Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bencede test yap benimde il gebeliğimde adete 1 hafta kala su gibi akıntım oluyodu ilişkidede geliyodu sanki altına kaçırırı gibi olmuştu

kumsalllll hayırlı haberleni bekliyorum canım inşallahhh bu ay
aminn ccanım benim hayırlsısı nihalimmm dua et bize güzel anne
o annesin,n kucağında uyusun rabbimm nasip etsin bizlerde
amiinnnn aminnnn ben nasıl gidicem hayırlı olsuna serpilim biliyorum kahrolucam daha eve girmeden kapıyı açtılarında bebek kokusunu alınca başım dönücek nasıl kucağıma alıp sevicem herkes bana hadi sıra sende diyip yapsana bitane diye abul sabuk konuşucak iyice yarımı kanıtıcaklar ben napıyım kızlarrr
canım sen hamilesin

canım ne gğzel söylemişsin umarım öyledir rabbim bu sefer nasip etmiştir

benim 5.53 çıkmıştı 4gün sonra yaptım 156 çıktı şundada 7haftalık hamileyim inş hamilesindir..

kızlar kızın birinin değeri de 5,53 sonrası bu inş benimde böyle olur yarabbim

kumsal hiç bi zaman böyle düşünmedim sende düşünme allahım bizede vericek inş sende allah büyük inşş bizede verir dersin kulak asma ve sen bence hamılesin

kumsal gideceksin yolda rabbim banada nasip et diyeceksin bebeği kucağına alacaksın cennet kokusunu içine çekeceksin kalbinden dua edecksin sıra sende diyenlerde rabbimin takdiri sırayı o bilir dyeceksin kendinden emin ve umursamaz bir şekdeeeeee tammaıı kuzuuz u sonra biz aklına geleceğiz yalnız değilim diyeceksin ve rabbime binkere şükür kii nefesimi özgürce alıyorum diyeceksin ve ben çok zenginimmm diyerekkkkkkkkk güle oynaya evine gelip sabah ilk çişşşşşşşşşşşş molasında test yapacksın bizde beklyeceğiz ok miiiiii ayyyyyyyyyyyy nede motive ettiimmm hahhahahahahhah

inş kumsal sende
canım benim sağol bitanem inşallah senden de çok güzel habaerler alıcaz tatlımm değerin artıcak bebişinle devam ediceksin bu yola
bu akşam testi alıp sabah yapıyorum yok balım çok kaptırmıyorum kendimi zaten merak etme rabbim hayırlısını versin
Inanaılmaz yoğun bir enerji akışı var tpikte,
heyecanlı,hayat dolu,umutlu.....

aynı fikrdeyim bende
rabbim hepimize hayırlsıısnı versin
busa benden sana
ayyy inşallah ne güzel yaa böyleee herkesin gecikmeye başladıı yavaş yavaş dedim busene herkes anne olacak diye dimeee... konvaya sende takıldınn gelsin yenileri
hayırlısı tatlım sabah belli olucak
bencede test yap benimde il gebeliğimde adete 1 hafta kala su gibi akıntım oluyodu ilişkidede geliyodu sanki altına kaçırırı gibi olmuştu
sabah yapıcam canım bakalım rabbim hayırlsını versin
benim 5.53 çıkmıştı 4gün sonra yaptım 156 çıktı şundada 7haftalık hamileyim inş hamilesindir..

kızlar kızın birinin değeri de 5,53 sonrası bu inş benimde böyle olur yarabbim

tuğbammm canım inşallah seninde aynı şekilde devam eder canım rabbim hayırlsıını versin allahım inşallaj meleğin göbüşündedir

kumsal yarın senden haber beklemekteyizz test yapmayı untma canım merakımızı lütfen gider:122::122::122::122::129::129:

eylül annesi kalmasın ilerliyorum yer açtım size 1:

kumsal arkadaşım dua et sadece rabbim en iyisini en hayırlısını biliyor ve bence sende hamilesinnnn... sakın içini daraltma moralini bozmaaa insanlara kulak asmaaa boşverrr herkesleri... yapsana demesi kolay saçma insanların lafına bakma sakın tamam mı seni çok ama çok iyi anlıyorum canım... ben bebeğim düştükten sonra yakın arkadaşım doğum yaptı ve benim hamile olduğumu öğrendiğinde yüzüme bakmayan görümcem hamile olduğunu söyledi nispet yapar gibi o yüzden kimseciklere bakma tamam mıı..kapa kulağını.... kalbini ferah tut

kızlar bu gece perşembe herkes bolca okusn mübarek bir gece okuyamaynlar salavat çeksin ve nikleri aklında tutamayanlar kağıda not etsin onlar bakarak okuyalım ve bu gece tben için kumsal için ve bekleyenler için artı yeni hamilemiz için dua edelim sırad mısra var doğumu yakın gerçi doğuranlar girmiyor olsun doğursunlarda varsın girmesinler o tatlı heycanla bize zaman ayıramamalrı gayet normal onlarad dua edelim

EVET KIZLARRR ŞİMDİ HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNSÜN SABAH KUMSAL TEST SONUCUNDA HAMİLE OLACAK SONRA TUĞBADAN HABER GELECEK VE SONRA BEKLENMEYEN GÜNLERDEKİ LİSTEDEKİ ARKADAŞLARDANN... POZİTİF DÜŞÜNELİMM TAMAM MII:)))

aslında ben çok negatif bi insanım ama yazılanları okuyunca varya acayip gaza geliyorumm içim güzel enerjiyle doluyor...
herkese hayırlı akşamlarrrr bütün güzellikler bizim olsun inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…