Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,şeker-leblebi,cimcimes53+,cibeldemiroglu,ven_har+,tben+,esmeray03,nhlkpr+,serengl,
ben hepinize hasret kaldım ne yazabiliyorum ne okuyabilyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cimcime benim yasinlerim var bitirsem yarın inşallhh biter yardım ederim am a söz veremiyorum bilgine canım bu arda senin cut ısını önce çözmemiz lazım yani bu ay ben yorum yapamam garip bir ateş tablosu demekki bu ay ateşini gözlemleyeceğiz .))

şeker-leblebi nasılsın tatlım

iyiyim fatoşum sen nasılsın

hiç vakit kaybetmeden hemende konduruvermişsin 1.gün diye. şekercim bu ayda senle başladık regl yolculuğuna peşindeyim haberin olsun

ewet arka arkaya gidiyoruz
ayağımıda sürümedim ama neden geldin ki peşimden

neyse artık ard arda gidip önümüzdeki ayda peşpeşe müjdeli haber vermek nasip olur inşallah

canımm ben kendiminkileri okurum yani cumaya hazır daha fazla almak isterim ama akşamları ağırlık çöküyo yaramaz bebek sürekli uyku yapıyo :)))))

esmeray03 ne güzel kırmızılın benim belany diye arkadşım var yani topiğe ara ara gelir ama sürekli takip eder ben ona hep kırmızılı kız derimm sende şimdii kırmıızlıısn canım keyfin nasıll moral bozmak yok değilmii hayat herşekliyle güzel öyle yada böyle ne kadar şanslıyızkii özgürce nefes alabiliyoruz

bu ay ısmı gözlmeleyemezsin serpil vakit kaybedemem yorum yap çabuk
işin şakası bacım demekki ben ateşli değilim ne demek tuhaf ısın var hepimiz aynı olamayız ya

canımm ben kendiminkileri okurum yani cumaya hazır daha fazla almak isterim ama akşamları ağırlık çöküyo yaramaz bebek sürekli uyku yapıyo :)))))

bacım sen oku kendininkileri yeter yiğenimizi rahatsız etme fazla :))))

fatoooooooooooooooooo hadiii kolları sıvayalım şubatta sevgiler gününe sürpriz yaplım benim tam adetim 13 şubata geliyuor hahhahahhahahahahahhah ayyyyyyyyy 14 şubatta hamile olduğumu öğrensemmmmmmmm anam valhii çıldırırımm bakırköyden yer ayırtın şimdidenn rezarvasyon sağlam olsun

herkes nasıl bakalım kızlar bi uğrayım dedim çıkıcam 5 dk fatoş duymasın sopayı çıkarır yine.gezmeye gidicemesmeray onlien değilsin şu an ben de ben yeniden adresimi yollayım sana şimdi.tuba da adet olmamışsın cnm.sevindim inş bebektir

yeyim onun dötünü ben

inşallah canım

:82:fıstıklar nasılsınız bakım ne var ne yokk

hoşgeldin cibel

tmm gidim ama perşembe bidaha gitmiyim dimi cumartesi gitsem olur yani :26::26:

yok canım cumartesi gitme önümüzdeki ay gidersin saçmalama

ay olabilirmiki ayy bilmem 18 günde çatladıysa 32 nci gün geçsin

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah olmuştur

Fatoşcum regl geldimi oh maşallahh Hemde gününde ne güzell
Inş öbür aya meleğin gelir cnm Sevgililer günü özel hediyen olur inş.

amin canım

bundan sonra kendini fazla yorma yeriz biz onu şimdii pıt pıt eden kalbini fatoo dötünü yemiş ama daha dötü yokkii olunca yiyeceğiz zatenn nihal oğlun olack cin biberini yiyicez elifinde kızı olucak yaz kenara

kız azda kır kıçını evde otur ne bu hergün gezme hergün gezme

kızım ne bakırköyü allahtan hayırlı haber gelsinde pera palastan yer ayırtalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…