herkese iyi günler...ben çıkıyorum....kaplıcaya gidiyorum hamam sefası yapıp gelecem...kendinize iyi bakın
sağol cnm inşşş
nedir bu hamam merakı bugünler de bu topicteserpil başlattı sen devam ettriyosun hadi bakalım iyi yıkanmalar ve paklanmalar
nedir bu hamam merakı bugünler de bu topicteserpil başlattı sen devam ettriyosun hadi bakalım iyi yıkanmalar ve paklanmalar
serpil02507+,cimcimes53+,seldayavuzguray,nhlkpr+,şeker-leblebi,ven_har+,esmeray03,nazemir,nimren,kumsal+,tben+,nihalla,
neyse bozulmayın hep beraber hamam kapatalım elerimzde tef falan göbek taşında hamillerimiiz ortaya aır onlara göbek attırırız
serpil02507+,cimcimes53+,seldayavuzguray,nhlkpr+,şeker-leblebi,ven_har+,esmeray03,nazemir,nimren,kumsal+,tben+,nihalla,
neyse bozulmayın hep beraber hamam kapatalım elerimzde tef falan göbek taşında hamillerimiiz ortaya aır onlara göbek attırırız
kızlar dr la konuştum hamıle değilsin diyemiyorum dedi 5 üstü dedi düzensiz adet vs. dedi haftaya perşembe kan ver gene dedi eğer o zaman kadar regl olursan dedi kımyasal geçirdin deriz dedi ama üstüne görme var ben genede yaptırcam
bende dedimki rahattım bu ay tedabıye gelmedim size kendisine de demiştim biliyorum dedi kımyasalda olsa hamıle kalıyorum demekki dedim evet dedi olgunlukla karşılaman güzel bak dedi inş katlanır güzel haber alırız senden dedi
sağolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dularım şimdi katlanması için değerimin
allahım inş isteyen herkese banada nasıp eder bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş
eşime msj yazdım
babacım ben şu an annemin rahmındeyim haftaya daha net belli olcam eğer sen beni seversen bende anneme tutuncam 9 ay sonra benı karşıla babacım seni sevivorum diye yazdım bebek ağzıdan
ağlayarak aradı çok sevindi inş allahım bu sevincimizi devam ettir yarabbim
benide eklermisiniz listeye benim beklenmeyen regl tarihim 2 şubat
inan çok iyi bi r haber bu yani normal gebelik olmasa bile kalabilme ihtimali çok umut verici hatırlarsan ben hep senden şüpheleniyodum ara ara tuğba kimyasal yaşıyosun derdim hatta bir kerede msnden gününde test yap demiştim çok ama çok mutluyum rabbım utandırmasın devamını nasip etsin 5000 selavat uğurlu geliyo bizlere :))))
amannn çok duygulandım
sağolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dularım şimdi katlanması için değerimin
allahım inş isteyen herkese banada nasıp eder bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş
eşime msj yazdım
babacım ben şu an annemin rahmındeyim haftaya daha net belli olcam eğer sen beni seversen bende anneme tutuncam 9 ay sonra benı karşıla babacım seni sevivorum diye yazdım bebek ağzıdan
ağlayarak aradı çok sevindi inş allahım bu sevincimizi devam ettir yarabbim
ay ağla ağla sabah beri nihal bende çok duyguluyummm çookkk tarif edemem
canım bence sen hamilesin ama bir hafta daha beklede kesin olsun değerin çok yüksekkk
eşine yazdığın mesaja bayıldımmm inşallah haftaya BABA olacaksın mesajınıda atarsınn.. dualarım seninle ve hepinizle canlarımmm..bu sene hepimiz anne olacağız buna inanıyorummmm
canımsınnn ağla ama çokta değil stres yapma sakın rahat olmaya çalış kendine çok dikkat et her fırsatta dinlen dualarım senınle kimyasal yada normal hiç önemli değil inemli olan rahim bebek dölleyebiliyo onu bilmek seni çok seviyorum canım arkadaşım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?