Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnn kumsalım aminnnnnnn benim sekmedi 28 günde şükür zaten benim çalışmam yoktu biliyorsun şimdi bu ay çalışacağım birde o keçiboynuuznu alığp kayanatacğım bugün canım onu içicemm

ben sana dedim kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama geç döllenme bencee inş hamilesindirrrrrr

inşş hamilesindir inş.ama ben senin yerin de olsam perşembeye kadar bekleyemezdim p.tesi yaptırırdım kan testini tekrar.

:81::81::81::79::79:

SIRADA TUĞBA VAR KIZLAR İNŞ. HAFTAYA ONUDA NİHAL GİBİ LİSTE BAŞINA ALACAM BEKLENEN GÜNÜYLE BİRLİKTE HAYIRLISI OLSUN İNŞ. DEĞERİN KAT KAT ARTSIN İNŞ. CANIM BENİM ....

SIRADA TUĞBA VAR KIZLAR İNŞ. HAFTAYA ONUDA NİHAL GİBİ LİSTE BAŞINA ALACAM BEKLENEN GÜNÜYLE BİRLİKTE HAYIRLISI OLSUN İNŞ. DEĞERİN KAT KAT ARTSIN İNŞ. CANIM BENİM ....

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn canım bende 20 aralık adet oldum beklenmeyn 14 şubat eklermiisn listeye rica etsem

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,kumsal+,nihalla,ven_har+,cimcimes53+,nimren,tben+,hayatkavunici,dilara2424,serengl,

kızlar istye ismleriniiz yazdırın takip edelim:92::92::92::87::87::87::87::87:

herkese iyi günler...ben çıkıyorum....kaplıcaya gidiyorum hamam sefası yapıp gelecem...kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…