Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin canım aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn bayılıyorum ben buradaki bu güzelliğe ve bütün kızlara

amin şekrim amin yüreğine sağlık aminnnnnnnnnnnnn

aminn Allah Kabul etsin.. bu arada ben de akşam Türkçe olarak Yasin okudum kabul olur inşallah..

amin canım benim amin...

ateş tablom...bakın bakayım.yazdım buraya da

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4

7.gün=36.4

8.gün=36.3

9.gün=36.3

10.gün=36.3

11.gün=36.4

12.gün=36.3

aminnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzınıza yüreğinize sağlık ....allah dualarımızı kabul eder inşallah

canım tabiki kabul olur canım niye olmasın bende türkçeden okuyorum :80:

ayyy iyi öyleyse ne bileyim soramadım size arapçadan mı okuyorsunuz diye .. sevndim canım:)))))

allah kabul etsin inşallah ezan vakti dualarımız kabul olur inşallah.. en kısa zamanda dilediğimiz bütün herşeyi nasip et yarabbimmm

Ey yerleri gökleri yaratan Rabbim sana iyi kul olmamıza yardım et bizi doğru yoldan Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin yolundan ayırma. okuduğumuz salavatları yerine ulaştır yarabbim. ım sen büyüksün sen bize yardım edersin. ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından boş çevirme yarabbim. tuğba kardeşimizin yüzünü güldür ona hayırlı sağlıklı evlat ver yarabbim.

seren kardeşimin tedavisinde yardım et herşey yolunda gitsin yarabbim.

allahım şerminin kocasının gönlüne kendiliğinden istanbula gelip doktora muayene olması için sıcaklık ver yarabbim

serpil,nermin ve şeyma kardeşlerimizin dükkanlarını nurlandır hayırlı rızıklar nasip eyle yarabbim

seçil kardeşimize yardım et sıkıntılarından kurtulması için ona gönül ferahlığı ver yarabbim

nisan kardeşimizin 4 şubatta çekilecek olan hsg sinin kolaylıkla olmasına yardım et yarabbim.

rahşan ve yasemin ve nihal arkadaşlarımıza hayırlı kolay doğumlar nasip eyle yarabbim

yarabbi yarabbi yarabbi bizim tek yürek olduğumuz tuğba kardeşimizin sevincini yarım bırakma tek yüreğimizin üzerinden elini çekme yarabbim

yarabbim buradn adını yazamadığım diğer tüm kardeşlerimizin şeker-leblebi, seldayavuz, hayatkavuniçi, dilara ve diğer tüm kardeşlerimizn dileklerini ver yarabbim. dualarını kabul buyur

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzınıza yüreğinize sağlık ....allah dualarımızı kabul eder inşallah

canımm rabbim ona açılan elleri boş çevirmez elbette kabul eder :)

serpil02507+,tben+,belenay+,şeker-leblebi,cimcimes53+,ven_har+,serengl,nihalla,fatosozel,nimren,
kızlar hepiniizn rabbim gönül muradınızıı versinn bu güzel gün hurmetine

bütün kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bütün kalbimle amin diyorum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn serpilim aminnnnn inşallah seninde gönül muradını versin rabbim

slm kızlar hayırlı cumalar
bende yasinleri bitirdim bnm içinde dua ettniz değilmi
dualarımız kabul olsun amin

Amin amin amin amin amin amin amin amin yaptığınız bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiiiiiin
allahım ey yüce rabbim öncelikle bizleri bağışla bütün hamdü senalar sana bütün salatü selamlarda iki cihan günaşi hz muhammed sav efendimize olsun rabbim katında hayırla kabul edeceğin dualardan eyle dualarımızı olmazı olduran sensin senin herşeye gücün yeter kudret sahibi allahım yaptığımız duaları okuduğumuz sureleri salavatları izzeti dergahında kabul buyur bizler aczimiz ile sana geldik el açıp yalvarıyoruz dualarımızın hayırla kabulünü dileriz ancak sana kulluk eder yancak senden yardım dileriz kapından çevirme rabbim anne olmuş arkadaşlarımıza evlatlarını hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip et hamile olan arkadaşlarımızada hayırlı olay doğumlar nasip et ve evlat hasretiyle yanan bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle kmsenin kucağını boş bırakma ver rabbim hayırla ver sağlıkla ver bu topikte olan olmayan hatta dünya üzerinde bir bebek hasretiyle yanan gönüllerin yüreğine su serp rahmetinden merhametinden bizleri mahrum eyleme sana sığınıyor sana güveniyoruz dualrımızı hayırla kabul eyle rabbim amin

serpil02507+,kumsal+,serengl,cibeldemiroglu,esmeray03,nimren,belenay+,fatosozel,tben+,cimcimes53+,ven_har+,nihalle

kızlar haftaya 500 yasinimizn duası var bugün ki dualar harikaydı duyguluydu haftya muhteşm500 yasinimizn duası var rabbim şimdiden kabul etsin

amin belenay amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…