tatalımmmmmmmmmmmm sayende birde hayat biz 2011 poztif başladık ve biizm yılımız dedik canım
nasıl olmayalım
o kadar güzel haberler alıyoruz ki
yaradana ne kadar şükretsek azdır
aminn ccanım benim hayırlsısı nihalimmm dua et bize güzel annekumsalllll hayırlı haberleni bekliyorum canım inşallahhh bu ay
amiinnnn aminnnn ben nasıl gidicem hayırlı olsuna serpilim biliyorum kahrolucam daha eve girmeden kapıyı açtılarında bebek kokusunu alınca başım dönücek nasıl kucağıma alıp sevicem herkes bana hadi sıra sende diyip yapsana bitane diye abul sabuk konuşucak iyice yarımı kanıtıcaklar ben napıyım kızlarrro annesin,n kucağında uyusun rabbimm nasip etsin bizlerde
canım sen hamilesin
benim 5.53 çıkmıştı 4gün sonra yaptım 156 çıktı şundada 7haftalık hamileyim inş hamilesindir..
kızlar kızın birinin değeri de 5,53 sonrası bu inş benimde böyle olur yarabbim
amiinnnn aminnnn ben nasıl gidicem hayırlı olsuna serpilim biliyorum kahrolucam daha eve girmeden kapıyı açtılarında bebek kokusunu alınca başım dönücek nasıl kucağıma alıp sevicem herkes bana hadi sıra sende diyip yapsana bitane diye abul sabuk konuşucak iyice yarımı kanıtıcaklar ben napıyım kızlarrr
r
aminn ccanım benim hayırlsısı nihalimmm dua et bize güzel anne
amiinnnn aminnnn ben nasıl gidicem hayırlı olsuna serpilim biliyorum kahrolucam daha eve girmeden kapıyı açtılarında bebek kokusunu alınca başım dönücek nasıl kucağıma alıp sevicem herkes bana hadi sıra sende diyip yapsana bitane diye abul sabuk konuşucak iyice yarımı kanıtıcaklar ben napıyım kızlarrr
canım ne gğzel söylemişsin umarım öyledir rabbim bu sefer nasip etmiştir
benim 5.53 çıkmıştı 4gün sonra yaptım 156 çıktı şundada 7haftalık hamileyim inş hamilesindir..
senin belirtilerin nasıldı canım
nasıl olmayalım
o kadar güzel haberler alıyoruz ki
yaradana ne kadar şükretsek azdır
canım benim sağol bitanem inşallah senden de çok güzel habaerler alıcaz tatlımm değerin artıcak bebişinle devam ediceksin bu yolainş kumsal sende
bu akşam testi alıp sabah yapıyorum yok balım çok kaptırmıyorum kendimi zaten merak etme rabbim hayırlısını versinkumsal canım sen test yap bebeğim çıkar canım eğer çıkmassa kan yaptırırz hadiii kumsalllll sabırla bekliyoruz al ve yap sabah ilk işim senden haber amak olacakkinşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama var gibi sende birşey kumsal umut vermeyyeim ama belirtilerin o yönde
Inanaılmaz yoğun bir enerji akışı var tpikte,
heyecanlı,hayat dolu,umutlu.....
rabbim hepimize hayırlsıısnı versinaynı fikrdeyim bende
busa benden sana
hayırlısı tatlım sabah belli olucakayyy inşallah ne güzel yaa böyleee herkesin gecikmeye başladıı yavaş yavaş dedim busene herkes anne olacak diye dimeee... konvaya sende takıldınn gelsin yenileri
sabah yapıcam canım bakalım rabbim hayırlsını versinbencede test yap benimde il gebeliğimde adete 1 hafta kala su gibi akıntım oluyodu ilişkidede geliyodu sanki altına kaçırırı gibi olmuştu
kızlar bendede buay gögüslerimde sıızı oluyor zaten uclarına dokunamıyorum çok acıyor
vajinada ıslaklık var birden ayağa falan kalkınca su gibi bişey geliyor adet oluyorum zannediyorum
içim bir garip diyette olmama rağmen boğazım durmuyor rabbim hayırlara çıkarsın
aminn ccanım benim hayırlsısı nihalimmm dua et bize güzel anne
canım ne gğzel söylemişsin umarım öyledir rabbim bu sefer nasip etmiştir
kumsal arkadaşım dua et sadece rabbim en iyisini en hayırlısını biliyor ve bence sende hamilesinnnn... sakın içini daraltma moralini bozmaaa insanlara kulak asmaaa boşverrr herkesleri... yapsana demesi kolay saçma insanların lafına bakma sakın tamam mı seni çok ama çok iyi anlıyorum canım... ben bebeğim düştükten sonra yakın arkadaşım doğum yaptı ve benim hamile olduğumu öğrendiğinde yüzüme bakmayan görümcem hamile olduğunu söyledi nispet yapar gibi o yüzden kimseciklere bakma tamam mıı..kapa kulağını.... kalbini ferah tut
kızlar bende iynemi vurula 1 hafta oldu bende 14 .günmü tes yaptırayım adet gününü bekleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?