçi dinlenme sfeasında hahahhahahahahhahahahah
cimcimee evet inşalhhh müjdeyi tben yapar geçti adetii hayırlısıyla güzel bir haber verir
seldayavuz emin ol bende fena yoğunumm canımm valhii ne yazmaya ne okumya vaktimm varr ahada müşterim geldi odaya anaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?