çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğinde biran önce hayırlısıyla gelir anneciğine yeni bir başlangıçla birlikte tüm güzellikler seninle olsun serpilim geçen ay 19unda olmuşum bugün 33. günümdeyimm
iyiyiim hayatcım sağol sen nasılsıın
aminnn aminnnnnn rabbim hepimize hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin
kızlar dr la konuştum hamıle değilsin diyemiyorum dedi 5 üstü dedi düzensiz adet vs. dedi haftaya perşembe kan ver gene dedi eğer o zaman kadar regl olursan dedi kımyasal geçirdin deriz dedi ama üstüne görme var ben genede yaptırcam
bende dedimki rahattım bu ay tedabıye gelmedim size kendisine de demiştim biliyorum dedi kımyasalda olsa hamıle kalıyorum demekki dedim evet dedi olgunlukla karşılaman güzel bak dedi inş katlanır güzel haber alırız senden dedi
kız maşallah çalışma istikrarını beğendim
maşalhhhhhhhhhhhhhhh yerim seni ben
ateşli hatun seni
ne güzel ağzından bal damlıyor....
sağolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dularım şimdi katlanması için değerimin
allahım inş isteyen herkese banada nasıp eder bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş
eşime msj yazdım
babacım ben şu an annemin rahmındeyim haftaya daha net belli olcam eğer sen beni seversen bende anneme tutuncam 9 ay sonra benı karşıla babacım seni sevivorum diye yazdım bebek ağzıdan
ağlayarak aradı çok sevindi inş allahım bu sevincimizi devam ettir yarabbim
sağolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dularım şimdi katlanması için değerimin
allahım inş isteyen herkese banada nasıp eder bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş
eşime msj yazdım
babacım ben şu an annemin rahmındeyim haftaya daha net belli olcam eğer sen beni seversen bende anneme tutuncam 9 ay sonra benı karşıla babacım seni sevivorum diye yazdım bebek ağzıdan
ağlayarak aradı çok sevindi inş allahım bu sevincimizi devam ettir yarabbim
ben sana dedim kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama geç döllenme bencee inş hamilesindirrrrrr
inşş hamilesindir inş.ama ben senin yerin de olsam perşembeye kadar bekleyemezdim p.tesi yaptırırdım kan testini tekrar.
:81::81::81::79::79:
herkese iyi günler...ben çıkıyorum....kaplıcaya gidiyorum hamam sefası yapıp gelecem...kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?