Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende tuzlu yiyoyrum beenimki nepekii?

ya sanırım o hamilelikten kaynaklanan bişi
ekşi kanı sulandırıdıgı için vücu istiyor ekşiyi sanırım cinsiyetle alakası oldugunu düşünmüyorum cnm
inşallah gönlünüze göre olur herşey
Alalah ım bana da tekrar nasip eder

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,kumsal+,ven_har+,esmeray03,cimcimes53+,tben+,

kızlar hepiniz e slm

2011 uğurlu yılımız bu sene herkes hamile klacak şükür güzel haberlerle topiği açmıştık ve güzel gidecek
tuğb a canım sen hamilesin rabbime o tatalı miniğini emate ediyoruz geç dölenme olasılığın yüksek canım ama şuan hamilesin

mısra seni merak etmiştik bende fazla yoğunumm nefes alamıyorumm

fatooo yasinlerini okuyacktım bugün ama biraz ömnce adet oldum ve canım bende adetime sevindim kendime prorama hazırlıyorum artık Çaışma programı hahahhah

nihal umarım iyiisnidrr

kumsal canım nasılsın balım ben adet oldum sende son durum ne

wen har ne haberr

dilara sabırla seni bekliyuoruz vucuudunu çok fazla dinleme canım kullanmış olduğun iğnede hormon yüklü malum hormanlar değişiyor seni yanıltabilr sakin sakin bekleyelimm tattalı meleğini canım evet en zor dönem beklme dönmei çin işkencesi ama ne yapalım mecburen sakin atlatabilmek için ara ara kafa yapmak lazımm demii bebebiş

esmerayyyyyyyyyy hahhahahha canım d,iilarayı alayım derken s eni almışım aıntı bölümüne kzı o kadr yoğunum ne yaptığımı bile ben şşaırdımm hahahhahahha nasılsın tatalım iyiimiisn bebeşimm eee yakında bir kutlama yapıca giyin etekerini takın zillerinii haftsonuna parti var tuğbanın partisiii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhh

amannnnnnn ben akşmaı bekleyemeceğim içimden bir halay geçtii tuğbanın şerfeine:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:

tubacım okudum geçmişi inş hamilesindir.değilsen de adetin uzamaz çalışmalar da gecikmez inş

ateş tablom...

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4

7.gün=36.4

8.gün=36.3

9.gün=36.3

10.gün=36.3

11.gün=36.4

serpilim canım benim iyiyim allaha çok şükür yoğun olarak çalışıyoruz
hayırlısı olsun canım birdahki aya bakarsın güzel bir süpriz olur sana bu arada barıştınızmı kuzum
ben hala adet olmadım bu seferde geçikti bakalım kısmet herşeyin hayırlısı

maşalhhhhhhhhhhhhhhh yerim seni ben

ateşli hatun seni

evet canım barıştık beni ikna etti şimdilk şükür sorun yok ben bu ay çalışmalara başlayacğım bugün adet oldum senin kaç gün geciktii bende çok yoğunum balım ya

kız maşallah çalışma istikrarını beğendim

kızlar selam....
herkes iyi......
okuyabildiğim kadar okudum....
nihalim...oğlan olacak diye geçiyor içimden..
tben inşallah güzel haberdir canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…