Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne durumdasın varmı bir değişiklik ???

yok değişiklik akıntım geliyo bende başka şey diye wc korka korka giriyom
ateşim bu sabah 37,1 ikinci kez ölçtüm 37,00 1 derece bişey olmaz
bide sabah midem kötüydü heyecandan sanırım o kadar cnm

yok değişiklik akıntım geliyo bende başka şey diye wc korka korka giriyom
ateşim bu sabah 37,1 ikinci kez ölçtüm 37,00 1 derece bişey olmaz
bide sabah midem kötüydü heyecandan sanırım o kadar cnm

akıntı bendede oluyodu aynen wcye koşuyodum hemen ya progestanı sordun mu ?

akıntı bendede oluyodu aynen wcye koşuyodum hemen ya progestanı sordun mu ?

hayır cnm :26: sormadım ay dün gece uykum vardı 9 da yattım bide gerek duyarsa verir zaten şimdi hormon almıyım boşuna diyorum ilaçszı bunu yaşadım vardır bir hayır

hayır cnm :26: sormadım ay dün gece uykum vardı 9 da yattım bide gerek duyarsa verir zaten şimdi hormon almıyım boşuna diyorum ilaçszı bunu yaşadım vardır bir hayır

doğru şimdi progestan alsan kan değerinide etkiliyo haklısın aferim kullanma ama dikkat et iyi bak kendine

doğru şimdi progestan alsan kan değerinide etkiliyo haklısın aferim kullanma ama dikkat et iyi bak kendine

tmm cnm allahın izniyle sağlıklıysa inş dualarım o yönde bunuda gördük yaşattı ya rabbim bin şükür cümlesine yarabbim yaşatsın beni sevindiren rabbim

akşam kral neler yaptı anlatsana

ay nihal dün aksilk oldu arabamız arızalandı ve eşim arabayla ilgilendi beni almaya bile gelemedi olsun
eve geldiğinde ben uzanıyodum oda perişan haldeydi yattık yanyana gülüştük çocuklarım diye diye sevdi ama çocuklarım ne alaka
sonrada yemek yedik 900 salavat çekebildim uykumuz geldi 9 da uyuduk
sabahda bakıyo gülüyo bana bide perş artış olursa ne olur bilmem
sabah msj atmış kızımıza ii bak aşkım diye

Son düzenleme:
amin hayatcım inş
evlilik yıldönümün kutlu olsun
teşekkür ederim..hepimize kocalarla beraber,çoluğumuzla çocuğumuzla beraber,sağlıklı,mutlu bir ömür ılsun inşallah...

canım benim teşekkür ederim cimcimem....allah hepimize uzun yıllar nasip eder inşallah...
kızzz..sen de kocanın iyileştirseydin ya.....

kızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum bende pko vardı

fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

kızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum bende pko vardı

fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

cnm çok güzel eski değerlerini bilmiyorum ama inş sonucunda bebek gelir

allahım yaaaa kız bile demiş inşallah allahım utandırmasın

KIZLAR SELAM BİRAZ GEÇTE OLSA BEN GELDİM DÜN ÇOK HASTAYDIM ATEŞİM 39 DERECEYDİ NE YAPTIYSAK DÜŞMEDİ SONUNDA HASTANEYE GİTTİK İĞNEYDİ SERUMDU ATEŞİMİ ANCA DÜŞÜREBİLDİLER EŞİM GARİBİM KÖTÜ OLDU BENİ O HALDE GÖRÜNCE

BİRDE HASTANEDE AŞKIM GEBELİK TESTİ YAPSINLAR DEDİ BENDE hayır olacaksa bu ilaçlarlada olur dedim garibim hala umutlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…