Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar herkez kendi belirtilerini yazsın hamile olanlarda hiç deyilse meraktan kurtuluruz birazzzz:18:

kasık ağrıları sanki her an regli olacakmışım gibi ama sürekli değil aralıklarla bel ağrısı karnın alt kısmında şişlik sonra gaz bol bol ve gaz sancısı göğüslerim hep regli zamanı şişerdi ama bu sefer daha fazla şiiş hatta damarları belli son olarak yogunluk ve uyuma hissi

selam kızlar tuğba canım ya çok sevindim duygulandım inş.önümüzdeki haftaya bayram var bayram

bende de nihal son 2 gündür uyku halii göğüslerim şiş ama uçları içerde benim bilemiyom yandan hafif acı bide köfte çekti canım geçen gün gaz var karnımda bide

eşine yazdığın msj okadar güzelki ben bile duygulandım....

rabbim,inşaallah sağlıklı bir hamileliktir ne olurrrr AMİNNNNNNNNNN....

bende de nihal son 2 gündür uyku halii göğüslerim şiş ama uçları içerde benim bilemiyom yandan hafif acı bide köfte çekti canım geçen gün gaz var karnımda bide

hamile olmayanlar da yazsın merakımız gitsin en azından yazmışsın ..
ben nhamile değilim ama yazayım;

bel ağrısı,kasıklarda hafif ağrı,duygusallık var.ben de bukadar

periyod günüm 27 ocak

Son düzenleme:

:))) köfte mi :))) deli belirtilerin olabilir canım tuğba ya progestan mı alsan acaba hüseyin beye sorup tabi ??

kızlar herkez belirtilerini yazmış ama tedavi görüyomu klomen diyede yanına yazsınki ona göre bir tahminler yürütelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…