Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

esmeray cnm ben seni ekledim msn ye hala yok gözüküyosun.alla alla ne kadar ilginç.sen beni sil sonra yeniden ekle bakalım.

venhar sildim ve ekledim
ama bnm msn sorunlu yaw
format istiyo pc
kimilerini kabul ediyo kimilerini etmiyo

nedir bu hamam merakı bugünler de bu topicteserpil başlattı sen devam ettriyosun hadi bakalım iyi yıkanmalar ve paklanmalar

eeeeeeeeeeeeee valhi hamam sefası bir harika canım kırmızlardan kurtulunca hemen bir hamam sefası yapacağım kocamın köyüne kayamak atayacağımm

serpil02507+,cimcimes53+,seldayavuzguray,nhlkpr+,şeker-leblebi,ven_har+,esmeray03,nazemir,nimren,kumsal+,tben+,nihalla,

neyse bozulmayın hep beraber hamam kapatalım elerimzde tef falan göbek taşında hamillerimiiz ortaya aır onlara göbek attırırız

yok onlar otursunlar kenarda
ayakları kayar düşerler falan allah korusun

ayy ne güzel olurdu kızzz sıcak su zararlı değil dimi

inan çok iyi bir haber bu yani normal gebelik olmasa bile kalabilme ihtimali çok umut verici hatırlarsan ben hep senden şüpheleniyodum ara ara tuğba kimyasal yaşıyosun derdim hatta bir kerede msnden gününde test yap demiştim çok ama çok mutluyum rabbım utandırmasın devamını nasip etsin 5000 selavat uğurlu geliyo bizlere :))))

amannn çok duygulandım

ay ağla ağla sabah beri nihal bende çok duyguluyummm çookkk tarif edemem

canım bence sen hamilesin ama bir hafta daha beklede kesin olsun değerin çok yüksekkk
eşine yazdığın mesaja bayıldımmm inşallah haftaya BABA olacaksın mesajınıda atarsınn.. dualarım seninle ve hepinizle canlarımmm..bu sene hepimiz anne olacağız buna inanıyorummmm

ay ağla ağla sabah beri nihal bende çok duyguluyummm çookkk tarif edemem

canımsınnn ağla ama çokta değil stres yapma sakın rahat olmaya çalış kendine çok dikkat et her fırsatta dinlen dualarım senınle kimyasal yada normal hiç önemli değil inemli olan rahim bebek dölleyebiliyo onu bilmek seni çok seviyorum canım arkadaşım dualarım seninle

sağol cnm pozitifliğin için ayrıca teşekkür ederim sizin enerjinbizle allahımda izin verdiyse katlancak değerim inş
yarabbim cümlesine yaşatsın tarif edemem
dularımız hepinize cümlesine 2011 çok güzel oldu

serpil02507+,nhlkpr+,tben+,nihalla,dilara2424,seldayavuzguray,nimren,cimcimes53+,kimse+,şeker-leblebi,nazemir,
aman kızlar bende duygulandımm dilaraya katılıyorum belirtilerniiz yazın ütfen evet salavat uğurlu geldi bize hep sevinç gözyaşı olsun inşallhhh

ewt dr da dedim bunu bilmek bile güzel ne güzel olgunlukl dedi bu bıle sevindirici dedim
allahım kalbimizi biliyorrr sağolllllllllllllllllll canım arkadaşım çok sağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…