Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

güzelleerrrr anca girebildim bu gün yoğundu ara ara girmeye çalışacağım

hayat kavuniçi gelmedi bu hafta yine (((

evet yoğun herhalde. sen nasılsın bebem

hoşgeldin sefalar getirdin. emin ol geldiğine pişman olmayacaksın. bebeklerinize gerçekten çok üzüldüm ama allahtan gelene şükürler olsun demekten başka çarede yok canım. inşallah sonraki bebeğin senle kalır

hoşbulduk fatoş cum çok sağolasın
umudumu kaybetmedim inşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizimle kalır
Rabbim kimseye vermesin bu acıyı

hiç vakit kaybetmeden hemende konduruvermişsin 1.gün diye. şekercim bu ayda senle başladık regl yolculuğuna peşindeyim haberin olsun

kıyamma ben sana ağlama tatlım kız serpil neden ağlatıyon fatoşu msn de yazıp durdu sana gelince çok kızacak

evet seren yaaaaa serpil ağlatıyor beni. bağırıyorum sesleniyorum duymuyor bende üzülüyorum zaten bugün 1.günüm stresliyim

hoşbulduk fatoş cum çok sağolasın
umudumu kaybetmedim inşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizimle kalır
Rabbim kimseye vermesin bu acıyı

amin esmeraycım ama o acı olayı unutucan canım artık. unutma verende allah alanda allah. bizim sorgulama gücümüzde yok şansımızda yok. inşallah bu sınavdan sonra ikinci bebeğin sağlıklı senle birlikte olacak sadece bunu düşün buna inan

Son düzenleme:

tesekkürler fatos cum
acımı unutamıyorum ama en azından gün gectikçe hafifliyor canım sağol tesellin için
inşallah meleğimin kardeşi geldiği zaman daha da iyi olucam
inşallah sabır sınavını verebilmişimdir ve bu arada hep birlikte hamiş olmayı nasip eder rabbim

öle hizmette sınır yok aksamada yok dakka dakka haber veririz

kızlar bu hafta yasinlerini yetiştiremiyecek olan varmı fatoş regl oldu 46 yasini kaldı 30 da eksik var yardım edecek varmı yada herkes bişey desin ona göre hareket edelim bu haftayada yetişmeyecekse eğer seren ve ben eksikleri tamamlamak için her akşam 20 tane okumaya çalışıyoruz zorlanmayalım eğer haftaya kalacaksa ona göre okuyalım bizde .....

Son düzenleme:

evet ya yardım edin yada ben cimcimeyle kendimi parçalamayım evet söyleyin ne yapılacaksa

Inş. Sonrada biz yaparız fatoş işimdi tuğba yapsın

ay kızlar ağzınızdan bal damlıyoo

git bencede ateş yükselmiş bakalım yarın ne olcak

Kızlar ya soğan suyu uzatmaz dediler ayy inş süprizz yaparımmm :26::26::26::26:

Fatoşcum regl geldimi oh maşallahh Hemde gününde ne güzell
Inş öbür aya meleğin gelir cnm Sevgililer günü özel hediyen olur inş.

ay kızlar ağzınızdan bal damlıyoo

git bencede ateş yükselmiş bakalım yarın ne olcak

Kızlar ya soğan suyu uzatmaz dediler ayy inş süprizz yaparımmm :26::26::26::26:

inş. tuğbacım ...

kız tuğba bakalım yraın ne olacak ne demek bu akşam gidimmi yani :26::26::26:

yarın napıyım bi daha c.tesi giderim ....

inş. tuğbacım ...

kız tuğba bakalım yraın ne olacak ne demek bu akşam gidimmi yani :26::26::26:

yarın napıyım bi daha c.tesi giderim ....

EWT yükselmiş ama ateşin hani 36,1 lerde neden ki :26: belki vücut ısın öyle ama bi yarında olsun bakalım yükselmişken git diye cnm kaçırma diye söyledim

EWT yükselmiş ama ateşin hani 36,1 lerde neden ki :26: belki vücut ısın öyle ama bi yarında olsun bakalım yükselmişken git diye cnm kaçırma diye söyledim

hoşgeldin tben
ben şu ateş ölçme yöntemini merak ettim tbene sor o iyi bilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…