walla once olmasada sonra adam lazım mecburrrrrrr
buhardan dolayı genişleme yapmaz dimi kukular
:26::26::26::26::26::26:
evet hangi gün yapılcak kızlar
soğan içtim
bende kürler etkilemiyo sanırım
canım evet bende okudum topiclerde hatta bu şeklde hamile kaln arkadşlar olmuş darıısı hepimizn başına ben yapmayı arzu edrdim ama yapamam kii tek başıma birinin yardım etmesi lazım
kızlar burası hıc cocugu olmayanların sıtesı mı sanırım maydanoz sut kuru nu uygulamadınızzzzzzzz
kızçelerrrrrrrr...
ben geldimmmmm.....
benim artık çok zorlaştı topiğe girmem....giremiyorum ama kalbim sizinle....
nihal ve serpil......evet canlarım dinlenmedeyim ya ben..bi de mecburi,şu uyuz server herşeyi engelledi......
nihalim,okumaya çalışıyorum geçmişi,bebek ve sen.düşündükçe heyacanlanıyorum valla...sen kendine çok iyi bak tatlım..canım benim...
serpilim,şubat hamilesi...inşalllah...
tben....gecikti galiba senin regl canım...çok öpüyorum seni...
cimcimemmm....napıyosun şeker kız....tablolar hiç aksamıyor gene....
fatoşşşş,hemşommm......karşılaşmazsak eğer hemşom diye bi mesaj isterim senden...
nimrencim,serencim,topiğimizin çıtırları....sizleri de öpüyorum....
kimler kaldı adını sayamadığım,varsa eğer gönül koymayın....hepinizi öpüyorum,selamlıyorum..
yeni gelen arkadaşlar var..hoşgelmişler,en duyarlı,en neşeli,en sıkıfıkı topiği seçmişler....
bana gelince,ben çok yoğun bişeklde çalışıyorum...köle isaura şeklinde....çalışma günlerim sanırım bu günler....bakalım hayırlısı....belki olur bişeyler...allahım isterse....
şimdilik buralardayım canlarım....hepiniz çok çok özledim valla....
kızlar kuranın şfresini çözen o çocuk varya seda saynın pargramında incirin çok derde deva olduğunu ve hergün 1 tane yenilmesini söyledii ben yiyicem:125:
iyi akşamlar güzel annemiz
şeker sendemi
senle sonra bakıcaz soğanın etkileyip etkilemediğine inşallaaaaaaaaaaah
serpil rakıdan sonra süt kız başka ne kaldı
burası hiç çocuğu olmayanların sitesi değil canım hamile arkadaşlarımızda var biz sindire sindire yol alıyoruz
canım hemşoooooooooooooooooom özledim seni
kız şu ne duysan yeme huyundan vazgeç
ayyyyyyyyyyyyyyyy fatoooooooooooo öldüm gülmekten sindire sindire yol alıyoruz
serpil kalmışız başbaşa senle
bu table değişecekmi diyorsun yanii dikkat hamile kalamayanlar topiğimii hahhahahhahahha ayyy şekerimmm hamillerimz var ilk yılın hamileeeside var sıradada hamile adayları var hahhahahahha herkes hamiş kalacakk fatooooooo
kız öyle dermiyim 2011 hamileleri topiği olcak adımız tarihe geçecek
bir tarihh yazacağızzzzz
serpil02507+,fatosozel,
iki kadım dost kaldık başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?