Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy hoppaaaaa hopaaaaaaaaaaaaaaaa:122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::121::124::124::124::124::124::124::124:

nhlkpr+,serpil02507,fatosozel+,kumsal,serengl,seldayavuzguray,esmeray03,

kalabalıkmışsınızzzzz..........ve sanıyorum bu ay çok güzel haberler alacağız....

cimcimeee,bi tanecik yasin okudum ben...okudukça haber veririm canım....

inş kızlar hepimizin hamilelik haberini kutlarız burda alllaha hepinize nasip etsin ayağım uğurlu gelir inş hepinizeeee

evet canım barıştık beni ikna etti şimdilk şükür sorun yok ben bu ay çalışmalara başlayacğım bugün adet oldum senin kaç gün geciktii bende çok yoğunum balım ya
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğinde biran önce hayırlısıyla gelir anneciğine yeni bir başlangıçla birlikte tüm güzellikler seninle olsun serpilim geçen ay 19unda olmuşum bugün 33. günümdeyimm
kızlar selam....
herkes iyi......
okuyabildiğim kadar okudum....
nihalim...oğlan olacak diye geçiyor içimden..
tben inşallah güzel haberdir canım....
iyiyiim hayatcım sağol sen nasılsıın

aminnn aminnnnnn rabbim hepimize hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin

kızlar dr la konuştum hamıle değilsin diyemiyorum dedi 5 üstü dedi düzensiz adet vs. dedi haftaya perşembe kan ver gene dedi eğer o zaman kadar regl olursan dedi kımyasal geçirdin deriz dedi ama üstüne görme var ben genede yaptırcam
bende dedimki rahattım bu ay tedabıye gelmedim size kendisine de demiştim biliyorum dedi kımyasalda olsa hamıle kalıyorum demekki dedim evet dedi olgunlukla karşılaman güzel bak dedi inş katlanır güzel haber alırız senden dedi

serpil02507+,ven_har+,dilara2424,nazemir,tben+,hayatkavunici,cimcimes53+,kumsal+,nhlkpr+,fatosozel,serengl,seldayavuzgüra

hepsi bu sne hamile kalacak 2011 bizm yılımızzzzzzzzzzzzzzzzzz hepimizn yılıı

inşallhhhhhhhhhhh bu akşam san a dua edeceğiz cumada duada sen olacksınn

hadi cnm hakkın da hayırlısı olsun inş.tabi sen heycandan ateş tablomu görmedin demi.neyse olsunn

sağolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dularım şimdi katlanması için değerimin
allahım inş isteyen herkese banada nasıp eder bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş

eşime msj yazdım
babacım ben şu an annemin rahmındeyim haftaya daha net belli olcam eğer sen beni seversen bende anneme tutuncam 9 ay sonra benı karşıla babacım seni sevivorum diye yazdım bebek ağzıdan

ağlayarak aradı çok sevindi inş allahım bu sevincimizi devam ettir yarabbim

serpil02507+,ven_har+,dilara2424,nazemir,tben+,hayatkavunici,cimcimes53+,kumsal+,nhlkpr+,fatosozel,serengl,seldayavuzgüra

hepsi bu sne hamile kalacak 2011 bizm yılımızzzzzzzzzzzzzzzzzz hepimizn yılıı

ne güzel ağzından bal damlıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…