Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sabah erkenmi siz oylemi yaptınız nihalll
ay ben sabah yapamam işe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun

17 gün dr yumurta çatlamış demişti ya bir gece önce ilişki var diye sabah saati kurdum eşimide uyandırdım zor oldu ama yaptık :)))) sonra 1 saat yattım öle kalktım banyo hemen fönumude çektim bir güzel benimde saçlarım uzun ama sabahları sperler daha haraketli oluyo diyo uzmanlar aslında sizin spermler için sabah daha iyi olur tuğba çatlama şöyle hafta sonuna gelsede sabah çalışsan sen de [/QUOTE]

ay ne bileyim hiç sabah yapamıyozz biz yaa neysem bakalım herşeyde hayır var düşünemiycem sıkıldım

ay ne bileyim hiç sabah yapamıyozz biz yaa neysem bakalım herşeyde hayır var düşünemiycem sıkıldım [/QUOTE]

bu akşam olmayacak yarın sabahta olmaz zaten sabahları 6 da kalkıyorum işe gitmek için deneme için kalkarsam 4 te kalkmam lazım :))) artık perşembe akşam deneyecem olmadı c tesi sabah erkenden kalkıp şansımı deneyecem zaten yumurtlama takip listesinde 19 ila 23 yumurtlama tarihim yazıyor.. o zaman stres yapmayım kan vardı diye demekki böyle ooluyormuş:))) teşekkür ederim nihalcimm kuzuna iyi bak

kızşar uyuyomusunuz kimse konuşmuyo susu pus oturuyonuz öylece:2::2:

ÇOK YOĞUNUM CANIM ONDAN

ay ne bileyim hiç sabah yapamıyozz biz yaa neysem bakalım herşeyde hayır var düşünemiycem sıkıldım [/QUOTE]

SABAH SABAH YAPAN KİM ANLAYAMADIM HERKESTE YAZILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ

kız yazılar karışoıyo neden ki
ay şikayet etmek mi asla ay keşke benimde bulansa bebişim olsa :2::2::2:

dur bakalım sende yarın belli olur allahın izni ile bebek olup olmadığı. Bu arada kutlu doğum haftasına kadar ne okumaya karar verdiniz ben sonucu alamadan çıktım

fatooooo ben bu ay sabah denedimm

waaaaaaaaaaaaaay nihalime bak sennnnnnnnn [/quote]

ama ben sabah hiç deneyemedim olmuyor ama bu ay kararlıyım salı gününden itibaren sabah sporu var 2 günde bir kimse alamaz elimden eşimi

bir umut işte normal yolla çocuğunuz olmaz diyen doktorlara rabbimin bir tokatı olur inşallah

kız yazılar karışoıyo neden ki
ay şikayet etmek mi asla ay keşke benimde bulansa bebişim olsa :2::2::2:

kız ne güzel işte bizimki sinirden stresten bulanırken seninki içindeki candan oyyyy kız cinsiyeti bellli olsun ilk hediyesi benden gör bak

oyyyyy teyzesiiiii allahım sizlerede yaşatsın inşallah hep dualarımdasınız seldacım olucak olucak sabır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…