Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

2011 hepinize hamişlik getirsin canım serpilimmm

sezencim hoşgeldin nasılsın canım. dünyalar güzeli yiğenimizde iyidir inşallah. canım sen oğluşunla vakit geçir sağlığı yerinde olsun da sık sık gelme. ama bizide çok ihmal etme sakın

canımm sağol kalbim ve dualarım hep sizinlee

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,sezen10+,cibeldemiroglu,fatosozel,

canım sezenimm uğurlu hamişimzdin şimdi uğurlu annemizisin canım tatlı yakışıklı oğlumuzla güzel günler geçir bize zaman ayırdığıniçinde tşk çok yoğun olduğunu hepimiz biliyuoruz ayrıca sizler artık ayrı gezegende yaşıyorsunuz darısı bizlerin başına sizlerin duaları rabbim katında makbuldür dua et yeter arad birde olsa yakışıklıdan fırsat bulunca bir slmın bizler yetecekk canımm kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9

kızlar bu ne şimdi ?????

kumsalcım lütfen üzülme daha erken idrarda belli olmaz azdaha bekle kan testi yaptır canım :26::26::26::26::26:

gunaydın kızlar herkeze ii cumalar bu arada selavatların hepsı bitti

bu tabloya göre iki düşüş var 15. gün 35,8 ve 19 ncu gün 35,9 inş çifttir cimcimecim yarına bakıcazz inşşş yükselirr

kumsalcımmm canım benim cenım benimm üzülme sakın hayırlısı diyelim mubarek günde isyan etmeden dua edelim

cimcimee ben 1 tane yasin okudum birde selavatlarım bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…