Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allahım yaaaa kız bile demiş inşallah allahım utandırmasın

amin cnm inş
utanmak ne alaka kız ne olursa olsun bunu yaşattı rabbim inş hayırlısı olurda olmazsa diye düşündüğünü biliyorum ne yapalım ksımet ama hamıle kaldım için binlerce şükür gerisi gelir inş

inş hayırlısıyle bebeğin gelir cnm

kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice mutlu huuzrlu yıllar diliyorum rabbim bu yıl size meleğiniiz nasip etsin istiyorum nice mutlu yılara bu arad hasatsın geçmiş olsun canım dualarımız bir harikaydıı canım çünkü hepimiz bir harikayız

canımmmmmmm bebeğim çok geçmiş olsun evet duadan gözlerimiz seni aradı yetişmedi dedimm ben galiba çok ama çok geçmiş olsun hemencicik atlatırsın sen ve hayatkavuniçi hemen size iyilşeme enerjisii yolluyoruz

hayat evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim bol çocuklu yıllar nasip etsin inşallah

dünkü dualranız gerçekten süpermiş rabbim hepinizin gönlüne göre versin

serpillllllllllllll canım beni hamama götür terleyeyimde şu hastalığı atayım üzerimden bir an önce

oyyyyyy kız durun bu ay serpil boş geçti benim yarın olmam lazım bende size müjde verirmişim çıkmadık candan umut kesilmezmiş

çokkkk geçmiş olsun canımm salgın var herkez hasta şirkette ateşle başlıyo kusma v.s devam ediyo dikkat et kendine

canım benim..çok çok geçmiş olsun...acayip bi salgın var son günlerde...çok dikkat et....ben de yakalandım bugün...

canım benim ..çok sağolasın....ben de sana kocanla ve bebeğinle,çok güzel bir ömür diliyorum

iyileştirdim canım benim ıhalmur kaynattım meyve suyu hazırladım

canım çık gel gidelim hamamam bir terle şöyle at vucudundan mikropları .)) tattalım nasipp boş geçti dolu geçtiyle olmuyor işte rabbimm vercekse verir bellimii olur hiç ummadığın anda alırsın bebeşini kucağına bak nihalimiz tüpe hazırlık yaparken şükürr meleği kondu göbüşüne yaniiii seninde konacakk zamanı gelince ben 2ci gündeyim kırmızların hahhahah benim zaten kökten boştu biliyuorsunuz

şimdi den sonra bol bol çalış yoksa seni ne yaparım biliyorsun hem özlemişsindirde demi ama :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

çok geçmiş olsun canım .....dikkat et kendine ...ahhh bu eşler varya bizden çok umutlanıyolar aslında daha çok yıpranıyolar bize bişey belli etmeselerde

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

hayatkavunici,nerminoz,şeker-leblebi,serpil02507,tben+,serengl,seldayavuzguray,cimcimes53+,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…