ne durumdasın varmı bir değişiklik ???
yok değişiklik akıntım geliyo bende başka şey diye wc korka korka giriyom
ateşim bu sabah 37,1 ikinci kez ölçtüm 37,00 1 derece bişey olmaz
bide sabah midem kötüydü heyecandan sanırımo kadar cnm
tamam canım allah kabul etsin okuduğun sayıyı sölersin eksiklerden düşeriz canım ...
akıntı bendede oluyodu aynen wcye koşuyodum hemenya progestanı sordun mu ?
merhaba kızlar:79::79::79::79::79::79::79::79::79:napıyonuz aşağıda
hayır cnm :26: sormadım ay dün gece uykum vardı 9 da yattım bide gerek duyarsa verir zaten şimdi hormon almıyım boşuna diyorum ilaçszı bunu yaşadım vardır bir hayır
doğru şimdi progestan alsan kan değerinide etkiliyo haklısın aferim kullanma ama dikkat et iyi bak kendine
tmm cnm allahın izniyle sağlıklıysa inş dualarım o yönde bunuda gördük yaşattı ya rabbim bin şükür cümlesine yarabbim yaşatsın beni sevindiren rabbim
akşam kral neler yaptı anlatsana
teşekkür ederim..hepimize kocalarla beraber,çoluğumuzla çocuğumuzla beraber,sağlıklı,mutlu bir ömür ılsun inşallah...amin hayatcım inş
evlilik yıldönümün kutlu olsun
amin canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin çok geçmiş olsun buarada akşam eşin iyileştirsin seni artık :)))
ay bende dün kocişimin yanına gittimiçin ama malesef kocam hasta olduğundan olmadı
geçmiş olsun canımmmmmmmmm
nice yıllarrr 40 yıl bir yastıkta kocayın
kızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum bende pko vardı
fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516
ay nihal dün aksilk oldu arabamız arızalandı ve eşim arabayla ilgilendi beni almaya bile gelemedi olsun
eve geldiğinde ben uzanıyodum oda perişan haldeydi yattık yanyana gülüştük çocuklarım diye diyesevdi ama çocuklarım ne alaka
sonrada yemek yedik 900 salavat çekebildim uykumuz geldi 9 da uyuduk
sabahda bakıyo gülüyo banabide perş artış olursa ne olur bilmem
sabah msj atmış kızımıza ii bak aşkım diye
sağol aşkim......allah sana da doğacak çocuğun ve kocanla beraber uzun uzun yıllar nasip eder inşallah......
allahım yaaaa kız bile demiş inşallah allahım utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?