kızlar selam....
herkes iyi......
okuyabildiğim kadar okudum....
nihalim...oğlan olacak diye geçiyor içimden..
tben inşallah güzel haberdir canım....
tubam buda benden olsun inşalalh meleğin seninledit bitanemmm
bende oğlan dedim canım oğlan olacak nihalin kızkardeşimde kızı olacak canım
bende oğlan dedim canım oğlan olacak nihalin kızkardeşimde kızı olacak canım
nhlkpr+,serpil02507,fatosozel+,kumsal,serengl,seldayavuzguray,esmeray03,
kalabalıkmışsınızzzzz..........ve sanıyorum bu ay çok güzel haberler alacağız....
cimcimeee,bi tanecik yasin okudum ben...okudukça haber veririm canım....
bu arada sakıncası yoksa kızkardeşinin adı neydi tatlım.....
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğinde biran önce hayırlısıyla gelir anneciğine yeni bir başlangıçla birlikte tüm güzellikler seninle olsun serpilim geçen ay 19unda olmuşum bugün 33. günümdeyimmevet canım barıştık beni ikna etti şimdilk şükür sorun yok ben bu ay çalışmalara başlayacğım bugün adet oldum senin kaç gün geciktii bende çok yoğunum balım ya
iyiyiim hayatcım sağol sen nasılsıınkızlar selam....
herkes iyi......
okuyabildiğim kadar okudum....
nihalim...oğlan olacak diye geçiyor içimden..
tben inşallah güzel haberdir canım....
kalabalıkmışsınızzzzz..........ve sanıyorum bu ay çok güzel haberler alacağız....
kızlar dr la konuştum hamıle değilsin diyemiyorum dedi 5 üstü dedi düzensiz adet vs. dedi haftaya perşembe kan ver gene dedi eğer o zaman kadar regl olursan dedi kımyasal geçirdin deriz dedi ama üstüne görme var ben genede yaptırcam
bende dedimki rahattım bu ay tedabıye gelmedim size kendisine de demiştim biliyorum dedi kımyasalda olsa hamıle kalıyorum demekki dedim evet dedi olgunlukla karşılaman güzel bak dedi inş katlanır güzel haber alırız senden dedi
kızlar dr la konuştum hamıle değilsin diyemiyorum dedi 5 üstü dedi düzensiz adet vs. dedi haftaya perşembe kan ver gene dedi eğer o zaman kadar regl olursan dedi kımyasal geçirdin deriz dedi ama üstüne görme var ben genede yaptırcam
bende dedimki rahattım bu ay tedabıye gelmedim size kendisine de demiştim biliyorum dedi kımyasalda olsa hamıle kalıyorum demekki dedim evet dedi olgunlukla karşılaman güzel bak dedi inş katlanır güzel haber alırız senden dedi
inş kızlar hepimizin hamilelik haberini kutlarız burda alllaha hepinize nasip etsin ayağım uğurlu gelir inş hepinizeeee
serpil02507+,ven_har+,dilara2424,nazemir,tben+,hayatkavunici,cimcimes53+,kumsal+,nhlkpr+,fatosozel,serengl,seldayavuzgüra
hepsi bu sne hamile kalacak 2011 bizm yılımızzzzzzzzzzzzzzzzzz hepimizn yılıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?