Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal biz seninle geçen ay aynı olmadıkmı yalnışmı hatırlıyorum ben 28 günde oluyorum şimdi kaç gün geçti ona göre test yap diyeceğim ama biz arkası arkasına hamile kalacağız onu biliyorumm :)))))))))))))) haaaaaaaa birde bu yıl gizem79 öyle yada böyle hamile kalacak ondanda eminim günah ama içimdeki his böyle ne yapayımm

TBEN CANIM BENIM GÖZUN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLI SAATLI KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN. HADİ DARISI BIZE İNŞ DUALARIINI EKSIK ETME CNM

ablacım teşkkrı ederım saol sen nasılsın asıl tben hamıle he allahım darısı bıze inş inş olur neguzel çok sevındım allahım herkeze nasıp etsın

canım bneim zamanı gelince rabbim nasip edecek bak n e güzel dualar ediyoruz ne güzel geyik yapıyoruz elbetekii rabbimin takdir ettiği günde olacak herkesin ben bile anne olucam diyorsam siz haydahayda deyin canımmm

şekerleblebimmmmmmmmmmmmmm vallhi yakın seninn çok uzak değil

canım benim bizde yaşıcazo duyguyu o günleri çok iyi anlaıyorum seni benimde bugün kuzenim oluyor kızlar muhtemelen şuan annesinin kucağında mışıl mışıl uyuyodur . bende düşünüyom kara kara

kumsalllll hayırlı haberleni bekliyorum canım inşallahhh bu ay

TBEN CANIM BENIM GÖZUN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLI SAATLI KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN. HADİ DARISI BIZE İNŞ DUALARIINI EKSIK ETME CNM

sağol canım değerim kaatlanırsa daha büyük sevinç olcak inş ma hamıle kalabiliyo olduğumu bilmek de bu duyguyu yaşamakta şükürler olsun herkese nasıp etsin yaradanım
etmezmıyım canım herkesi söyelüyorum hep dualarımda herkesss dualarımı asla bırakmam zaten

o annesin,n kucağında uyusun rabbimm nasip etsin bizlerde

canım ben takvime işaretlerim her ay 19 başlamış benimkisi 16 acakta adet olmam lazımdı ormal şartlara göre ama bu istisna benim için her neyse kısmet bakalım şuan 4 gün gecikti yarın sabah 5. gün
amiin serpilim aminnnn öyle olursa varya sevinten dört köşe olurum yaw rabbim hayırlsısın versin inşalalh hepimiz bu yıl anneoluruzemir_bebek:

tben+,serpil02507,cibeldemiroglu,nhlkpr+,esmeray03,kumsal,cimcimes53+,şeker-leblebi,
KIZLARRR..
ZATEN CAPLANLI,BOMBA GİBİYDİNİZ....
DAHA DA CANLANDINIZ..
SÜPERSİNİZ....

canım sen hamilesin

inş kumsal sende

kumsal canım sen test yap bebeğim çıkar canım eğer çıkmassa kan yaptırırz hadiii kumsalllll sabırla bekliyoruz al ve yap sabah ilk işim senden haber amak olacakk inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama var gibi sende birşey kumsal umut vermeyyeim ama belirtilerin o yönde

ayyy inşallah ne güzel yaa böyleee herkesin gecikmeye başladıı yavaş yavaş dedim busene herkes anne olacak diye dimeee... konvaya sende takıldınn gelsin yenileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…