Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar 3600 deyim selavatta sizinkiler bitti mi ?

BENİM PAZAR GÜNÜ BİTTİ

waaaaaaaaaaaaaay nihalime bak sennnnnnnnn

ama ben sabah hiç deneyemedim olmuyor ama bu ay kararlıyım salı gününden itibaren sabah sporu var 2 günde bir kimse alamaz elimden eşimi

bir umut işte normal yolla çocuğunuz olmaz diyen doktorlara rabbimin bir tokatı olur inşallah[/QUOTE]

DOKTORLARIN HER SÖYLEDİĞİNEDE KULAK ASMAMAK LAZIM. SERENİN DOKTORU MESELA DÜN ÇOK SİNİRLENDİRDİ BENİ

serpiiiiiiiiiiiiiiiiil akşam diziyi seğrettinmi kız. ali cemileye nasıl sarıldı hizmetçilik yaptığını öğrenince yüreğim burkuldu

tatlım hammadaydım izleymedim son sahnelerde evdeydim osman beni perişan etti yine ben o diziyi osman için izliyorum sadce (( cemile ali ve carolin heps, birbirinden berbat

kızlar meraba nasılsınız anca girebildim malum grip oldum
cimcime cnm yerden göğe kadar haklısın bu dua konusunda uzadı baya ben 36 okudum düşersin tatlım

DOKTORLARIN HER SÖYLEDİĞİNEDE KULAK ASMAMAK LAZIM. SERENİN DOKTORU MESELA DÜN ÇOK SİNİRLENDİRDİ BENİ[/QUOTE]

ne demiş serenin dr si ?????????

benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez

benim tedavim iptal olma durumu vardı cuma günü yazmıştım...dün kontorole gittim yumurtam çatlamış ve aşılama yapıldı...ve hamilelik olmasa bile birdahaki ay tüp bebek denemeye devam edecez

canımmm hakkından hayırlısı dualarımız seninle en kısa zamanda anne olmanıı diliyoruz:94::94:

canımmmm hadi hayırlısı inşallah tüpe gerek kalmaz ne zaman öğrenecez sonucu şimdi

nihalcim cvp 10 dakka sonra yazacam hahahahaha:))))

kız şeker sanada yazacam bişey ama özel mesaj 10 dakkada bir yazılıyo sinir .....

canım hayırlısı olsun bi bakmışsın tüpe gerek kalmamış inş. öyle olur

Fatoşum hayır daha olmadım

cimcime canım haklısın bende çok üzülüyorum ama inan hiç oturamadım daha zaten bir otursam okucam bikerede
akşamlarıda kurana gidicem o yüzden ben bu hafta yetişmicek diye dedim haftaya kaldıysa bir iki bitiririm allahın izniyle kusura bakma tatlım

canımmm hakkından hayırlısı dualarımız seninle en kısa zamanda anne olmanıı diliyoruz:94::94:
sağol inşallah hepimiz yaşarız annelik duygusunu
hadi hayırlısı canım bak ümitsizlik yok herşey olabilyo dimi ....
aynen öyle...cuma kötüydüm ama 1 akşam önce olan kötü bir olay vardı ondan kötüydüm...bir gün sonra ne olursa olsun dedim olmazsa başka dr giderim dedim dün dr giderkende çok rahattım...iptal olacak gözüyle bakıyordum umursamadım...neye niyet neye kısmet oldu

canım hayırlısı olsun bi bakmışsın tüpe gerek kalmamış inş. öyle olur

inşallah ne güzel olur

biliyorsun kii asla ve asla moral bozmak yok sabır ve kannatle aşşacağız nihal en güzel örnek aramızda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…