Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız

oyy yerim onun ben kalp atışlarını canım benim ya ne güzel rabbim yüzünüzü güldürsün daima canım benim sağlıklı hamilelik diliyorum sana sağlıkla kucağınada alırsın inş...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim gitti ne güzel rabbim sen büyüksün pıt pıt pıt ne büyük bir mucize darısı bizlerinde başına inşallah

hani ilk heyecanya o an bizim içinde dua et ne olur

aaaaaaaaaaaa selda bak hiç pıt pıt seslerinde dua ettirmmeiştikk hadi bu ilk duamız olsun nihalllll pıtpıt duyunca hemen aklına biz gelleimmm heyecandan unutrsann eline yaz avucunun içine

oyy yerim onun ben kalp atışlarını canım benim ya ne güzel rabbim yüzünüzü güldürsün daima canım benim sağlıklı hamilelik diliyorum sana sağlıkla kucağınada alırsın inş...

sağol teyzesi inşallah sağlıklı haberini alırız rabbım en kısa zamanda sizlere yaşatsın

allahım işinizi gücünüzü kolayu eylesin. güzel haberlerle dönün inşallah

hadi ya 1.aşamayı ankaradamı aldın sen. devam etmeyi düşünüyormusun

evet canım....devam etmeyi tabii isterim ama,dediğim gibi çalışmalarını tamamlamadım daha...21 günlük çalışması var...hocam çok da kolay enerji alıp,verebildiğimi,bu iş için çok uygun olduğumu söyledi..ama pahalıııı....almıycam ikinci aşamayı....

aaaaaaaaaaaa selda bak hiç pıt pıt seslerinde dua ettirmmeiştikk hadi bu ilk duamız olsun nihalllll pıtpıt duyunca hemen aklına biz gelleimmm heyecandan unutrsann eline yaz avucunun içine

unutmammmmm ama itiraf ediyorum hep ilk senin adın geliyo yani ilk serpil alınmasın kızlar sonrasında hepinizin adı ama nedense ilk serpil belki çokk uzun zamandır isim hayatımda yani burda diye

unutmammmmm ama itiraf ediyorum hep ilk senin adın geliyo yani ilk serpil alınmasın kızlar sonrasında hepinizin adı ama nedense ilk serpil belki çokk uzun zamandır isim hayatımda yani burda diye

niye alıncaz aşkolsun kız banada tutunsun de nihal

benmiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy inşalhhhhhhhhhhhhhh yani ben hep önce genç arkadşlara dua ederdim onlar anne olsun sonra ben diye :79: ama aartık rabim bu ay versin istiyorum

kızlar nasılsın yoruldum valla ev temızliği yemek derdı yordu benııı neyapıosunuz n evar neyok kumsaldan haber varmı

isimlerinizi yani gerçek isimlerinizi yazın bana özelden yarın için ismini bilmediğim arkdaş kalmasın

serpil ve nihal.......özel mesaj 10 dakiak da bir atılıyomuş....
ben adımı biraz önce fatoşa yazdım özelden......şimdi hiç bi şekilde özel mesaj
atamıyorum........haberiniz olsun..birazdan da çıkıcam.........
hepinizi çok çok çok öpüyorum şekerler........

benmiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy inşalhhhhhhhhhhhhhh yani ben hep önce genç arkadşlara dua ederdim onlar anne olsun sonra ben diye :79: ama aartık rabim bu ay versin istiyorum

güzel yürekli arkadaşım genç falan mühim değil isteyen herkeze versin rabbim ben sanki prensip gibi isimler sıralı başlıyorum serpil falan diye

serpilim onlara da versin tabii.....ama dedğin gibi,ben de hep diyorum,onların önünde uzun yıllar var....önce sana versin canım....
kimse de buna alınmaz gücenmez zaten.....öpüyorum seni.....şubat için bütün enerjim seninle.....sakın unutma....ne olur bilmem ama,olsun diye yoğunlaşıcam,çok çok hem de......

özele gerek yok daha önce söylemiştim zaten
ismim Sebahat canım
dularından benide eksik etme

oky canımmm unutmam yazdım

tühhhhhh keşki toplu msj yapsaydın ama fatoş bana yazar önemli değil öğreirim ben sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…