Amin amin amin amin amin amin amin amin yaptığınız bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiiiiiin
allahım ey yüce rabbim öncelikle bizleri bağışla bütün hamdü senalar sana bütün salatü selamlarda iki cihan günaşi hz muhammed sav efendimize olsun rabbim katında hayırla kabul edeceğin dualardan eyle dualarımızı olmazı olduran sensin senin herşeye gücün yeter kudret sahibi allahım yaptığımız duaları okuduğumuz sureleri salavatları izzeti dergahında kabul buyur bizler aczimiz ile sana geldik el açıp yalvarıyoruz dualarımızın hayırla kabulünü dileriz ancak sana kulluk eder yancak senden yardım dileriz kapından çevirme rabbim anne olmuş arkadaşlarımıza evlatlarını hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip et hamile olan arkadaşlarımızada hayırlı olay doğumlar nasip et ve evlat hasretiyle yanan bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle kmsenin kucağını boş bırakma ver rabbim hayırla ver sağlıkla ver bu topikte olan olmayan hatta dünya üzerinde bir bebek hasretiyle yanan gönüllerin yüreğine su serp rahmetinden merhametinden bizleri mahrum eyleme sana sığınıyor sana güveniyoruz dualrımızı hayırla kabul eyle rabbim amin
Ey yerleri gökleri yaratan Rabbim sana iyi kul olmamıza yardım et bizi doğru yoldan Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin yolundan ayırma. okuduğumuz salavatları yerine ulaştır yarabbim. ım sen büyüksün sen bize yardım edersin. ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından boş çevirme yarabbim. tuğba kardeşimizin yüzünü güldür ona hayırlı sağlıklı evlat ver yarabbim.
seren kardeşimin tedavisinde yardım et herşey yolunda gitsin yarabbim.
allahım şerminin kocasının gönlüne kendiliğinden istanbula gelip doktora muayene olması için sıcaklık ver yarabbim
serpil,nermin ve şeyma kardeşlerimizin dükkanlarını nurlandır hayırlı rızıklar nasip eyle yarabbim
seçil kardeşimize yardım et sıkıntılarından kurtulması için ona gönül ferahlığı ver yarabbim
nisan kardeşimizin 4 şubatta çekilecek olan hsg sinin kolaylıkla olmasına yardım et yarabbim.
rahşan ve yasemin ve nihal arkadaşlarımıza hayırlı kolay doğumlar nasip eyle yarabbim
yarabbi yarabbi yarabbi bizim tek yürek olduğumuz tuğba kardeşimizin sevincini yarım bırakma tek yüreğimizin üzerinden elini çekme yarabbim
yarabbim buradn adını yazamadığım diğer tüm kardeşlerimizin şeker-leblebi, seldayavuz, hayatkavuniçi, dilara ve diğer tüm kardeşlerimizn dileklerini ver yarabbim. dualarını kabul buyur
slm kızlar hayırlı cumalar
bende yasinleri bitirdim bnm içinde dua ettniz değilmi
dualarımız kabul olsun amin
Amin amin amin amin amin amin amin amin yaptığınız bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiiiiiin
allahım ey yüce rabbim öncelikle bizleri bağışla bütün hamdü senalar sana bütün salatü selamlarda iki cihan günaşi hz muhammed sav efendimize olsun rabbim katında hayırla kabul edeceğin dualardan eyle dualarımızı olmazı olduran sensin senin herşeye gücün yeter kudret sahibi allahım yaptığımız duaları okuduğumuz sureleri salavatları izzeti dergahında kabul buyur bizler aczimiz ile sana geldik el açıp yalvarıyoruz dualarımızın hayırla kabulünü dileriz ancak sana kulluk eder yancak senden yardım dileriz kapından çevirme rabbim anne olmuş arkadaşlarımıza evlatlarını hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip et hamile olan arkadaşlarımızada hayırlı olay doğumlar nasip et ve evlat hasretiyle yanan bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle kmsenin kucağını boş bırakma ver rabbim hayırla ver sağlıkla ver bu topikte olan olmayan hatta dünya üzerinde bir bebek hasretiyle yanan gönüllerin yüreğine su serp rahmetinden merhametinden bizleri mahrum eyleme sana sığınıyor sana güveniyoruz dualrımızı hayırla kabul eyle rabbim amin
Ettiğimiz duaların hepsi semada buluşsun inşallah rabbim duysun sesimizi
[sıze="3"]ey yerleri gökleri yaratan rabbim sana iyi kul olmamıza yardım et bizi doğru yoldan hz.muhammed mustafa s.a.v. Efendimizin yolundan ayırma. Okuduğumuz salavatları yerine ulaştır yarabbim. ım sen büyüksün sen bize yardım edersin. Ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından boş çevirme yarabbim. Tuğba kardeşimizin yüzünü güldür ona hayırlı sağlıklı evlat ver yarabbim.
