Fatoşum hayır daha olmadım
cimcime canım haklısın bende çok üzülüyorum ama inan hiç oturamadım daha zaten bir otursam okucam bikerede
akşamlarıda kurana gidicem o yüzden ben bu hafta yetişmicek diye dedim haftaya kaldıysa bir iki bitiririm allahın izniyle kusura bakma tatlım
biliyorsun kii asla ve asla moral bozmak yok sabır ve kannatle aşşacağız nihal en güzel örnek aramızda cnm
dün dr a giderken çok rahattım...giderkende içimden ne olursa olsun 72000 fatihayı okuyacam dedim...daha niyetlenmişken olayların akışı değişti..birde okumaya başlasam neler olacak...dünden beri eşimin hareketleri nasıl değişti normalde de iyi davranıyor ama böyle özel davranması hoşuma gidiyor....birde hamile kalsam pamuklara saracak heralde
nihalcim cvp 10 dakka sonra yazacam hahahahaha:))))
kız şeker sanada yazacam bişey ama özel mesaj 10 dakkada bir yazılıyo sinir .....
dizi izliyom şimdi bitti.hadi geleyim 5 dk msn ebu arada duydun mu çalışmalar sabah yapılacakmış
benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez
tatlım hammadaydım izleymedim son sahnelerde evdeydim osman beni perişan etti yine ben o diziyi osman için izliyorum sadce(( cemile ali ve carolin heps, birbirinden berbat
nerde benim özel mesajıııııımmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
yaptır dedik bizi adam yerine koymuyormusun sen
yaptır dedik bizi adam yerine koymuyormusun sen
nihal ben yarın kan testi yaptırıyım diyorum sen ne diyosun
ay sorma fatoş ya netten bilgilerde buldum ona yinede inanmıyo
ne buldun banada söyle gülüm ben onun kafasına vura vura inandırırım
tamam o zaman cuma hayırlı gün bekliyim cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?