sabah erkenmi siz oylemi yaptınız nihalll
ay ben sabah yapamamişe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun
17 gün dr yumurta çatlamış demişti ya bir gece önce ilişki var diye sabah saati kurdum eşimide uyandırdım zor oldu ama yaptık :)))) sonra 1 saat yattım öle kalktım banyo hemen fönumude çektim bir güzel benimde saçlarım uzun ama sabahları sperler daha haraketli oluyo diyo uzmanlar aslında sizin spermler için sabah daha iyi olur tuğba çatlama şöyle hafta sonuna gelsede sabah çalışsan sen de
cimcimemm sen napıyosun benim miğdem bu gün fena
kızşar uyuyomusunuz kimse konuşmuyo susu pus oturuyonuz öylece:2::2:
17 gün dr yumurta çatlamış demişti ya bir gece önce ilişki var diye sabah saati kurdum eşimide uyandırdım zor oldu ama yaptık :)))) sonra 1 saat yattım öle kalktım banyo hemen fönumude çektim bir güzel benimde saçlarım uzun ama sabahları sperler daha haraketli oluyo diyo uzmanlar aslında sizin spermler için sabah daha iyi olur tuğba çatlama şöyle hafta sonuna gelsede sabah çalışsan sen de
napım kuzum ya aynı ...
yerim senin mideni ufaklık başladı hissettirmeye yani :)))
ÇOK YOĞUNUM CANIM ONDAN
ay ne bileyim hiç sabah yapamıyozz biz yaaneysem bakalım herşeyde hayır var düşünemiycem sıkıldım
kızlar napıyonuz ??????????
Cimcimemm sen napıyosun benim miğdem bu gün fena
napim çalışıyorum
ayyyyyy canım midenmi bulanıyor
SABAH SABAH YAPAN KİM ANLAYAMADIM HERKESTE YAZILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ
evet fato yaa yaramaz başladı hünerlerini göstermeye rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmiycem
Evet fato yaa yaramaz başladı hünerlerini göstermeye rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmiycem
kız yazılar karışoıyo neden ki
ay şikayet etmek mi asla ay keşke benimde bulansa bebişim olsa :2::2::2:
Cimcimemm sen napıyosun benim miğdem bu gün fena
fatooooo ben bu ay sabah denedimm
kız ne güzel işte bizimki sinirden stresten bulanırken seninki içindeki candan oyyyy kız cinsiyeti bellli olsun ilk hediyesi benden gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?