kızlar 3600 deyim selavatta sizinkiler bitti mi ?
waaaaaaaaaaaaaay nihalime bak sennnnnnnnn
serpiiiiiiiiiiiiiiiiil akşam diziyi seğrettinmi kız. ali cemileye nasıl sarıldı hizmetçilik yaptığını öğrenince yüreğim burkuldu
: herkese selam
BENİM PAZAR GÜNÜ BİTTİ
ama ben sabah hiç deneyemedim olmuyor ama bu ay kararlıyım salı gününden itibaren sabah sporu var 2 günde bir kimse alamaz elimden eşimi
bir umut işte normal yolla çocuğunuz olmaz diyen doktorlara rabbimin bir tokatı olur inşallah
benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez
benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez
kız venhar msn e gelde bi konuşak kız napıyon burda ????????
oyyyyy teyzesiiiii allahım sizlerede yaşatsın inşallah hep dualarımdasınız seldacım olucak olucak sabır sadece
kızlar 3600 deyim selavatta sizinkiler bitti mi ?
sağol inşallah hepimiz yaşarız annelik duygusunucanımmm hakkından hayırlısı dualarımız seninle en kısa zamanda anne olmanıı diliyoruz:94::94:
aynen öyle...cuma kötüydüm ama 1 akşam önce olan kötü bir olay vardı ondan kötüydüm...bir gün sonra ne olursa olsun dedim olmazsa başka dr giderim dedim dün dr giderkende çok rahattım...iptal olacak gözüyle bakıyordum umursamadım...neye niyet neye kısmet olduhadi hayırlısı canım bak ümitsizlik yok herşey olabilyo dimi ....
canım hayırlısı olsun bi bakmışsın tüpe gerek kalmamış inş. öyle olur
sağol inşallah hepimiz yaşarız annelik duygusunu
aynen öyle...cuma kötüydüm ama 1 akşam önce olan kötü bir olay vardı ondan kötüydüm...bir gün sonra ne olursa olsun dedim olmazsa başka dr giderim dedim dün dr giderkende çok rahattım...iptal olacak gözüyle bakıyordum umursamadım...neye niyet neye kısmet oldu
biliyorsun kii asla ve asla moral bozmak yok sabır ve kannatle aşşacağız nihal en güzel örnek aramızda cnm
inşallah ne güzel olur
canımmmm hadi hayırlısı inşallah tüpe gerek kalmaz ne zaman öğrenecez sonucu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?