Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar günaydınnnn

ayyyyyy napolyonun kaırsı olmak bir ayrıcalık dün kızarkadşımla kocaaaaaaaaa hamamı kapattık bütün masajcıları etrafımıza topladık kimi buhar banyosunu hazırladı kimi keseyi yaptı kimi masajıı kocaman hamam bize aittii kapattık kimse girmesin dedikk çünkü napolyon böyle istiyor dedikkk zaten hamacılarda anladı napolyonun karısısı olduğumu şöyle özene bezene yıkandıkk kızlar sefammmmmmmmmmmm olsun yaniii sakın orta yerinizden çatlamayın olurmu

canlarım hepiniz iyi güzel bir gün geçirinn ben bugün yine yoğunummm:84::84::84::84:

seni yerim ben akça pakça mı oldun sen
napolyon karısınada bu yakışırdı

kız serpil canımı çektirdin birgün antalyaya geleyimde benim için hamamı kapatsana süper olur valla

kızlar güzaydın bende moral sıfır yattı benim tüp bebek işi nedenmi ssk 3 yıl evli olma şartını kaldırmamış birde antalya tıp rapor vermiyor denizliye göndermiş işin kötü tarafı bu bence sadece merkezlerin işine yarıyor zavallı biz hayallerimizle oynayanların hayali bile olmasın inşallah ne diyeyim zaten çok paramız olsa bu durumlara zaten düşmezdik ama rabbim büyük herşeyin bittiği noktadayım ben devam edeyim başkalarının çocuklarını sevmeye başkalarının çocuklarını sevindirmeye

daha 1,5 yıllık evli olup bir 1,5 yıl daha bekleyeceğiz her akşam bir hüzün kaplayacak yine evimizi

neden böyle ümitsizsin
artık ümidim kalmadı derken bir anda mucizen geliverir nerden biliyorsun
yumurtaya can veren allah senide bir anne adayı yapamaz mı (haşa)
şu an hepimiz imtihandayız
önemli olan bu sınavı isyan etmeden geçmek
lütfen üzülme ümitsizliğe kapılma
lütfen lütfen lütfen

o yasanın başka ayrıcalıkları da var mesela 40 yaşından gün almamış olmak 3 yıllık evli olmak 3 yıl mı 5 yılmı aynı işyerinde ssk lı çalışıyor olmak herhangi bir devlet kurumunda 3 kere aşılama yaptırmış olmak gibi. Sayın başbakanımız 3 çocuk diye tv lerde gövde gösterisi yapıyor ama herhalde herkesin çocuk yapmasını istemiyorki böyle saçma sapan şartlar koyuyorlar.

[ı]günaydın arkadaşlar [/ı]

günaydın şekerim leblebim

günaydın kızlarrr

günaydın tuğbişim. Bugünde gelmeyen kırmızılar şerefine

günaydın serpoşum ohhhhhhhhh sefan olsun ne iyi gelmiştir

cimcime nerde kaldın ya merak ettim.

nihalcim bugün nasılsın canım

mısra ve tualina güzel hamilelerimiz artık sık gelmiyorsunuz özletiyorsunuz kendinizi

kumsalcım reglin geldimi canım inşallah bebektir de gelmemiştir.

hayat hemşooooooooooooooom gel artık lütfeeeeeeeeeeeeen

kızlar ayın 14 de doktora ittim yumurtlamalarıma baktı 4ve 5 tane 25x19 büyüklüğünde yumuta oluşmuş 14 geceside ovitrelle iynemi vuruldum ve ayın 18de gece felaket bir ağrım oldu yerimden kalkamaz duruma geldim acaba iyneden mi yoksa hamilelik gercekleştiğinde bu gibi belirtiler olabiliyomu bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

dilaracım yumurtalar süüüüüüüüüüüüüper 14 gecesi iğneden yumurttalar çatlama yaptığı için çok ağrın olmuştur hepinizde oldu o çünkü. henüz 18 gece hamilelik gerçekleşmez ama inşalah tutunmuştur bebeğin sana canım bekleyip görücez

teşekürler canım hala ağrım var herhalde çatladılar ondan dır arkadaşım benim yumurtlar bukadar olmuyodu klomen günde 1 tane içtim 5 gün onu içerkende keçiboynuzu kaynatıp içtim ondan bukadar büyüdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…