Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim fazla ümitlenmemk lazım tabi herşeyin hayırlısı kürler herkesde aynı etkiyi göstermiyo biliyosun bak fatoş sadece bi hafta akşamları içmiş soğanı biraz önce geldi kırmızıları 27. günde ....

senin içinde hayırlısı ne ise o olsun canım benim ...

tuğbiş bu ay 1 hafta sadece akşamları soğan suyu içtim ve 28. günde bugün regl oldum tatlım. biliyorsun benim regl uzamıştı 30 gün 31 gün allah ne verdiyse. soğan suyu kesin çözüm daha öncede denemiştim

kızlar bu ateş ölçme ynetmi nedir nasıl anlıyorsunuz yumurtlama oldugunu biaçkez denk geldim ama bişi anlamadım

esmeray sen daha önce bizim topiğe geliyormuydun

dün cibeldemiroglu arkadaşaımın tavsiyesiüzerine geldim çok güzel paylaşımlar var çok güzel teselli veriylroar dedi
ikimizde 8 aylıkken bebeklerimiz karnımızda öldüğü için aynı kaderi paylaşıyoruzda

güzelleerrrr anca girebildim bu gün yoğundu ara ara girmeye çalışacağım

hayat kavuniçi gelmedi bu hafta yine (((

canım evet sizler şanslıısnız bekleriniz siiz cennet karşılayackalr eeeeeeeeee şimdii hadinnin baklımm yeni tur yeni şansa diyeceğizzzzzzz

canım evet sizler şanslıısnız bekleriniz siiz cennet karşılayackalr eeeeeeeeee şimdii hadinnin baklımm yeni tur yeni şansa diyeceğizzzzzzz

sağol adaşım bnm tek tesellim cennette karşılayacak olması zaten
dediğin gibi yeniden inşallah RABBİM yine nasip eder hayırlısıyla ve bu kez kucağımız dolu olur

nihal kızkardeşimin bebğide 6 hafta 2 gün senin maşalhhh

fatoo canım soğan kürü bir harika benimde adetimiz düzene sokmuştu 28 gün olan adet normal ve sağlıklı döngüü hadii gözün aydınn bundan sonraki yolun açıkk tatalımm benimm

hayatkavuniçi dinlenme sfeasında hahahhahahahahhahahahah

cimcimee evet inşalhhh müjdeyi tben yapar geçti adetii hayırlısıyla güzel bir haber verir

seldayavuz emin ol bende fena yoğunumm canımm valhii ne yazmaya ne okumya vaktimm varr ahada müşterim geldi odaya anaaaaaaa

sağol adaşım bnm tek tesellim cennette karşılayacak olması zaten
dediğin gibi yeniden inşallah RABBİM yine nasip eder hayırlısıyla ve bu kez kucağımız dolu olur

başın sağolsun çok üzücü bir olay allah yüzünü güldürür inşallah .....inşallah yerini doldurucak bir bebiş gelir

serpil deminden beri msn de kendimi parçalıyorum cevap yazmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…