allahım yaaaa kız bile demiş inşallah allahım utandırmasın
KIZLAR SELAM BİRAZ GEÇTE OLSA BEN GELDİM DÜN ÇOK HASTAYDIM ATEŞİM 39 DERECEYDİ NE YAPTIYSAK DÜŞMEDİ SONUNDA HASTANEYE GİTTİK İĞNEYDİ SERUMDU ATEŞİMİ ANCA DÜŞÜREBİLDİLER EŞİM GARİBİM KÖTÜ OLDU BENİ O HALDE GÖRÜNCE
BİRDE HASTANEDE AŞKIM GEBELİK TESTİ YAPSINLAR DEDİ BENDE hayır olacaksa bu ilaçlarlada olur dedim garibim hala umutlanıyor
kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....
KIZLAR SELAM BİRAZ GEÇTE OLSA BEN GELDİM DÜN ÇOK HASTAYDIM ATEŞİM 39 DERECEYDİ NE YAPTIYSAK DÜŞMEDİ SONUNDA HASTANEYE GİTTİK İĞNEYDİ SERUMDU ATEŞİMİ ANCA DÜŞÜREBİLDİLER EŞİM GARİBİM KÖTÜ OLDU BENİ O HALDE GÖRÜNCE
BİRDE HASTANEDE AŞKIM GEBELİK TESTİ YAPSINLAR DEDİ BENDE hayır olacaksa bu ilaçlarlada olur dedim garibim hala umutlanıyor
canım benim..çok çok geçmiş olsun...acayip bi salgın var son günlerde...çok dikkat et....ben de yakalandım bugün...KIZLAR SELAM BİRAZ GEÇTE OLSA BEN GELDİM DÜN ÇOK HASTAYDIM ATEŞİM 39 DERECEYDİ NE YAPTIYSAK DÜŞMEDİ SONUNDA HASTANEYE GİTTİK İĞNEYDİ SERUMDU ATEŞİMİ ANCA DÜŞÜREBİLDİLER EŞİM GARİBİM KÖTÜ OLDU BENİ O HALDE GÖRÜNCE
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice mutlu huuzrlu yıllar diliyorum rabbim bu yıl size meleğiniiz nasip etsin istiyorum nice mutlu yılarabu arad hasatsın geçmiş olsun canım dualarımız bir harikaydıı canım çünkü hepimiz bir harikayız
teşekkür ederim..hepimize kocalarla beraber,çoluğumuzla çocuğumuzla beraber,sağlıklı,mutlu bir ömür ılsun inşallah...
canım benim teşekkür ederim cimcimem....allah hepimize uzun yıllar nasip eder inşallah...
kızzz..sen de kocanın iyileştirseydin ya.....
hayat evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim bol çocuklu yıllar nasip etsin inşallah
dünkü dualranız gerçekten süpermiş rabbim hepinizin gönlüne göre versin
serpillllllllllllll canım beni hamama götür terleyeyimde şu hastalığı atayım üzerimden bir an önce
oyyyyyy kız durun bu ay serpil boş geçti benim yarın olmam lazım bende size müjde verirmişim çıkmadık candan umut kesilmezmiş
canım çık gel gidelim hamamam bir terle şöyle at vucudundan mikropları .)) tattalım nasipp boş geçti dolu geçtiyle olmuyor işte rabbimm vercekse verir bellimii olur hiç ummadığın anda alırsın bebeşini kucağına bak nihalimiz tüpe hazırlık yaparken şükürr meleği kondu göbüşüne yaniiii seninde konacakk zamanı gelince ben 2ci gündeyim kırmızların hahhahah benim zaten kökten boştu biliyuorsunuz
şimdi den sonra bol bol çalışyoksa seni ne yaparım biliyorsun hem özlemişsindirde demi ama :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
şimdi den sonra bol bol çalışyoksa seni ne yaparım biliyorsun hem özlemişsindirde demi ama :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92: biz koccaaığmla s sarılıp uyuyoruz canım sadce sarılarak geçiriyoruz yavaş yavaş ölzüyorumm hahhahahhahahhahaa
:92::92::92::92::92::92: biz koccaaığmla s sarılıp uyuyoruz canım sadce sarılarak geçiriyoruz yavaş yavaş ölzüyorumm hahhahahhahahhahaa
2 gün sonra bunlar çıkacak zaten hahhahahhahahah:92::92::92::92::92::92::92::92:malum donum popoma yapışmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?