haha yaşasın
konya dedi allah söyletti
demek ki sıra bende
anam işte,ben sen fatoş...kıtırlarız......ne güzel işte.....pırtlatırız pırtlatırızzzz
selam kızlar nasılsınız?
hepinize her fırsatta iyi dileklerimi gönderiyorum dua ediyorum hep..
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür haftaya 2 aylık olucaz hiç giremiyorum hiç zamanım yok oğlumla yalnızız ve zamana yetişemiyorumm
çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
serpilim sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız?
hepinize her fırsatta iyi dileklerimi gönderiyorum dua ediyorum hep..
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür haftaya 2 aylık olucaz hiç giremiyorum hiç zamanım yok oğlumla yalnızız ve zamana yetişemiyorumm
çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
serpilim sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız hepini,ze hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin
kızlar testi yaptım ve sonuç malesef negatif çok üzgünüm rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız hepini,ze hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin
kızlar testi yaptım ve sonuç malesef negatif çok üzgünüm rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı
kan testi yaptırsan :26::26: eğer geç döllenmeyse negatif çıkar idrarda
durrrrrrrrrr negatif değil o bekle kan yaptıracğız tuğbada negatifi gördü kan yaptı şekerim testlerde hemen çıkmayabiliyor
sağolun kızlar ama bence herzamanki bir gecikme zaten hiç bişey kalmadı belirti olarak tets yapınca hepsi bitti
sağolun kızlar ama bence herzamanki bir gecikme zaten hiç bişey kalmadı belirti olarak tets yapınca hepsi bitti
gunaydın kızlar herkeze ii cumalar bu arada selavatların hepsı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?