Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin cnm inşşş senden de güzel haberler alalım inş

serpil plan yaptım akşam için önce yemek sonra banyo ve dua diye inşallah yine uyuya kalmam

b hepp gaza gel canımmmmmmmmmmmm güzellkler dolsunnnnnnnn iyi akşamlar sllaa gitsinnn bir dahamı dünyayya geleceğiz ama biz bebek bekleyeceğiz hahhahahhahahha aaaaaaaa ne yapalım bekleyecğiz işte:82::82:

kumsal hiç bi zaman böyle düşünmedim sende düşünme allahım bizede vericek inş sende allah büyük inşş bizede verir dersin kulak asma ve sen bence hamılesin
canım inan bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum ama toparlıyorum şükürler olsun ve yien güçsüz hissttiğim günlerden birini geçiriyordum yazılarınızı oluyana kadar sağoulun kızlar oluyor işte bazaen böyle dediğin gibi busem rabbim büyükk hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun beni bilmem ama senin meleğin göbüşünde tatlımmm
canım benimm bitanem ne güzel yazmışsın ya tamam canım aynen yapıcam hepsini doya doya sevem bari minik kuzenimi
sağol bitanem kızlar desteğin için çok teşekkür ederim hepinize
kumsal yarın senden haber beklemekteyizz test yapmayı untma canım merakımızı lütfen gider:122::122::122::122::129::129:
tamam tatlımm sabah yazıyorum buraya
eylül annesi kalmasın ilerliyorum yer açtım size 1:

canım benim yaaaa

b hepp gaza gel canımmmmmmmmmmmm güzellkler dolsunnnnnnnn iyi akşamlar sllaa gitsinnn bir dahamı dünyayya geleceğiz ama biz bebek bekleyeceğiz hahhahahhahahha aaaaaaaa ne yapalım bekleyecğiz işte:82::82:

serpil plan yaptım akşam için önce yemek sonra banyo ve dua diye inşallah yine uyuya kalmam

canım sen kendini yorma bebeğim bir iki bişi okursan oku okuyamssan sadce dua et ve güzelce dinlen canım senin okuman değil dua etmen yetrlii cnmm kabul olur çüküü

kumsall hangimiz kötü anlar yaşamdıki salya sümük olduğumuz çok gün olduu ve biz yine birbirimize destek oldukk aşacağız ve aşıyoruzda sabır sabır kaderi yenermiş pozitif ol güle oynay git tamamıı negtaif yokkk canımm biiz düşün öyle anlarda

serpil02507+,nimren,nhlkpr+,xaysex,cibeldemiroglu,tben+,kumsal+,cimcimes53+,dilara2424,şeker-leblebi,nihalla,

güya bugün burada olamayacktım buradan çıkamdım :82:

inşaallaaahhhhhtben ve kumsal hamlelerdir
rabbim hepimize visin inşalllaaaaaaahhhhhhhhh

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,xaysex,nhlkpr+,şeker-leblebi,daisy_81,tben+,nimren,hayatkavunici,kumsal+,cibeldemiroglu,cimcimes53+,

2011 hamile arabasıı hareket etii herkes kalacakk aşağıda kimse kamasın ayyyyyyyyyyy bunu yazrken yine kimse geldii aklım a kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz kimseeeeeeeeeee nerdesin değiş şu niki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…