1. serpil02507+
2. KK Pro Üyeesmeray03
3. 07eslem
4. nihalla
5. ven_har+
6. serengl
7. şeker-leblebi
8. tben+
9. cibeldemiroglu
10. nhlkpr+
yeni gelen tüm arkadşlara hepinize slm:81::81::81::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79:
:87::87::87::87: Süpersin evet biz bunu aştık ve adet olmak bile güzelmiş öğrendik ve şükretmeyi sabretmeyi hetşeyin yardandan olduğunu gördükk innadık ve hepimiz mutluyuz artık salya sümük yokkkkkkkkk Ve hepimizzzzzzzzzzzzzz anne olacağız evrene bu mesajı yolluyoruz biz ee evrene bize verecek
slm hayat :80::80::80: nasılsın :26:
kızçelerrrrrrrr...
ben geldimmmmm.....
benim artık çok zorlaştı topiğe girmem....giremiyorum ama kalbim sizinle....
nihal ve serpil......evet canlarım dinlenmedeyim ya ben..bi de mecburi,şu uyuz server herşeyi engelledi......
nihalim,okumaya çalışıyorum geçmişi,bebek ve sen.düşündükçe heyacanlanıyorum valla...sen kendine çok iyi bak tatlım..canım benim...
serpilim,şubat hamilesi...inşalllah...
tben....gecikti galiba senin regl canım...çok öpüyorum seni...
cimcimemmm....napıyosun şeker kız....tablolar hiç aksamıyor gene....
fatoşşşş,hemşommm......karşılaşmazsak eğer hemşom diye bi mesaj isterim senden...
nimrencim,serencim,topiğimizin çıtırları....sizleri de öpüyorum....
kimler kaldı adını sayamadığım,varsa eğer gönül koymayın....hepinizi öpüyorum,selamlıyorum..
yeni gelen arkadaşlar var..hoşgelmişler,en duyarlı,en neşeli,en sıkıfıkı topiği seçmişler....
bana gelince,ben çok yoğun bişeklde çalışıyorum...köle isaura şeklinde....çalışma günlerim sanırım bu günler....bakalım hayırlısı....belki olur bişeyler...allahım isterse....
şimdilik buralardayım canlarım....hepiniz çok çok özledim valla....
cm benim..ben de mesaj yazıyodum...yeni gördüm yazını..iyiyim tatlım sen nasılsın.....sizi ziyaret etmeden duramıyorum...hepinizi çok merk ediyorum
kızlar burası hıc cocugu olmayanların sıtesı mı sanırım maydanoz sut kuru nu uygulamadınızzzzzzzz
hoşbulduk hayat maşallah gercektende topik çok sıkıfıkı neşeli
evet çoğumuz siftah yapmadık
bi o kür kaldı onuda yaparız cnm
sen anlat nasıl olucak :26:
tuğba epey oldu ama hatırlıyorum kumsal ilgileniyodu bir ara buharına oturuluyomuş kanalları açmak için kumsala soralım
kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım benim...her fırsatı değerlendirim girmeye çalışıyorum inan...ben iyiyim şükür....2011 hamilelerinden biri olacağız herbirimiz...bizde merak ettik cnm seni
adını görünce enejimmmm geldisen çok yaşa
soralım cnm gelinceolmadı onuda yaparız
tuğba epey oldu ama hatırlıyorum kumsal ilgileniyodu bir ara buharına oturuluyomuş kanalları açmak için kumsala soralım
kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım benim...her fırsatı değerlendirim girmeye çalışıyorum inan...ben iyiyim şükür....2011 hamilelerinden biri olacağız herbirimiz...
canım benim...güzel hamilem.....ben seni enrjisiz bırakır mıyım hiç...hele seni nasıl merak ediyorum biliyor musun....mide bulantısı var mı,halsizlik var mı diye..aklım hep sende inan...canım benim...
önce allahımdan dılerın tum ısteyenlerınnnn hayırlı dıleklerını werır ınş sızler de en yakın zamanda kawusursunuz cocuklarınıza gecen bı yerde gordum 1 kılo sute 1 bag maydanozu dograyıp kaynatılıyomus sorra yere konup uzerıne comelıyomusunuz ama belınıze battanıye sarcakmısınız buhar kaybolmasın dıye sonra yataga gırıp sıcak sıcak ılıskıııı sonra bıraz ayaklar dıklı 30 dk bekleyın ama sakın usutmeyın kanalları acıyomus fayda gorenler cok ınşşş olur bana da dua edersınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?