Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım yanlış anlama sadece sana demiyorum hepimiz için dedim son ana bıraktık hepimiz eksikler vardı zaten bide bizlerinki kalınca olmuyo iki üç kişi tamamlamaya çalışıyoz mecburen haftaya kaldı artık hafatya bitsin yani ne diyim :))))

biliyorsun kii asla ve asla moral bozmak yok sabır ve kannatle aşşacağız nihal en güzel örnek aramızda cnm

dün dr a giderken çok rahattım...giderkende içimden ne olursa olsun 72000 fatihayı okuyacam dedim...daha niyetlenmişken olayların akışı değişti..birde okumaya başlasam neler olacak...dünden beri eşimin hareketleri nasıl değişti normalde de iyi davranıyor ama böyle özel davranması hoşuma gidiyor....birde hamile kalsam pamuklara saracak heralde

canımm rabbim yüzünü güldürsün hep iyi düşün her şey güzel olucak mutlaka

dizi izliyom şimdi bitti.hadi geleyim 5 dk msn ebu arada duydun mu çalışmalar sabah yapılacakmış

sen o saatte 8.uykuda olursun kalkamazsın yani pirelerle berabersin

benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez

allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez hadi hayırlısı canım inşallah tüp çalışmasına gerek kalmadan aşılama ile bebişin gelir sana

tatlım hammadaydım izleymedim son sahnelerde evdeydim osman beni perişan etti yine ben o diziyi osman için izliyorum sadce (( cemile ali ve carolin heps, birbirinden berbat

kız dünkü bölüm çok süperdi. internetten filan izle. caroline çıldırdı gerçek yüzünü gösterdi osmana tokat attı ve ali de tam üzerine geldi tokat atarken gördü. neyse anlatmayayım sen izle

kız inanmamak değil
neysem sorumdan vazgeçtim zaten nihalde cvp vermedi
neyse inş yarın ola hayır ola bakalım ya allah ya bismillah

nihal ben yarın kan testi yaptırıyım diyorum sen ne diyosun

canım yeni gördümm pardon pardonnn kendini çok strese sokuyosun :26: yap en azından cimcimenin dediği gibi ilaç alırsın söker yoksa inşallah çok güzel değer alırızz

ama bence bekle yani en azından 35 gün sabah idrar yaparsın yine

ne buldun banada söyle gülüm ben onun kafasına vura vura inandırırım

seren dediki 10 günden önce çıkmaz bende öle olurmu dedim netten araştırarak buldum bilgileri kan için regl geçmese bile belli oluyo yazıyo ultrosanda belli olması için en az 10 gün geçmeli yazıyodu fatoşcum

tamam o zaman cuma hayırlı gün bekliyim cumaya kadar

tamm bekle tuğbacım zaten dünden beri sana cumayı bekle demiştik idrar yapınca ve sen stres yaptığın için reglin uzamasın diye sabah kan yap demiştik canım benim herşeyin hayırlısı olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…