Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,cimcimes53+,cibeldemiroglu,ven_har+,tben+,esmeray03,nhlkpr+,serengl,
ben hepinize hasret kaldımne yazabiliyorum ne okuyabilyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yazmışsın ya serpilcim
şeker-leblebi nasılsın tatlım
hiç vakit kaybetmeden hemende konduruvermişsin 1.gün diye. şekercim bu ayda senle başladık regl yolculuğuna peşindeyim haberin olsun
kızlar bu hafta yasinlerini yetiştiremiyecek olan varmı fatoş regl oldu 46 yasini kaldı 30 da eksik var yardım edecek varmı yada herkes bişey desin ona göre hareket edelim bu haftayada yetişmeyecekse eğer seren ve ben eksikleri tamamlamak için her akşam 20 tane okumaya çalışıyoruz zorlanmayalım eğer haftaya kalacaksa ona göre okuyalım bizde .....
:82:fıstıklar nasılsınız bakım ne var ne yokk
iyiyim fatoşum sen nasılsın
ewet arka arkaya gidiyoruz
ayağımıda sürümedim ama neden geldin ki peşimden
neyse artık ard arda gidip önümüzdeki ayda peşpeşe müjdeli haber vermek nasip olur inşallah
cimcime benim yasinlerim var bitirsem yarın inşallhh biter yardım ederim am a söz veremiyorum bilgine canım bu arda senin cut ısını önce çözmemiz lazım yani bu ay ben yorum yapamam garip bir ateş tablosu demekki bu ay ateşini gözlemleyeceğiz .))
canımm ben kendiminkileri okurum yani cumaya hazır daha fazla almak isterim ama akşamları ağırlık çöküyo yaramaz bebek sürekli uyku yapıyo :)))))
ben çıldırmış durumdayımm ya sensen sakın çıldırma bugün çıldırma lüksü bana ait
canımm ben kendiminkileri okurum yani cumaya hazır daha fazla almak isterim ama akşamları ağırlık çöküyo yaramaz bebek sürekli uyku yapıyo :)))))
iyiyim fatoşum sen nasılsın
ewet arka arkaya gidiyoruz
ayağımıda sürümedim ama neden geldin ki peşimden
neyse artık ard arda gidip önümüzdeki ayda peşpeşe müjdeli haber vermek nasip olur inşallah
tmm gidim ama perşembe bidaha gitmiyim dimi cumartesi gitsem olur yani :26::26:
ay olabilirmikiayy bilmem 18 günde çatladıysa 32 nci gün geçsin
Fatoşcum regl geldimi oh maşallahhHemde gününde ne güzell
Inş öbür aya meleğin gelir cnmSevgililer günü özel hediyen olur inş.
hayırdır canımneoldu kzıdırdılarmı sneı bugun
herkes nasıl bakalım kızlar bi uğrayım dedim çıkıcam 5 dk fatoş duymasın sopayı çıkarır yine.gezmeye gidicemesmeray onlien değilsin şu an ben de ben yeniden adresimi yollayım sana şimdi.tuba da adet olmamışsın cnm.sevindim inş bebektir
fatoooooooooooooooooo hadiii kolları sıvayalım şubatta sevgiler gününe sürpriz yaplım benim tam adetim 13 şubata geliyuor hahhahahhahahahahahhah ayyyyyyyyy 14 şubatta hamile olduğumu öğrensemmmmmmmm anam valhii çıldırırımm bakırköyden yer ayırtın şimdidenn rezarvasyon sağlam olsun
yok canım cumartesi gitme önümüzdeki ay gidersinsaçmalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?