tbennnnnnn tebrik ederimmmmmmm canım sagilkla al kucagına canım yaaacanım tben hami,leeeeeee ama sayının katlanmsını bekliyoruz bebeğimm geçmişi okuyammsın çok çene yaptık kan testi yaptırdıı değeri hamile değeri ama daha minik :)))))
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
serpil02507+,xaysex,nhlkpr+,şeker-leblebi,daisy_81,tben+,nimren,hayatkavunici,kumsal+,cibeldemiroglu,cimcimes53+,
2011 hamile arabasıı hareket etii herkes kalacakk aşağıda kimse kamasın ayyyyyyyyyyy bunu yazrken yine kimse geldii aklım a kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz kimseeeeeeeeeee nerdesin değiş şu niki
bana da bir bileeeeeeeetttttttttttttt...........................
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee bana cevap yaz bebemmm aklım sende
canım cimcime oruçluydu şmdi yemeğini yiyecek ve kocacaığına gidecek bugün bulunduğu yerde iş makinalrı çalışmış başı ağrıyor eee birde oruç olunca halsiz kaldı selamı var hepinize birazdan çıkmış olacak
bana da bir bileeeeeeeetttttttttttttt...........................
allah kabul etsin canımmm
benden sana kombine canım bilet falan uğraşma sen
serpil bizler de patlatalım kız bombayı artık,önce bomba patlatalım,sonra da bebek pırtlatalım
hadiii inşallhh ben sevgiller gününde hediye versemm tam 14 şubat benimm sende versenn ama ben en kıtırımm hahhahahahhahhahahahhahhah ne yapsak etsekk bir bomba patlatsak pırtlatması kolay
anam işte,ben sen fatoş...kıtırlarız......ne güzel işte.....pırtlatırız pırtlatırızzzz
maşallhhhhhhhhhhhh kızlar listeye adını yazdırmak istyen yazdırsın konya bir ki konya aksarya konya aksaray
inşallah bübeemmmm...neden prtlatmayalım.....hahahhahahahhahaha evet biz kıtırlarr ama çıtırız şekerimmmmm biz pırtlattıkmıı olay olur hahhahahahhahahhahhahh kızlarda bol umut eeeeee pırtlatacğız inşallhhh
haha yaşasın
konya dedi allah söyletti
demek ki sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?