canım benim sağol bitanem inşallah senden de çok güzel habaerler alıcaz tatlımm değerin artıcak bebişinle devam ediceksin bu yola
bu akşam testi alıp sabah yapıyorum yok balım çok kaptırmıyorum kendimi zaten merak etme rabbim hayırlısını versin
rabbim hepimize hayırlsıısnı versin
busa benden sana
hayırlısı tatlım sabah belli olucak
sabah yapıcam canım bakalım rabbim hayırlsını versin
tuğbammm canım inşallah seninde aynı şekilde devam eder canım rabbim hayırlsıını versin allahım inşallaj meleğin göbüşündedir
kızlar bu gece perşembe herkes bolca okusn mübarek bir gece okuyamaynlar salavat çeksin ve nikleri aklında tutamayanlar kağıda not etsin onlar bakarak okuyalım ve bu gece tben için kumsal için ve bekleyenler için artı yeni hamilemiz için dua edelim sırad mısra var doğumu yakın gerçi doğuranlar girmiyor olsun doğursunlarda varsın girmesinler o tatlı heycanla bize zaman ayıramamalrı gayet normal onlarad dua edelim
EVET KIZLARRR ŞİMDİ HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNSÜN SABAH KUMSAL TEST SONUCUNDA HAMİLE OLACAK SONRA TUĞBADAN HABER GELECEK VE SONRA BEKLENMEYEN GÜNLERDEKİ LİSTEDEKİ ARKADAŞLARDANN... POZİTİF DÜŞÜNELİMM TAMAM MII:)))
aslında ben çok negatif bi insanım ama yazılanları okuyunca varya acayip gaza geliyorumm içim güzel enerjiyle doluyor...
herkese hayırlı akşamlarrrr bütün güzellikler bizim olsun inşallahhhhhhhhhhh
canım inan bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum ama toparlıyorum şükürler olsun ve yien güçsüz hissttiğim günlerden birini geçiriyordum yazılarınızı oluyana kadar sağoulun kızlar oluyor işte bazaen böyle dediğin gibi busem rabbim büyükk hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun beni bilmem ama senin meleğin göbüşünde tatlımmmkumsal hiç bi zaman böyle düşünmedim sende düşünme allahım bizede vericek inş sende allah büyük inşş bizede verir dersin kulak asma ve sen bence hamılesin
canım benimm bitanem ne güzel yazmışsın ya tamam canım aynen yapıcam hepsini doya doya sevem bari minik kuzenimikumsal gideceksin yolda rabbim banada nasip et diyeceksin bebeği kucağına alacaksın cennet kokusunu içine çekeceksin kalbinden dua edecksin sıra sende diyenlerde rabbimin takdiri sırayı o bilir dyeceksin kendinden emin ve umursamaz bir şekdeeeeee tammaıı kuzuuz u sonra biz aklına geleceğiz yalnız değilim diyeceksin ve rabbime binkere şükür kii nefesimi özgürce alıyorum diyeceksin ve ben çok zenginimmm diyerekkkkkkkkk güle oynaya evine gelip sabah ilk çişşşşşşşşşşşş molasında test yapacksın bizde beklyeceğiz ok miiiiiiayyyyyyyyyyyy nede motive ettiimmm hahhahahahahhah
tamam tatlımm sabah yazıyorum burayakumsal yarın senden haber beklemekteyizz test yapmayı untma canım merakımızı lütfen gider:122::122::122::122::129::129:
eylül annesi kalmasın ilerliyorum yer açtım size 1:
EVET KIZLARRR ŞİMDİ HERKES İYİ ŞEYLER DÜŞÜNSÜN SABAH KUMSAL TEST SONUCUNDA HAMİLE OLACAK SONRA TUĞBADAN HABER GELECEK VE SONRA BEKLENMEYEN GÜNLERDEKİ LİSTEDEKİ ARKADAŞLARDANN... POZİTİF DÜŞÜNELİMM TAMAM MII:)))
aslında ben çok negatif bi insanım ama yazılanları okuyunca varya acayip gaza geliyorumm içim güzel enerjiyle doluyor...
serpil plan yaptım akşam için önce yemek sonra banyo ve dua diye inşallah yine uyuya kalmam
kızlar cimcimeden ses yok pc başında uyudumu acaba saatlerdir açık ama tek kelam yok
kzı salavatt çekiyor allahh seni iyi etsin emimii bebeğinin 2 ye katlasın emiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallhhhhhhhhhhhh kızlar listeye adını yazdırmak istyen yazdırsın konya bir ki konya kasarya konya aksaray
kzı salavatt çekiyor allahh seni iyi etsin emimii bebeğinin 2 ye katlasın emiiiiiiiiiiiiiiiii
ne dionnn kısss hayrols bu coşku ne yaffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?