Seren kardeşimin tedavisinde yardım et herşey yolunda gitsin yarabbim.
Allahım şerminin kocasının gönlüne kendiliğinden istanbula gelip doktora muayene olması için sıcaklık ver yarabbim
serpil,nermin ve şeyma kardeşlerimizin dükkanlarını nurlandır hayırlı rızıklar nasip eyle yarabbim
seçil kardeşimize yardım et sıkıntılarından kurtulması için ona gönül ferahlığı ver yarabbim
nisan kardeşimizin 4 şubatta çekilecek olan hsg sinin kolaylıkla olmasına yardım et yarabbim.
Rahşan ve yasemin ve nihal arkadaşlarımıza hayırlı kolay doğumlar nasip eyle yarabbim
yarabbi yarabbi yarabbi bizim tek yürek olduğumuz tuğba kardeşimizin sevincini yarım bırakma tek yüreğimizin üzerinden elini çekme yarabbim
yarabbim buradn adını yazamadığım diğer tüm kardeşlerimizin şeker-leblebi, seldayavuz, hayatkavuniçi, dilara ve diğer tüm kardeşlerimizn dileklerini ver yarabbim. Dualarını kabul buyur[/sıze]
ateş tablom...bakın bakayım.yazdım buraya da
1.gün=36.3
2.gün=36.1
3.gün=36.1
4.gün=36.3
5.gün=36.3
6.gün=36.4
7.gün=36.4
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.3
canlarım benimmm hepinize çok teşekkür ederim sağolun kızlar
ne güzel dudlar yapmışsınız rabbim kabul etsin inşallah ağzınıza sağlık
Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..
Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..
Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..
Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..
Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..
Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."
canım allah kabul etsin türkçe derken arapça nın türkçe yazılışı dimi meali değil yani ???
Ey yerleri gökleri yaratan Rabbim sana iyi kul olmamıza yardım et bizi doğru yoldan Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin yolundan ayırma. okuduğumuz salavatları yerine ulaştır yarabbim. ım sen büyüksün sen bize yardım edersin. ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından boş çevirme yarabbim. tuğba kardeşimizin yüzünü güldür ona hayırlı sağlıklı evlat ver yarabbim.
seren kardeşimin tedavisinde yardım et herşey yolunda gitsin yarabbim.
allahım şerminin kocasının gönlüne kendiliğinden istanbula gelip doktora muayene olması için sıcaklık ver yarabbim
rahşan ve yasemin ve nihal arkadaşlarımıza hayırlı kolay doğumlar nasip eyle yarabbim
yarabbim buradn adını yazamadığım diğer tüm kardeşlerimizin şeker-leblebi, seldayavuz, hayatkavuniçi, dilara ve diğer tüm kardeşlerimizn dileklerini ver yarabbim. dualarını kabul buyur
evet canım türkçe yazılışı.. inşallah haftaya kadar okumaya çalışacam..
tuğbaaaacımmm.
şimdi sen bebe mi bekliyosun canım...allah tamamına erdirsin inşaalah.allah tüm dualarımızı kabul etsin....
kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....
tuğbaaaacımmm.
şimdi sen bebe mi bekliyosun canım...allah tamamına erdirsin inşaalah.allah tüm dualarımızı kabul etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?