Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım seni takip ediuorum güzel hamişim,iz rabbimm mutluğunu kat kat artırsın hepimiz çok iyiz nihal hamile kızkardeşim hamile busecan ve yeni niki tben de hamile canım değerinin katlanmsını bekliyoruz haytım 2011 güzel başldık güzel gitsin inşallhhhhhhhh

sezencim hoşgeldin nasılsın canım. dünyalar güzeli yiğenimizde iyidir inşallah. canım sen oğluşunla vakit geçir sağlığı yerinde olsun da sık sık gelme. ama bizide çok ihmal etme sakın

günaydın kızlar nasılsınız hepini,ze hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin
kızlar testi yaptım ve sonuç malesef negatif çok üzgünüm rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı

kan testi yaptırsan :26::26: eğer geç döllenmeyse negatif çıkar idrarda

durrrrrrrrrr negatif değil o bekle kan yaptıracğız tuğbada negatifi gördü kan yaptı şekerim testlerde hemen çıkmayabiliyor

kan testi yaptırsan :26::26: eğer geç döllenmeyse negatif çıkar idrarda

durrrrrrrrrr negatif değil o bekle kan yaptıracğız tuğbada negatifi gördü kan yaptı şekerim testlerde hemen çıkmayabiliyor

sağolun kızlar ama bence herzamanki bir gecikme zaten hiç bişey kalmadı belirti olarak tets yapınca hepsi bitti

sağolun kızlar ama bence herzamanki bir gecikme zaten hiç bişey kalmadı belirti olarak tets yapınca hepsi bitti

kumsalııııııııııııııııııım canım nasılsın birtanem. üzülme lütfen hayırlısı neyse o canım benim. ayrıca idrarda negatif diye henüz her şey bitmiş değil

kumsalcım esmeray dıe arkadaşımız varya oda hamış kaldığında çıkmamış idrarda 10 gun geçınce evde yenıden test yapmış çıkmış canını sıkma bekleyelım bakalım allahım hayırlısı neyse onu nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…