yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız
allahım işinizi gücünüzü kolayu eylesin. güzel haberlerle dönün inşallah
hadi ya 1.aşamayı ankaradamı aldın sen. devam etmeyi düşünüyormusun
bizde senin yumoşu yiriz
inşallah hayırlısıyla bir duysam içim rahatlıycak canım
inşallah tuğba inşallah
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim gitti ne güzel rabbim sen büyüksün pıt pıt pıt ne büyük bir mucize darısı bizlerinde başına inşallah
hani ilk heyecanya o an bizim içinde dua et ne olur
oyy yerim onun ben kalp atışlarını canım benim ya ne güzel rabbim yüzünüzü güldürsün daima canım benim sağlıklı hamilelik diliyorum sana sağlıkla kucağınada alırsın inş...
allahım işinizi gücünüzü kolayu eylesin. güzel haberlerle dönün inşallah
hadi ya 1.aşamayı ankaradamı aldın sen. devam etmeyi düşünüyormusun
aaaaaaaaaaaa selda bak hiç pıt pıt seslerinde dua ettirmmeiştikk hadi bu ilk duamız olsun nihalllll pıtpıt duyunca hemen aklına biz gelleimmm heyecandan unutrsann eline yaz avucunun içine
unutmammmmm ama itiraf ediyorum hep ilk senin adın geliyo yani ilk serpilalınmasın kızlar sonrasında hepinizin adı ama nedense ilk serpil belki çokk uzun zamandır isim hayatımda yani burda diye
unutmammmmm ama itiraf ediyorum hep ilk senin adın geliyo yani ilk serpilalınmasın kızlar sonrasında hepinizin adı ama nedense ilk serpil belki çokk uzun zamandır isim hayatımda yani burda diye
niye alıncaz aşkolsun kız banada tutunsun de nihal
alınmayız kuzum.....allahım versin serpile en kısa zamanda bi tane....
isimlerinizi yani gerçek isimlerinizi yazın bana özelden yarın için ismini bilmediğim arkdaş kalmasın
isimlerinizi yani gerçek isimlerinizi yazın bana özelden yarın için ismini bilmediğim arkdaş kalmasın
benmiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy inşalhhhhhhhhhhhhhh yani ben hep önce genç arkadşlara dua ederdim onlar anne olsun sonra ben diye :79: ama aartık rabim bu ay versin istiyorum
benmiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy inşalhhhhhhhhhhhhhh yani ben hep önce genç arkadşlara dua ederdim onlar anne olsun sonra ben diye :79: ama aartık rabim bu ay versin istiyorum
özele gerek yok daha önce söylemiştim zaten
ismim Sebahat canım
dularından benide eksik etme
serpil ve nihal.......özel mesaj 10 dakiak da bir atılıyomuş....
ben adımı biraz önce fatoşa yazdım özelden......şimdi hiç bi şekilde özel mesaj atamıyorum........haberiniz olsun..birazdan da çıkıcam.........
hepinizi çok çok çok öpüyorum şekerler........
güzel yürekli arkadaşım genç falan mühim değil isteyen herkeze versin rabbim ben sanki prensip gibi isimler sıralı başlıyorum serpil falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?