inşallah canım inşallah
daha ne isterin canım allahım hepimzi güldürsün
serpilim çıkarmıki şimdi
bu akşam alıp yarın sabah ilk idrarla yapayım bari
canım bu akşam eve giderken alıcam sabah ilk iş yapıcam sabahtan yazarım
ablacım teşkkrı ederım saol sen nasılsın asıl tbenhamıle he allahım darısı bıze inş inş olur neguzel çok sevındım allahım herkeze nasıp etsın
kızlar biraz önce tekoma gitim pembe bir bebk arabsı ve çok minik pembeler giyinmiş bir bebek annesi ve annnasiyle yolda tuğbayla konuştumm hemen arkasında hamile bir kadın karnı burnunda dedimkii ben bunu mısrayada söylemiştim ya hep bebkli kadınlar banamı denk gelir ben hep hamile kadınmı göreceğim birgün de görmesem ya içimden şöyle ahhhhhh çektim rabimm dedim sen bilirsinyine duygu modundayım anlayacağınız
kızlar bendede buay gögüslerimde sıızı oluyor zaten uclarına dokunamıyorum çok acıyor
vajinada ıslaklık var birden ayağa falan kalkınca su gibi bişey geliyor adet oluyorum zannediyorum
içim bir garip diyette olmama rağmen boğazım durmuyor rabbim hayırlara çıkarsın
TBEN CANIM BENIM GÖZUN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLI SAATLI KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN.HADİ DARISI BIZE İNŞ DUALARIINI EKSIK ETME CNM
canım benim bizde yaşıcazo duyguyu o günleri çok iyi anlaıyorum seni benimde bugün kuzenim oluyor kızlar muhtemelen şuan annesinin kucağında mışıl mışıl uyuyodur . bende düşünüyom kara kara
kumsal biz seninle geçen ay aynı olmadıkmı yalnışmı hatırlıyorum ben 28 günde oluyorum şimdi kaç gün geçti ona göre test yap diyeceğim ama biz arkası arkasına hamile kalacağız onu biliyorumm :)))))))))))))) haaaaaaaa birde bu yıl gizem79 öyle yada böyle hamile kalacak ondanda eminim günah ama içimdeki his böyle ne yapayımm
kızlar bendede buay gögüslerimde sıızı oluyor zaten uclarına dokunamıyorum çok acıyor
vajinada ıslaklık var birden ayağa falan kalkınca su gibi bişey geliyor adet oluyorum zannediyorum
içim bir garip diyette olmama rağmen boğazım durmuyor rabbim hayırlara çıkarsın
canım ben takvime işaretlerim her ay 19 başlamış benimkisi 16 acakta adet olmam lazımdı ormal şartlara göre ama bu istisna benim için her neyse kısmet bakalım şuan 4 gün gecikti yarın sabah 5. gün
amiin serpilim aminnnn öyle olursa varya sevinten dört köşe olurum yaw rabbim hayırlsısın versin inşalalh hepimiz bu yıl anneoluruzemir_bebek:
canım ben takvime işaretlerim her ay 19 başlamış benimkisi 16 acakta adet olmam lazımdı ormal şartlara göre ama bu istisna benim için her neyse kısmet bakalım şuan 4 gün gecikti yarın sabah 5. gün
amiin serpilim aminnnn öyle olursa varya sevinten dört köşe olurum yaw rabbim hayırlsısın versin inşalalh hepimiz bu yıl anneoluruzemir_bebek:
Inanaılmaz yoğun bir enerji akışı var tpikte,
heyecanlı,hayat dolu,umutlu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?