etık derken annamadım yumurtlama gununde 1 gun once we sonra deneyın neden etık olmasınkı kotu bısey deılkııı:26::26:inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygunde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?
önce allahımdan dılerın tum ısteyenlerınnnn hayırlı dıleklerını werır ınş sızler de en yakın zamanda kawusursunuz cocuklarınıza gecen bı yerde gordum 1 kılo sute 1 bag maydanozu dograyıp kaynatılıyomus sorra yere konup uzerıne comelıyomusunuz ama belınıze battanıye sarcakmısınız buhar kaybolmasın dıye sonra yataga gırıp sıcak sıcak ılıskıııı sonra bıraz ayaklar dıklı 30 dk bekleyın ama sakın usutmeyın kanalları acıyomus fayda gorenler cok ınşşş olur bana da dua edersınızzzz
etık derken annamadım yumurtlama gununde 1 gun once we sonra deneyın neden etık olmasınkı kotu bısey deılkııı:26::26:
olabilir bir nevi rahim filmi gibi kanalları açıyomuşş hatırlıyomusun bir hikayede vardı süt ile yılan yutan kız hani konun üstüne anlatmıştım burda
önce allahımdan dılerın tum ısteyenlerınnnn hayırlı dıleklerını werır ınş sızler de en yakın zamanda kawusursunuz cocuklarınıza gecen bı yerde gordum 1 kılo sute 1 bag maydanozu dograyıp kaynatılıyomus sorra yere konup uzerıne comelıyomusunuz ama belınıze battanıye sarcakmısınız buhar kaybolmasın dıye sonra yataga gırıp sıcak sıcak ılıskıııı sonra bıraz ayaklar dıklı 30 dk bekleyın ama sakın usutmeyın kanalları acıyomus fayda gorenler cok ınşşş olur bana da dua edersınızzzz
evet canım..hem çok sıkıfıkı,hem de çok neşeli....sıkntıları dertleri paylaştığımız,iki dakika sonra halay çekebildiğimiz biyer....geçmişi okudum seninle ilgili,yaşadıklarına üzüldüm...çok zor,söylenecek bişey bulamıyor insan.allah sabrını verir,herşey allahtan geliyor,biz sadece dua edebiliyoruz....yeniden yeni bir bebek en kısa zamanda sana merhaba der inşallah...baksana serpilin dediğine,2011 herkes hamile.....
inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygun günde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?
canım evet bende okudum topiclerde hatta bu şeklde hamile kaln arkadşlar olmuş darıısı hepimizn başına ben yapmayı arzu edrdim ama yapamam kii tek başıma birinin yardım etmesi lazım
kızçelerrrrrrrr...
ben geldimmmmm.....
benim artık çok zorlaştı topiğe girmem....giremiyorum ama kalbim sizinle....
nihal ve serpil......evet canlarım dinlenmedeyim ya ben..bi de mecburi,şu uyuz server herşeyi engelledi......
nihalim,okumaya çalışıyorum geçmişi,bebek ve sen.düşündükçe heyacanlanıyorum valla...sen kendine çok iyi bak tatlım..canım benim...
serpilim,şubat hamilesi...inşalllah...
tben....gecikti galiba senin regl canım...çok öpüyorum seni...
cimcimemmm....napıyosun şeker kız....tablolar hiç aksamıyor gene....
fatoşşşş,hemşommm......karşılaşmazsak eğer hemşom diye bi mesaj isterim senden...
nimrencim,serencim,topiğimizin çıtırları....sizleri de öpüyorum....
kimler kaldı adını sayamadığım,varsa eğer gönül koymayın....hepinizi öpüyorum,selamlıyorum..
yeni gelen arkadaşlar var..hoşgelmişler,en duyarlı,en neşeli,en sıkıfıkı topiği seçmişler....
bana gelince,ben çok yoğun bişeklde çalışıyorum...köle isaura şeklinde....çalışma günlerim sanırım bu günler....bakalım hayırlısı....belki olur bişeyler...allahım isterse....
şimdilik buralardayım canlarım....hepiniz çok çok özledim valla....
nıye kaynat otur battanıye belınde yataga gıttt kocana cagırrrrr sabaha kadar sıcak kal sonra gun ıcınde normal hayatına dewam ama usutmeeeeeeeee aksama gene aynı banyolarda dıkkat usutme
nihalcimmm.....ilk 3 ay bu uyku durumu..sonra alışıyosun..ohh yediklerin de yarasın bebişimize...
serpilcimmm....canımmmm....özledim seni bennnnn.........
ama şimdi çıkmak zorundayım....
hergece dua ediyorum sizler için....kalbimdesiniz....
iyi akşamlar......
amin hayatım amin kendimi hazır hisettiğimde ,nşallah meleğime bir kardeş düşünüyorum
halay cekerim bende sizinle 2011 bizim yılımız olacak
inşallah arkadaşım dua etmezmiyiz inşallah şifa olsun ama uygun günde yapmak gerekli sanırım yani etik olarak onu araştır istersen uygun günde yapki daha net tutsun birde kaç kez yapmalı ?
walla once olmasada sonra adam lazım mecburrrrrrr
evet o evde yokken yapmalyım o bu tarz şeylere şiddetle karşı neyse denerim birde dikkat edelimde kukuları yakmaylımm hahhahahahahahha
nihalcimmm.....ilk 3 ay bu uyku durumu..sonra alışıyosun..ohh yediklerin de yarasın bebişimize...
serpilcimmm....canımmmm....özledim seni bennnnn.........
ama şimdi çıkmak zorundayım....
hergece dua ediyorum sizler için....kalbimdesiniz....
iyi akşamlar......
evet o evde yokken yapmalyım o bu tarz şeylere şiddetle karşı neyse denerim birde dikkat edelimde kukuları yakmaylımm hahhahahahahahha
buhardan dolayı genişleme yapmaz dimi kukular
buhardan dolayı genişleme yapmaz dimi kukular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?