Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygunde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?
etık derken annamadım yumurtlama gununde 1 gun once we sonra deneyın neden etık olmasınkı kotu bısey deılkııı:26::26:

canım evet bende okudum topiclerde hatta bu şeklde hamile kaln arkadşlar olmuş darıısı hepimizn başına ben yapmayı arzu edrdim ama yapamam kii tek başıma birinin yardım etmesi lazım

olabilir bir nevi rahim filmi gibi kanalları açıyomuşş hatırlıyomusun bir hikayede vardı süt ile yılan yutan kız hani konun üstüne anlatmıştım burda

sağol cnm adet olursam deneyeyim

amin hayatım amin kendimi hazır hisettiğimde ,nşallah meleğime bir kardeş düşünüyorum
halay cekerim bende sizinle 2011 bizim yılımız olacak

inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygun günde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?

canım evet bende okudum topiclerde hatta bu şeklde hamile kaln arkadşlar olmuş darıısı hepimizn başına ben yapmayı arzu edrdim ama yapamam kii tek başıma birinin yardım etmesi lazım

nıye kaynat otur battanıye belınde yataga gıttt kocana cagırrrrr sabaha kadar sıcak kal sonra gun ıcınde normal hayatına dewam ama usutmeeeeeeeee aksama gene aynı banyolarda dıkkat usutme

canımm benim evet sen iyi olda işlerimizde olsunda birbirimizden haberler allımda gersiii fasfisooo salllaaaaaaaaaaaaa salllaaaaaaaaaaaa

nihalcimmm.....ilk 3 ay bu uyku durumu..sonra alışıyosun..ohh yediklerin de yarasın bebişimize...

serpilcimmm....canımmmm....özledim seni bennnnn.........
ama şimdi çıkmak zorundayım....
hergece dua ediyorum sizler için....kalbimdesiniz....
iyi akşamlar......

nıye kaynat otur battanıye belınde yataga gıttt kocana cagırrrrr sabaha kadar sıcak kal sonra gun ıcınde normal hayatına dewam ama usutmeeeeeeeee aksama gene aynı banyolarda dıkkat usutme

evet o evde yokken yapmalyım o bu tarz şeylere şiddetle karşı neyse denerim birde dikkat edelimde kukuları yakmaylımm hahhahahahahahha

ok cnm byee bizde hep dua ediyruz bebeğim hepimizi için mucuxxxxxxxxxxx

inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygun günde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?

evet o evde yokken yapmalyım o bu tarz şeylere şiddetle karşı neyse denerim birde dikkat edelimde kukuları yakmaylımm hahhahahahahahha
walla once olmasada sonra adam lazım mecburrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…