güzelleerrrr anca girebildim bu gün yoğundu ara ara girmeye çalışacağım
hayat kavuniçi gelmedi bu hafta yine(((
dün cibeldemiroglu arkadaşaımın tavsiyesiüzerine geldim çok güzel paylaşımlar var çok güzel teselli veriylroar dedi
ikimizde 8 aylıkken bebeklerimiz karnımızda öldüğü için aynı kaderi paylaşıyoruzda
evet yoğun herhalde. sen nasılsın bebem
hoşgeldin sefalar getirdin. emin ol geldiğine pişman olmayacaksın. bebeklerinize gerçekten çok üzüldüm ama allahtan gelene şükürler olsun demekten başka çarede yok canım. inşallah sonraki bebeğin senle kalır
serpil deminden beri msn de kendimi parçalıyorum cevap yazmıyorsun
hoşbulduk fatoş cum çok sağolasın
umudumu kaybetmedim inşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizimle kalır
Rabbim kimseye vermesin bu acıyı
kıyamma ben sana ağlama tatlımkız serpil neden ağlatıyon fatoşu msn de yazıp durdu sana gelince çok kızacak
hoşbulduk fatoş cum çok sağolasın
umudumu kaybetmedim inşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizimle kalır
Rabbim kimseye vermesin bu acıyı
hiç vakit kaybetmeden hemende konduruvermişsin 1.gün diye. şekercim bu ayda senle başladık regl yolculuğuna peşindeyim haberin olsun
hiç vakit kaybetmeden hemende konduruvermişsin 1.gün diye. şekercim bu ayda senle başladık regl yolculuğuna peşindeyim haberin olsun
evet seren yaaaaa serpil ağlatıyor beni. bağırıyorum sesleniyorum duymuyor bende üzülüyorum zaten bugün 1.günüm stresliyim
amin esmeraycım ama o acı olayı unutucan canım artık. unutma verende allah alanda allah. bizim sorgulama gücümüzde yok şansımızda yok. inşallah bu sınavdan sonra ikinci bebeğin sağlıklı senle birlikte olacak sadece bunu düşün buna inan
öle hizmette sınır yok aksamada yok dakka dakka haber veririz
tesekkürler fatos cum
acımı unutamıyorum ama en azından gün gectikçe hafifliyor canım sağol tesellin için
inşallah meleğimin kardeşi geldiği zaman daha da iyi olucam
inşallah sabır sınavını verebilmişimdir ve bu arada hep birlikte hamiş olmayı nasip eder rabbim
kızlar bu hafta yasinlerini yetiştiremiyecek olan varmı fatoş regl oldu 46 yasini kaldı 30 da eksik var yardım edecek varmı yada herkes bişey desin ona göre hareket edelim bu haftayada yetişmeyecekse eğer seren ve ben eksikleri tamamlamak için her akşam 20 tane okumaya çalışıyoruz zorlanmayalım eğer haftaya kalacaksa ona göre okuyalım bizde .....
Inş. Sonrada biz yaparız fatoş işimdi tuğba yapsın
git bencede ateş yükselmiş bakalım yarın ne olcak1. Gün 3 ocak p.tesi
2. Gün 4 ocak salı
3. Gün 5 ocak çar.ba
4. Gün 6 ocak per.be
5. Gün 7 ocak cuma
6. Gün 8 ocak c.tesi
7. Gün 9 ocak pazar soğan, :)))
8. Gün 10 ocak p.tesi soğan
9. Gün 11 ocak salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan 36,1
tuğbaaa yorum istiyorum bacımmm...
Fatoş bu akşam git kocanın yanına diyo ben yarın gidecektim ama sence :)))))))))
ay kızlar ağzınızdan bal damlıyoo
git bencede ateş yükselmiş bakalım yarın ne olcak
Kızlar ya soğan suyu uzatmaz dediler ayy inş süprizz yaparımmm :26::26::26::26:
ay kızlar ağzınızdan bal damlıyoo
git bencede ateş yükselmiş bakalım yarın ne olcak
Kızlar ya soğan suyu uzatmaz dediler ayy inş süprizz yaparımmm :26::26::26::26:
inş. tuğbacım ...
kız tuğba bakalım yraın ne olacak ne demek bu akşam gidimmi yani :26::26::26:
yarın napıyım bi daha c.tesi giderim ....
inşallah hadi bi atak yap bize inşallah zamanı gelmiştir
EWT yükselmiş ama ateşin hani 36,1 lerde neden ki :26: belki vücut ısın öyleama bi yarında olsun bakalım yükselmişken git diye cnm kaçırma diye söyledim
EWT yükselmiş ama ateşin hani 36,1 lerde neden ki :26: belki vücut ısın öyleama bi yarında olsun bakalım yükselmişken git diye cnm kaçırma diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?